Например с 1:1:1 какъв е проблема ?
Предложения за "финални битки"
Айде днес имам свободно време да си поспамим. Предлагам в тази тема да се изкажат мнения на потребители като как да се случват онези неща "финални битки" и да ги има ли изобщо? Че оспамихме горе трибуната
И съответно администрацията да каже кое одобрява, кое може да стане и кое не.
-
the_predator
Предлагам при финална битка между двама играчи да се прави следното
Правилата за този който се отказва да си останат същите ... да се трие , да не влиза до края на рунда , или да набие мод
а този който остава да му се отнемат бойните точки спечелени от битката а след нея да му се въстанови флота каквато е била
така ще е най добре
едит: забравих да кажа че трябва да му се отнеме и рециклажа разбирасе
Правилата за този който се отказва да си останат същите ... да се трие , да не влиза до края на рунда , или да набие мод
а този който остава да му се отнемат бойните точки спечелени от битката а след нея да му се въстанови флота каквато е била
едит: забравих да кажа че трябва да му се отнеме и рециклажа разбирасе
Последна промяна от the_predator на чет яну 22, 2009 10:44 am, променено общо 1 път.
- sixkiller_k3
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: чет юли 26, 2007 4:15 pm
Ми че то тогава няма да има финални битки изобщо - отказващия излиза и казва на човека който иска да налее да му литва. Как ще докажете че не му е спрял нета примерно?
П.П. Според мен правилата написани от Диос във вселена 2 са най-добри към момента
QUOTE Правила за финални битки
1. Задължително по-слабия атакува.
2. Забранява се слагането във флота на транспортьори, мегатранспортьори, рециклатори, колонизатори и шпионски сонди.
3. Всички кораби летят на една вълна.
4. Битката задължително се слага в трибуната. Ако не е обявена битката никъде, се счита за наливане.
5. Акаунта на отказващия се, задължително се изтрива. Ако остане и двамата ще бъдат наказани до края на рунда.
6. Отказващият се, няма право да регистрира нов акаунт до края на рунда.
7. Не може никой да помага за рециклажа. Ако някой литне за рециклажа преди битката, ще бъде наказан заедно с участниците в нея. Който каквото си вземе след това, остава за него. Не може да се транспортира ресурс на победителя.
8. Победителят няма право да напада отказващия се, за да го обира.
9. Финална битка между съотборници или съюзници,се счита за наливане.
10. В период от 20 дни преди края на рунда,финалните битки се забраняват и се считат за наливане.
За неспазване на тези правила се наказва по следния начин:
Двата акаунта се наказват до края на рунда с отворени атаки и изваждане от крайното класиране.[/quote]
П.П. Според мен правилата написани от Диос във вселена 2 са най-добри към момента
QUOTE Правила за финални битки
1. Задължително по-слабия атакува.
2. Забранява се слагането във флота на транспортьори, мегатранспортьори, рециклатори, колонизатори и шпионски сонди.
3. Всички кораби летят на една вълна.
4. Битката задължително се слага в трибуната. Ако не е обявена битката никъде, се счита за наливане.
5. Акаунта на отказващия се, задължително се изтрива. Ако остане и двамата ще бъдат наказани до края на рунда.
6. Отказващият се, няма право да регистрира нов акаунт до края на рунда.
7. Не може никой да помага за рециклажа. Ако някой литне за рециклажа преди битката, ще бъде наказан заедно с участниците в нея. Който каквото си вземе след това, остава за него. Не може да се транспортира ресурс на победителя.
8. Победителят няма право да напада отказващия се, за да го обира.
9. Финална битка между съотборници или съюзници,се счита за наливане.
10. В период от 20 дни преди края на рунда,финалните битки се забраняват и се считат за наливане.
За неспазване на тези правила се наказва по следния начин:
Двата акаунта се наказват до края на рунда с отворени атаки и изваждане от крайното класиране.[/quote]
Последна промяна от sixkiller_k3 на чет яну 22, 2009 10:33 am, променено общо 1 път.
[color=green]Sk8 Be4 It's 2 L8![/color]
-
skorpionbg
хора, истината е, че както и да ги сучете тия правила. Тия финални битки си ги има и ще си ги има. Абсолютна наливация си е и това е. Всяка промяна в класацията, ражда някакво изчадие, за което никой не се е сетил, преди да се направи промяната.
Това на 1:1:1, от Мачони си е добро предложение, и ще спре наливането с финални битки, ама ако аз не искам да наливам някой, играли сме с него 2-3-4 месеца и се налага да спра по някаква причина и искам да се сбия с приятел, за финал, а не с 1:1:1, къде ще ми иде кефа ? За какво ми е тая флота, да си изтрия ацц-то с нея ? За какво съм я правил толкова време?
