смс известяване

Тук можете да задавате всичките си въпроси относно Вселена 3.
gurunen
Редник (Private)
Регистриран: нед дек 14, 2008 1:01 pm
Контакти:

Мнение от gurunen »

Така аз имам примерно 11 ниво шпионаж съперника също е 11-аз го атакувам и ми се изписва че е получил смс,той ме атакува и не получава това съобщение!!!Как да си го обясня това?Ако може някой да ми отговори ще съм много благодарен :c022: аз не съм активирал услугата по принцип,но във вселена спийд го пробвах с човек с по нисък шпионаж,той каза че като ме атакува се изписва че получавам смс!!!
Последна промяна от gurunen на съб яну 24, 2009 7:32 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
Nicoll
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет юни 28, 2007 12:54 pm
Контакти:

Мнение от Nicoll »

gurunen написа:Цитат(gurunen @ Jan 24 2009, 20:27) Така аз имам примерно 11 ниво шпионаж съперника също е 11-аз го атакувам и ми се изписва че е получил смс,той ме атакува и не получава това съобщение!!!Как да си го обясня това?Ако може някой да ми отговори ще съм много благодарен :c022: аз не съм активирал услугата по принцип,но във вселена спийд го пробвах с човек с по нисък шпионаж,той каза че като ме атакува се изписва че получавам смс!!!
Не получаваш в трета, защото не си активирал услугата ... а в спийд условията са други - при равни нива НЕ праща смс ...

за Вселена спийд - > http://www.bulfleet.org/index.php?showtopic=55868

п.п. запознай се първо с разликите на Вселените ;) - а има и ГИД-ове в играта - те също са запознати :)
Последна промяна от Nicoll на съб яну 24, 2009 7:43 pm, променено общо 1 път.
[i][color=#FF00FF]factotum каза: човек се чувства жив всеки един миг с козирог :)[/color][/i]
Потребителски аватар
sixkiller_k3
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 26, 2007 4:15 pm

Мнение от sixkiller_k3 »

Не му изписва защото не си генерал ;) Ако си генерал и си с равно на неговото ниво на шпионаж ще му изписва, независимо дали си активирал услугата или не :)
[color=green]Sk8 Be4 It's 2 L8![/color]
gurunen
Редник (Private)
Регистриран: нед дек 14, 2008 1:01 pm
Контакти:

Мнение от gurunen »

е генерал съм
Отговори

Върни се в “Задай въпрос, Вселена 3”