Проверка Вс 3
- POLISMAN
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: вт фев 05, 2008 11:55 am
- Контакти:
Така.Играя от доста отдавна и съм се нагледал на какво ли не,но искам админите да си кажат думата как е възможно нокс на 14000т да има 92000 бойни точки-това е във Вс 3.Играча не е българин,но бойната му флота постоянно лети и трудно го хванах,но все пак ето за какво става дума:
Шпионаж на х:ххх:х
метал: 92691 кристали: 116206
газ: 409397 Енергия: 108
Информация за корабите и защитните установки:
Транспортьор 241 (0 ниво)
Рециклатор 50 (0 ниво)
Шпионска сонда 15 (0 ниво)
Шпионаж на х:хх:х
метал: 292400 кристали: 490595
газ: 445587 Енергия: 850
Транспортьор 110 (0 ниво)
Полеви изтребител 2 (0 ниво)
Кръстосвач 327 (5 ниво)
Рециклатор 43 (0 ниво)
Шпионска сонда 11 (0 ниво)
Този се е писал genius или наистина е гений или......
Моля за проверка!
Шпионаж на х:ххх:х
метал: 92691 кристали: 116206
газ: 409397 Енергия: 108
Транспортьор 241 (0 ниво)
Рециклатор 50 (0 ниво)
Шпионска сонда 15 (0 ниво)
Шпионаж на х:хх:х
метал: 292400 кристали: 490595
газ: 445587 Енергия: 850
Транспортьор 110 (0 ниво)
Полеви изтребител 2 (0 ниво)
Кръстосвач 327 (5 ниво)
Рециклатор 43 (0 ниво)
Шпионска сонда 11 (0 ниво)
Този се е писал genius или наистина е гений или......
Моля за проверка!
Последна промяна от POLISMAN на вт яну 20, 2009 10:11 am, променено общо 1 път.
Причина: Редакцията моя
Причина: Редакцията моя
- Sabret00th
- Майор (Major)
- Регистриран: пон яну 09, 2006 7:43 pm
- Контакти:
А случайно да знаеш че координати и информация за играчи НЕ СЕ постват във форума?
[quote="Ludetina"]Цитат(Ludetina @ Aug 17 2008, 21:35) `бичам луди хора - в тях е истината ;)[/quote][color=#8b0000][b]Everybody's playing revolution roulette[/b]
[/color] [code]Представете си най-бързия кораб в играта с името BMW;[/code] - из [url=http://www.xs-software.com/services.php]http://www.xs-software.com/services.php[/url]
[/color] [code]Представете си най-бързия кораб в играта с името BMW;[/code] - из [url=http://www.xs-software.com/services.php]http://www.xs-software.com/services.php[/url]
-
Fallen_angel
- Майор (Major)
- Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
- Контакти:
1.Постването на координати е забранено
2.Съвсем възможно е - на 6-7к има толкова риби, че нямаш и идея
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]
- POLISMAN
- Ефрейтор (Corporal)
- Контакти:
Sabret00th написа:Цитат(Sabret00th @ Jan 20 2009, 01:04) А случайно да знаеш че координати и информация за играчи НЕ СЕ постват във форума?
Зная,но вече докладвам няколко играча на обратна връзка и никаква реакция!
Пък и тази информация на кого ще навреди?!На играча?Може,но само при положение че някой го удари когато не е он лайн!Тук не виждам проблем
Fallen_angel написа:Цитат(Fallen_angel @ Jan 20 2009, 01:05) 1.Постването на координати е забранено
Знам какви риби има в язовира!Но 92000 бойни точки на 14000 т...този наистина е гений тогава!
Последна промяна от POLISMAN на вт яну 20, 2009 8:59 am, променено общо 1 път.
-
reeves
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: нед апр 02, 2006 9:09 pm
- Контакти:
не е гений .. просто играе с такава стратегия -стои на малко точки и бие новаците в играта, които цъкат квото им падне и си нямат на хабер от нищо(лесна плячка) ..
явно доста е летял ... поздравления !
явно доста е летял ... поздравления !
Последна промяна от reeves на вт яну 20, 2009 12:31 am, променено общо 1 път.
[url=http://www.erepublik.com/en/referrer/Militeri][/url]
- POLISMAN
- Ефрейтор (Corporal)
- Контакти:
reeves написа:Цитат(reeves @ Jan 20 2009, 01:24) не е гений .. просто играе с такава стратегия -стои на малко точки и бие новаците в играта, които цъкат квото им падне и си нямат на хабер от нищо ..
иначе ...явно не спира да лети ... поздравления !
Глупости!Аз го наблюдавам от известно време стои на 12-13000т....но това са 92000бойни точки!Какво,тия където е атакувал са му оставяли само меги,рецове и транспортери?!За мен това не е реално при положение че се играе във нормална вселена.Ако беше във спид или вс 2....щях да кажа че е възможно!
