Вс 3 престава да съществува?

Тук можете да задавате всичките си въпроси относно Вселена 3.
Потребителски аватар
POLISMAN
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт фев 05, 2008 11:55 am
Контакти:

Мнение от POLISMAN »

Вселена 3 старт Детмач режим на 30.03.2009 (петък)
Вселена 3 окончателно спиране на 06.04.2009 (понеделник)
Вселена 3 старт следващ рунд Няма да има
---------------------------------------------------------------------------------------

Мисля,че дължите поне едно обяснение на постоянните играчи във Вс 3!
Причините за това решение са сигурно повече от логични,а имено:Вс3 фалира!
Вс 3 е във финансова криза!Няма безплатен обяд,нали?!За да направиш омлет,трябва да счупиш яйцата!
Явно модела за една напълно безплатна вселена претърпя пълен провал.
Но тук идва логичният въпрос:Защо се спира окончателно съществуването на Вс3?!
Играчите,включително и аз,са загубили доста часове от свободното си време именно във Вс 3,и аз като един от редовните играчи питам:
1.Какво ще стане с акаунтите и нанокредитите в тях?
2.Не мислите ли,че това решение е напълно авторитарно?!
3.Защо не върнете стария платен модел на Вс 3?Аз играя там не защото вселената е безплатна,а защото имам познати,приятели,с които времето минава по бързо и приятно!

Неминуемо ще възникнат още въпроси от решението на администрацията..а може би от собствениците на играта?!
С този пост не търся излишен спам ,а конструктивен разговор и мислене!

Пожелавам на всички познати и приятели във Вс3 приятно доиграване....дано не е придружено с горчив привкус!
Потребителски аватар
freeico
Адмирал (Admiral)
Регистриран: вт юни 28, 2005 10:15 am

Мнение от freeico »

Ще дам нещо само с две думи, решението кога да се спре беше взето преди да се направи безплатна. Избора беше дали да има и този рунд или не. Направихме реверанс. Просто 3та се затваря за да се включат повече усчастници в другите и да стане по-динамична играта. Отделен момент е че недостига ресурс за поддръжка на толкова вселени в смисъл няма свободни хора да я поддърржат. А финансовия проблем също не е маловажен. Никой няма да загуби кредити. Те ще бъдат прехвърлени според желанието на хората в другите вселени...
[color=red]We Gonna Ride Together, We Gonna Die Together. Bad Boys Forever!!![/color]
[url="http://www.free-iqtest.net/score.asp?id=12504882"][img]http://www.free-iqtest.net/images/badges2/l136.gif[/img][/url]
Потребителски аватар
POLISMAN
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт фев 05, 2008 11:55 am
Контакти:

Мнение от POLISMAN »

freeico написа:QUOTE (freeico @ Feb 12 2009, 15:35) Ще дам нещо само с две думи, решението кога да се спре беше взето преди да се направи безплатна. Избора беше дали да има и този рунд или не. Направихме реверанс. Просто 3та се затваря за да се включат повече усчастници в другите и да стане по-динамична играта. Отделен момент е че недостига ресурс за поддръжка на толкова вселени в смисъл няма свободни хора да я поддърржат. А финансовия проблем също не е маловажен. Никой няма да загуби кредити. Те ще бъдат прехвърлени според желанието на хората в другите вселени...

Предположих някакъв подобен вариант....дано поне пренасочването на играчите към другите вселени даде стимул на играта-не само материален,а и игрови! И занапред да се радваме на по стабилни сървъри и по прецизен контрол от страна на администрацията!
Потребителски аватар
Gmurni_se
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб яну 14, 2006 4:00 pm
Контакти:

Мнение от Gmurni_se »

Решението според мен дори и да съм по почти цял ден на компа и да цъкам от скука е напълно адекватно спрямо обстановката във всияки вселени . До колкото си спомням преди в 1-ва вселена имаше по 100-на страници с играчи сега едва 30-40 нещо им се уби желанието на хората или се пръснаха по вселените .. Верно е че колкото по-малко са вселените толкова по-динамична ще е играта. А за изказването на полийсмън за приятелите .. еми братлети уговаряте се в някоя друга вселена и пак цъкате заедно това не би трябвало да е проблем поне според мен :c022:
[url=http://bulfleet.com/?recruit=1145889][/url]
rinem
Редник (Private)
Регистриран: пет ное 16, 2007 3:03 pm
Контакти:

Мнение от rinem »

Аз съм напълно съгласен с думите на POLICEMAN , че нямаше нищо лошо да се допитате до играчите или да не е напълно безплатна както сега.Изкарах 4 рунда в трета и честно казано дори не съм играл в другите.Просто си ми харесва трета дори и без толкова играчи дори и малко по скучна.А относно поддръжката все пак мисля че това си е проблем на администрацията и собствениците на играта.И възникжа друг въпрос как ще се вклиуча да играя във друга вселена като там вече отдавна е започнал рунда и аз ще съм доста на зад ?
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

rinem написа:Цитат(rinem @ Feb 13 2009, 11:49) Аз съм напълно съгласен с думите на POLICEMAN , че нямаше нищо лошо да се допитате до играчите или да не е напълно безплатна както сега.Изкарах 4 рунда в трета и честно казано дори не съм играл в другите.Просто си ми харесва трета дори и без толкова играчи дори и малко по скучна.А относно поддръжката все пак мисля че това си е проблем на администрацията и собствениците на играта.И възникжа друг въпрос как ще се вклиуча да играя във друга вселена като там вече отдавна е започнал рунда и аз ще съм доста на зад ?
А може би играчите не могат да определят дали екипа печели от въпросната вселена или губи. Лесно ви/ни е на вас/нас - "на нас вселената ни харесваше, защо я затваряте?". Само, че работите не седят точно така. От въпросната вселена не сепечели толков,а колкото от другите, а поддържаането на още 1 сървър изисква средства. Когато баланса е отрицателен - налагат се мерки :)
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
charovna

Мнение от charovna »

rinem написа:Цитат(rinem @ Feb 13 2009, 11:49) И възникжа друг въпрос как ще се вклиуча да играя във друга вселена като там вече отдавна е започнал рунда и аз ще съм доста на зад ?
1 - ва Вселена започна скоро, при повечко игра можеш да догониш другите. На 2- ра Вселена рестарта и наближава- началото на март. Избор имаш ;)
rinem
Редник (Private)
Регистриран: пет ное 16, 2007 3:03 pm
Контакти:

Мнение от rinem »

Благодаря за отговора ще се пробвам може би във втора
Отговори

Върни се в “Задай въпрос, Вселена 3”