би ли уточнил.... за какво по-точно иде реч.....
и ако обичаш, питай на съпорт....
не, че и тук на става.... но влизам по-рядко....
Вапрос?
- CORWIN
- Майор (Major)
- Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
- Контакти:
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.
[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]
[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.
Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.
[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]
[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.
Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
-
charovna
Всеки играч присъединил се към съюз няма право да го напуска или да създава собствен съюз в близките 168 часа (не може да бъде изгонен и от лидера).Feddelegrand написа:Цитат(Feddelegrand @ Jan 21 2009, 14:57) Еми като се опитам да влезна в някои саюз ми изписва "Не можете да се присъединявате, напускате или да създавате нов съюз в рамките на 7 дни, считано от 2009-01-15 14:08:02" а когато се опитам да атакаувам някои ми изписва онова съобщение все едно нямам достатчно гас или несъответсвие с точките а всъщност покривам вскичко !
Да не се опитваш да атауваш човек под 100 точки? Няма да можеш, защото атаките са невъзможни срещу такива акаунти.
Дай ми координатите на този, когото искаш да атакуваш, на лично съобщение тук във форума и ще ти кажа защо не можеш да го удариш. (впрочем, не че ще му направиш нещо и тук да му дадеш координатите де, но не е етично някак)
П.п.: Чаровна не е "братле"... но не ѝ викай и "сестро" за всеки случай
.
П.п.: Чаровна не е "братле"... но не ѝ викай и "сестро" за всеки случай
Последна промяна от LoaD на ср яну 21, 2009 6:08 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.