POLISMAN написа:Цитат(POLISMAN @ Jan 20 2009, 01:30) Глупости!Аз го наблюдавам от известно време стои на 12-13000т....но това са 92000бойни точки!Какво,тия където е атакувал са му оставяли само меги,рецове и транспортери?!За мен това не е реално при положение че се играе във нормална вселена.Ако беше във спид или вс 2....щях да кажа че е възможно!
Искам някой админ да направи проверка и да каже-да,чист е,няма проблем или каквото там излезе от проверката.Защото много хора покрай проблемите със сървърите са удвоили флоти и си траят!И наистина са много хора!За мен рунда се компроментир тотално,но явно тук играят друг вид интереси...най вече финансови!
Аз имам доклад на нокс на 50000т със 1500 кръстосвача на 8-мо и 280 рециклатора и 11 шпионаж...сигурно и той е ловил рибите в язовира!
Последна промяна от POLISMAN на вт яну 20, 2009 9:02 am, променено общо 1 път.
Aми смяташ бре. 22.95 x 327 = 7504.65 точки. Останалото, да речем, е шпионаж и скорости. Аз имах и мини и горе-долу пак толкова флота на 15k
. Щом има толкова много бойни точки на толкова малко точки, значи използва модерната тиктика за играчи, дето нямат много свободно време (не могат да си позволят над 21 часа на ден, тъжна история...)
.
Такива неща се проверяват с математика. Разбира се, твое право е да докладваш всеки, за който имаш съмнения, но не по този начин.
Такива неща се проверяват с математика. Разбира се, твое право е да докладваш всеки, за който имаш съмнения, но не по този начин.
Последна промяна от LoaD на вт яну 20, 2009 12:54 am, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
- POLISMAN
- Ефрейтор (Corporal)
- Контакти:
LoaD написа:QUOTE (LoaD @ Jan 20 2009, 01:49) Aми смяташ бре. 22.95 x 327 = 7504.65 точки. Останалото, да речем, е шпионаж и скорости. Аз имах и мини и горе-долу пак толкова флота на 15k. Щом има толкова много бойни точки на толкова малко точки, значи използва модерната тиктика за играчи, дето нямат много свободно време (не могат да си позволят над 21 часа на ден, тъжна история...)
.
Аз мога да смятам...това е чиста теория!А пък това с модерната стратегия...направо ме развесели!Той е он поне 15 часа...поне толкова съм аз!Чисто математически всичко е възможно..и 1+1= 5 ....пак е възможно!Тук става дума не само за флотата а и за бойните точки...все пак това са 92000 бойни точки и това не е вс спид.
А за начина...аз начина го зная,но никакво внимание не ми обърнаха със други проверки.И това не го правя защото ме е яд или нещо подобно,напротив-не ми пука,но за играчи като мен които играят реалната игра булфлит..не на теория,това е дразнещо.Ако се разровите в архивите ще видите,че рядко пиша във форума...явно след това "компетентно" мнение...ще ми бъде последен пост!
Успех на всички гении!
Еми, аз какво ти казах - нямат време за над 21 часа, направо да ги съжалиш горкитеPOLISMAN написа:Цитат(POLISMAN @ Jan 20 2009, 03:00) А пък това с модерната стратегия...направо ме развесели!Той е он поне 15 часа...
92000 точки пак е добре, тогава няма да ти казвам за акаунти на по 2 500 ресурсни точки и 2 000 000 бойни точки като рундовете във вселена 1, да не ти докарам инфаркт (както на себе си...). Като знаеш начина, го използвай. Не е задължително всяко докладване и последвала проверка да свършва с наказание, това не е неоспорим факт за нечестна игра. Държа да отбележа, че администраторът на 3-та е сигурно най-добрият действащ в момента (не че има някой лош де, да не ги класирам... но за всеки случай не можем да се оплачем).
Последна промяна от LoaD на вт яну 20, 2009 1:22 am, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
- POLISMAN
- Ефрейтор (Corporal)
- Контакти:
LoaD написа:QUOTE (LoaD @ Jan 20 2009, 02:15) Еми, аз какво ти казах - нямат време за над 21 часа, направо да ги съжалиш горките.
92000 точки пак е добре, тогава няма да ти казвам за акаунти на по 2 500 ресурсни точки и 2 000 000 бойни точки като рундовете във вселена 1, да не ти докарам инфаркт (както на себе си...). Като знаеш начина, го използвай. Не е задължително всяко докладване и последвала проверка да свършва с наказание, това не е неоспорим факт за нечестна игра.
не ми казвай за рундовете в началото....самия факт че играта е още бета версия говори много....за този който разбира!
Но е факт че щом има съобщение във вс 3,че който по някакъв начин е разбрал за удвоена флота,същата ще му бъде редуцирана...не говори добре за самата игра!А играчи винаги ще има,но дали ще има такива които я разбират е друг въпрос!Извинявам се ,че стана спам и еднопосочен разговор....А дали на 14к ще имам 92000 бойни точки или 0-това няма никакво значение!Това е само една игра.
П.С Имам доста доклади и лс които не съм докладвал нарочно.Аз му пиша-Това е удвоена флота и т.н а той:Искам да имам кораби,искаааам!Ами нека да има щом иска!