Пие ми се Бирааа...

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
cuf
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед окт 01, 2006 11:07 am
Контакти:

Мнение от cuf »

На някои пие ли му се в тва дъждовно време по няколко бирки ?
БФ АЛКОХОЛИК
Degrade
Редник (Private)
Регистриран: пет май 11, 2007 9:28 pm
Контакти:

Мнение от Degrade »

cuf написа:Цитат(cuf @ Jan 28 2009, 14:16) На някои пие ли му се в тва дъждовно време по няколко бирки ?
Е то на кой не му се пие, да не говорим, че е сесия и всичко друго освен ученето е за предпочитане :dizzy:
Който ме мрази, под мен да лази!

[quote="kaos"]Цитат(kaos @ Jul 1 2007, 12:39 AM) Знам. Спрях сървъра за да си включа кафемашината. Ще почакате малко.[/quote]
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

След 6-цата по философия днес и вземането на семестъра съответно, че ми се пие - пие ми се, ама само ако се навърташ покрай центъра, брат. Макар и да не знам още с кой ще се събирам. На гости съм.
Последна промяна от LoaD на ср яну 28, 2009 2:26 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Потребителски аватар
Porter
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: ср окт 19, 2005 9:42 am
Контакти:

Мнение от Porter »

Пияндета, само за алкохол мислите!
Аз съм в средата на сесия и нищо не съм прочел още, чудя се как да не мисля за бира, а вие...даже тема отворихте :(
Degrade
Редник (Private)
Регистриран: пет май 11, 2007 9:28 pm
Контакти:

Мнение от Degrade »

Porter написа:Цитат(Porter @ Jan 28 2009, 15:58) Пияндета, само за алкохол мислите!
Аз съм в средата на сесия и нищо не съм прочел още, чудя се как да не мисля за бира, а вие...даже тема отворихте :(
Ами ти 1/2 от сесията си пил, а ние сме чели (това да се разбира за мен, другите нз), а сега малко промяна трябва да има: ти четеш, ние пием :a055:
Който ме мрази, под мен да лази!

[quote="kaos"]Цитат(kaos @ Jul 1 2007, 12:39 AM) Знам. Спрях сървъра за да си включа кафемашината. Ще почакате малко.[/quote]
Потребителски аватар
Dimorese
Полковник (Colonel)
Регистриран: нед яну 22, 2006 2:34 pm
Контакти:

Мнение от Dimorese »

Някой да не ти е залепил устат, че не пиеш?

Или пие ми се бирка с група луди
Потребителски аватар
maks
Сержант (Sergeant)
Регистриран: нед май 28, 2006 10:19 am
Контакти:

Мнение от maks »

и аз сега чета :) още 2 дена имам 3 изпита и край в неделя леле такова нарязване ша направим ако всичко вземем благополучно :)
[url=http://met.hit.bg][/url]
[url=http://prize.bg/myzrael][/url]
Потребителски аватар
I_love_my_LaNGa
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед май 06, 2007 9:57 pm
Контакти:

Мнение от I_love_my_LaNGa »

Degrade написа:QUOTE (Degrade @ Jan 28 2009, 16:10) Ами ти 1/2 от сесията си пил, а ние сме чели (това да се разбира за мен, другите нз), а сега малко промяна трябва да има: ти четеш, ние пием :a055:
Ти пък кво си чел бе....хахах,не пиши подобни неща при положение,че и аз ще ги прочета ахахах....
Ай идвай да се напрайм за няколко дена пък изпитите,че няма да ги вземем няма....поне другото да си вземем.... :a055:
И пак ще бъдем на върха,това е нашата съдба и най-великия на света- Ботев!

[b][color=blue]WAREZ.RU[/color=blue][/b]
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Вземете и професора си с вас, туко-виж с един куршум - два заека, хем с бира в ръка, хем взет изпит служебно...
Keep space clean, it's not yours.
Отговори

Върни се в “Off Topic”