Газ няма...пращам цял ден само за газ...неможе да се касира
Успех в битките !
Какво има там .. ? Аз също не срещнах един такъв астероид ...tuz написа:Цитат(tuz @ Jan 22 2009, 19:17) Добър вечер....какво става с тази операция снайперистите - от 5:1:1 до 5:500:15 няма нито едно астро с време на преместване 2 мин....НИТО ЕДНО !
Газ няма...пращам цял ден само за газ...неможе да се касира...пратих една атака - 40к ми взе то тоз влезе и нямам газ за сейва..и кризата със газта удари Bulfleet....Дано Русия помогне на Bulfleet да черпи с газ
![]()
![]()
![]()
Успех в битките !![]()
seazar написа:Цитат(seazar @ Jan 23 2009, 03:26) АЕ не ви ли е ясно ,че админите я пуснаха тая газ уж,че нямало..а то било време сателити да се пускат и не им стига газта на миниорите.говоря за астероидите дет ги пуснаха днес...една пти4ка ми даде доклад от астероид с 400к газ...сори ,че виждам коспирация навсякъде..ама точно ся ли им беше времето на тея астероиди(мухахаха)?
Е да ходят на училище децата,че иначе ЧЕЗ ще им спре тока на училищата.Ся ми е интересно след колко години ще се разбере, нашите глупаци на каква цена купуват газ от Гърция, демек колко над пазарната.the_predator написа:QUOTE (the_predator @ Jan 23 2009, 08:46) Газта са я пуснали от Русия след 3 дена ще е в България![]()