Няколко добри битки от [БА]

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

buzuki
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед сеп 03, 2006 11:09 pm
Контакти:

Мнение от buzuki »

Предоставям на вниманието ви няколко битки, чиито грохот още се носи из вселената...... :dizzy:
oilvk vs TRADYULI- красива битка в 12 рунда без победител за съжаление. :c022:
С тази битка съюзника се отказва! :p015:
Приятелю, радвам се,че бяхме в 1 съюз!Успех за напред в живота.
buzuki vs motin-рунд 1- сутринта раничко за разгрявка.
buzuki vs motin - рунд 2- след това за затвърждаване на знанията. :P
това е от съюза за сега.
Очаквайте още битки скоро. :crazy_pilot:
Потребителски аватар
oilvk
Редник (Private)
Регистриран: съб юни 07, 2008 6:35 pm
Контакти:

Мнение от oilvk »

Това беше от мен за този рунд.Благодаря на TRADYULI за това че прие битката.Приятна игра на всички играчи.
bpemeto
Редник (Private)
Регистриран: съб ное 22, 2008 4:21 pm
Контакти:

Мнение от bpemeto »

Нали бяха забранени финалните битки (наливане!!!!)
Потребителски аватар
dios
Полковник (Colonel)
Регистриран: пет мар 04, 2005 8:36 am
Контакти:

Мнение от dios »

Мда,забранени са. Само дето това не е финална битка и няма наливане. Края на рунда наближава. Започват да бродят призраци.
Потребителски аватар
thug
Редник (Private)
Регистриран: чет май 17, 2007 7:26 pm
Контакти:

Мнение от thug »

dios написа:Цитат(dios @ Feb 9 2009, 18:14) Мда,забранени са. Само дето това не е финална битка и няма наливане. Края на рунда наближава. Започват да бродят призраци.

Сигурно се шегуваш :p140:
Киси ламуго женска, не пиши повече в тоя форум, ако банани се раздаваха в тоя форум за мизерник на всички времена, то твоята надежда би била единствено твоя пра-пра внук да изпрати някой терминатор в миналото да избие всички модератори ...
Потребителски аватар
oilvk
Редник (Private)
Регистриран: съб юни 07, 2008 6:35 pm
Контакти:

Мнение от oilvk »

BpemeTo написа:QUOTE (BpemeTo @ Feb 9 2009, 16:17) Нали бяха забранени финалните битки (наливане!!!!)
Кое точно е наливане ? Аз на 207 000к той на 215 000к.Разбирам да бех пратил флота на divmaks или на някой над 350 000к да.Просто се отказах .
misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

thuglife написа:Цитат(thuglife @ Feb 9 2009, 18:53) Сигурно се шегуваш :p140:
Администратора се е произнесъл! След като го е направил, значи е проверил всичко покрай тези битки!
Дори и при факта, че не е докладвана за не по правилата, си е минала за проверка по надлежния ред в заетото му ежедневие!
Има си теми за шеги и за спам, ако няма какво да кажете по битките по добре не спамете.
Спама в този форум не се толерира, нито пък се толерира злонравие и злободневие!
Не ме карайте да заключвам и да наказвам за думи, които знам, че не ги мислите...
Последна промяна от misterya на пон фев 09, 2009 7:08 pm, променено общо 1 път.
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
buzuki
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед сеп 03, 2006 11:09 pm
Контакти:

Мнение от buzuki »

BpemeTo написа:QUOTE (BpemeTo @ Feb 9 2009, 16:17) Нали бяха забранени финалните битки (наливане!!!!)
Нещо психясахте с тея съмнения за наливане!! Мисля,че, ако oilvk искаше да налее някого-1 битката едва ли щеше да да е качена в трибуната.
2.Едва ли щеше да го направи по този начин.
Човека излезе от мод към обяд, драсна 1съобщение,че литва да се разбие понеже се отказва (координати не ми е съобщавал- то не съм го и питал) и след известно време прати доклада от битката с молбада я сложа в трибната.Това е!Пук и битката е проверна от администрацията и е си е по правилата така,че.....,ако обичате коментари само по самата битка, обичате, не разни догадки. :p019:
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Battle Universe (Вселена 2)”