Относно наливанията ...

Тук можете да задавате всичките си въпроси относно Вселена 1.
Потребителски аватар
Nicoll
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет юни 28, 2007 12:54 pm
Контакти:

Мнение от Nicoll »

Уважаема Администрация, предварително се извинявам ако някъде има писано по въпроса, който ме вълнува, и съответно не съм успяла да открия нужният ми отговор, и затова се обръщам с питане във Форума, но ... какво е наказанието, ако има предварително пуснат полет по неизлязло поле с рециклаж, което съответно не е на летящият с рециклети или танкове ... също така ме интересува какво е наказанието при повторно нарушение ...

Благодаря за отговора!

Желая лека последна седмица на месец февруари :)

Няма наказание за предварително пуснати рециклатори,преди да е излезнало поле. Наказанието е в зависимост от това,какво се случва после с прибрания при такъв полет ресурс. Според правилата,рециклиращият трябва да го транспортира на провелия битка в срок от 7 дни. Комисионната зависи от договорка. Всеки случай се разглежда индивидуално,тъй като може да има най-различни варианти неописани в правилата.
Администратора в повечето случай постъпва по т.4.
4.Неописани случаи
Администраторите на играта си запазват правото да наказват по лично усмотрение играчи, нарушили правилата по начин, неописан в тях.
Отключвам темата,ако потрябват някакви допълнителни пояснения. Казаното от мен важи за вселена 1,тъй като всяка вселена е с различен администратор,който си има различни изисквания. Те съответно се отразяват в промените за конкретния рунд или в друга специална теме за съответната вселена.Съветвам за конкретни случаи да се пише на обратна връзка,може и предварително,за да се сведат до минимум нарушенията в играта,защото често те се допускат от незнание на правилата.
dios
Последна промяна от Nicoll на пон фев 23, 2009 7:32 am, променено общо 1 път.
[i][color=#FF00FF]factotum каза: човек се чувства жив всеки един миг с козирог :)[/color][/i]
Потребителски аватар
GeNeRaLiSiMuS
Майор (Major)
Регистриран: вт мар 07, 2006 5:51 pm
Контакти:

Мнение от GeNeRaLiSiMuS »

[url=http://nemexia.bg][/url]
Потребителски аватар
Nicoll
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от Nicoll »

GeNeRaLiSiMuS написа:Цитат(GeNeRaLiSiMuS @ Feb 22 2009, 20:24) http://www.bulfleet.org/viewtopic.php?t=56508
това го видях, но означава ли, че важи и за всеки следващ път? темата я заключиха, а и е за спийд :) ... интересува ме за второ и т.н. провинение ...

п.п. Благодаря, Ген :)

п.п.п да знам - събера 1М ресурс - почивка, пак 1М и пак почивка ...
Последна промяна от Nicoll на нед фев 22, 2009 7:32 pm, променено общо 1 път.
[i][color=#FF00FF]factotum каза: човек се чувства жив всеки един миг с козирог :)[/color][/i]
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

GeNeRaLiSiMuS написа:Цитат(GeNeRaLiSiMuS @ Feb 22 2009, 20:24) http://www.bulfleet.org/viewtopic.php?t=56508
+

Цитат6.4. Всички неописани случаи за размяна или помощ с ресурс между играчите се считат за наливане и се санкционират.

6.4.1. При първо съмнение акаунтите и на наливания, и на наливащия се наказват за три дни. През това време те са длъжни да се свържат с администрацията и да дадат обяснение. Ако това не стане, акаунтите се наказват с редуциране на половината флот без падане в точките. Ако те успеят да дадат обяснение, което ги оневинява, наказанието се премахва, а играта на наказаните продължава.

6.4.2. При второ съмнение акаунтите и на наливания, и на наливащия се наказват за срок от 10 дни и с редуциране на половината наличен флот без падане в точките. Наказаните отново са длъжни да се свържат с администрацията в срока на принудителната ваканция и да дадат обяснение.[/quote]
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Потребителски аватар
GeNeRaLiSiMuS
Майор (Major)
Регистриран: вт мар 07, 2006 5:51 pm
Контакти:

Мнение от GeNeRaLiSiMuS »

Из правилата:

Цитат6.4.1. При първо съмнение акаунтите и на наливания, и на наливащия се наказват за два дни. През това време те са длъжни да се свържат с администрацията и да дадат обяснение. Ако това не стане, акаунтите се наказват с редуциране на половината флот без падане в точките. Ако те успеят да дадат обяснение, което ги оневинява, наказанието се премахва, а играта на наказаните продължава.

6.4.2. При второ съмнение акаунтите и на наливания, и на наливащия се наказват за срок от 10дни и с редуциране на половината наличен флот без падане в точките. Наказаните отново са длъжни да се свържат с администрацията в срока на принудителната ваканция и да дадат обяснение.[/quote]

http://help.xs-software.com/index.php?t ... ge_lang=bg

Едит: Изпревари ме :)
Последна промяна от GeNeRaLiSiMuS на нед фев 22, 2009 7:34 pm, променено общо 1 път.
[url=http://nemexia.bg][/url]
Потребителски аватар
Nicoll
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от Nicoll »

Fallen_angel написа:Цитат(Fallen_angel @ Feb 22 2009, 20:29) +
... значи, Ники ... прибирам си аз 1М и си го пращам на Транспорт към "собственика" на реца, като естественно си задържа комисионната, ясно :)
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Правилно :) Мисля, че това изчерпа тематa :)
Последна промяна от Fallen_angel на нед фев 22, 2009 7:56 pm, променено общо 1 път.
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Отговори

Върни се в “Задай въпрос, Вселена 1”