Имам идея за съюз още от 2-ри рунд и то на 1-ва вселена, но все закъснявам за началото на някой рунд от която и да е било вселена и това ме дразни. Затова сега ще направя идея за съюз 1 ден преди рестарта на 2-а вселена. Ето я и идеята : (може да има правописни грешки, понеже бързам за работа

) . Аз знам че реса е на 27.02.09, ако съм сбъркал някой по възможност да ме поправи :D
Съюз DemoN_HordeS
Набираме нови членове.
Правила:
Приемат се редовни и скопосани играчи.НЕ се приемат нередовни и нескопосани играчи.SAVEN, но ако няматe възможност не се притеснявайте.Единственият ранк ще бъде генерал и той ще бъде даван само за доклади от голями битки (или 3 по - малки битки)Ако на седмица не се вдигат поне по-приличен брой точки, ще има и гонения.
(Отделно от описанието на съюза) във самия съюз може да има промени на някои от правилата, но това са горе-доле

. И за да го има този съюз, ще трябва тук да кажат "навитите" играчи и тогава може да просъществува

. Забравих да спомена, че никът ми е DarthBoEar, а 6842559371 е пощенският код на зайчето Фреди