И като цяло, наливания ще си има. Начини бол - забравени флоти, ставане на (и), това е че всички ламтят да са първи и това е.
Това на 1:1:1, от Мачони си е добро предложение, и ще спре наливането с финални битки, ама ако аз не искам да наливам някой, играли сме с него 2-3-4 месеца и се налага да спра по някаква причина и искам да се сбия с приятел, за финал, а не с 1:1:1, къде ще ми иде кефа ? За какво ми е тая флота, да си изтрия ацц-то с нея ? За какво съм я правил толкова време?
И като цяло, наливания ще си има. Начини бол - забравени флоти, ставане на (и), това е че всички ламтят да са първи и това е.
[quote="JackDaniels"]QUOTE (JackDaniels @ Oct 4 2008, 13:11) Природата е в равновесие, виж себе си например, благодарение на теб, много други хора са умни :)[/quote]
-
Degrade
- Редник (Private)
- Регистриран: пет май 11, 2007 9:28 pm
- Контакти:
Аз си мисля, че финалната битка не трябва да бъде в някой като 1:1:1 където дори няма да видиш доклад от нея. Просто е малко гадно да си блъскал 1, 2 месеца или колкото и време да е и накрая да видиш направеното как изчезва в 1 рунд.
Мисля, че е по-нормално или да се премахнат като цяло или да се промени малко същността им. Да има малко печалба за този който посреща, за да има стимул да посрещне, но тази печалба да не се отразява толкова много на класирането. Защото ако погледнем случая от вчера с Зорница/Анче и Атомик и когато и в същото време погледнем статистиката ни става ясно атомик с бойните си точки колко напред отиде.
Аз лично мисля, че трябва да има рециклаж и всеки който посреща да си прави сметка дали може да го събере и дали иска да посрещне, но да не се дават бойни точки. Както е при И-тата.
Когато се говори за финална битка, знае какво има отказващия се и може да си направи сметка дали да се съгласи или да се откаже и да го прати при някой друг. Ако печалбата от рециклажа го задоволява нека я направят, ако ли не няма да я има и акк се трие. Това с мод-а не мисля, че е добър вариант!
Мисля, че е по-нормално или да се премахнат като цяло или да се промени малко същността им. Да има малко печалба за този който посреща, за да има стимул да посрещне, но тази печалба да не се отразява толкова много на класирането. Защото ако погледнем случая от вчера с Зорница/Анче и Атомик и когато и в същото време погледнем статистиката ни става ясно атомик с бойните си точки колко напред отиде.
Аз лично мисля, че трябва да има рециклаж и всеки който посреща да си прави сметка дали може да го събере и дали иска да посрещне, но да не се дават бойни точки. Както е при И-тата.
Когато се говори за финална битка, знае какво има отказващия се и може да си направи сметка дали да се съгласи или да се откаже и да го прати при някой друг. Ако печалбата от рециклажа го задоволява нека я направят, ако ли не няма да я има и акк се трие. Това с мод-а не мисля, че е добър вариант!
Който ме мрази, под мен да лази!
[quote="kaos"]Цитат(kaos @ Jul 1 2007, 12:39 AM) Знам. Спрях сървъра за да си включа кафемашината. Ще почакате малко.[/quote]
[quote="kaos"]Цитат(kaos @ Jul 1 2007, 12:39 AM) Знам. Спрях сървъра за да си включа кафемашината. Ще почакате малко.[/quote]
-
skorpionbg
skorpionbg написа:QUOTE (skorpionbg @ Jan 22 2009, 11:46) От тук идва и хипотетичната ситуация: Аз съм от съюз...Х и искаме да прецакаме Джедая, който е първи. В долния коефициент съм му и му пускам атака с флотата си. Какво да направи Джедая? Да избяга? А админа като каква да преме евентуалната битка?
това си е проблем, но някой път може да няма време да пише на админ, че и отговор да има какво да прави.
Допускам вариант да се посрещне и да го рециклира. Ако е веднъж добре, ако е рецидив с последствия. Също така администратор винаги може да прецени друго и да премахне бойни точки и рециклаж. Все си мисля, че хората в горните етажи на класацията се знаят и може да се прецени кой какво прави. Ама като каза и за забравените флоти, във втора май имаше Диос същия проблем, дето си зануляваха приятелите с "уж забравени" флоти.
айде хора мислете
Последна промяна от Machoni на чет яну 22, 2009 11:00 am, променено общо 1 път.