Какво да ви кажа , този рунд ми беше адски тъп изпонаказаха се добрите играчи др моднаха месеци на ред и беше скука и безинтересно и видях че ка4о ме дебне и накрая реших да го оставя да си направи поне той играта и го оставих да ме удари АЛДАНЦИ Съжалявам ама мн тъпо този рунд приятна игра братя и сичко най
аз не мисля, че е наливане - нямало е уговорка извън правилата ... както в предният рунд на спийд и последната битка на Стрелеца ... просто е оставил всичко на първият, който го хване ... е, бил е качо
на баба му фърчилото.. петък се размина на 1 мин от удар ( беше на 13 мин като пратих), днес пратих като беше на (9 мин) ... и успях , влезе 30 сек след битката някъде.. така че не ми се е дал !!! моля за уважение !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! админите сами могат да проверят ...
Битката е проверена. Не може да става и дума за наливане,нито за уговорена битка. Думите на THE_SHADOW че се е оставил да го ударят,не отговарят на истината. Издебнат е и е занулен по всички правила. Не прави чест на никой,публично да говори измислици,с цел да омаловажи загуба или прикрие резил. Явно малко са останали играчите които с достоинство приемат поражението.
dios написа:QUOTE (dios @ Jan 29 2009, 22:52) Битката е проверена. Не може да става и дума за наливане,нито за уговорена битка. Думите на THE_SHADOW че се е оставил да го ударят,не отговарят на истината. Издебнат е и е занулен по всички правила. Не прави чест на никой,публично да говори измислици,с цел да омаловажи загуба или прикрие резил. Явно малко са останали играчите които с достоинство приемат поражението.
Вече уговорките се правят на скайп.щото тука ги хващате.