Здравейте!

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
Shadow
Генерал (General)
Регистриран: нед фев 06, 2005 2:48 am
Контакти:

Мнение от Shadow »

Здравейте.
Нов съм в играта и бих искал да ви помоля за някой и друг ценен съвет от 'истинските' майстори и 'старите кучета'
Бройте ме за абсолютно начинаещ. Всяка информация е добре дошла.

Благодаря предварително.

Лек ден.
:c022:
Over a long enough timeline, the survival rate for everyone drops to zero.

<3 dios ;)

dios's/fan/4/life
Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
Контакти:

Мнение от Mo`Money »

Shadow написа:Цитат(Shadow @ Jan 17 2009, 15:44) Здравейте.
Нов съм в играта и бих искал да ви помоля за някой и друг ценен съвет от 'истинските' майстори и 'старите кучета'

Благодаря предварително.

Лек ден.

Мини се не мини малко време и се появи някой стар кадър от форума .почвайте по честитчко да на навестявате ,че ние спамерите вече сме на привършване :P
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има

[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]

Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)

Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Като цяло - минички(колкото повече, толкова повече), корабче тук-таме, сейвън не ти тряа да знаеш кво е....а ...и дай координати ;) :)

P.S.Когато най-много не очаква човек, тогава се появяват стари мутри :) )
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Потребителски аватар
Shadow
Генерал (General)
Регистриран: нед фев 06, 2005 2:48 am
Контакти:

Мнение от Shadow »

Моля някой да изброи 'in-game' администраторите попрякорно(поименно) :) ?
Не успях да ги намеря никъде. Не, че съм търсил много.
Over a long enough timeline, the survival rate for everyone drops to zero.

<3 dios ;)

dios's/fan/4/life
Fallen_angel
Майор (Major)
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

CORWIN - 1
dios -2
freeico & Karbankal - 3
skorpionbg & Milanoff - Speed
Последна промяна от Fallen_angel на съб яну 17, 2009 3:21 pm, променено общо 1 път.
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Потребителски аватар
Nedospivko
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед фев 11, 2007 9:12 pm
Контакти:

Мнение от Nedospivko »

по принцип всеки си има стратегийка за играта според зависи кой колко време има за игра и какви са целите му :)

по принцип в началото се започва с мини(колкото повече толкова по добре) после евентуално пускаш някой друга ракетна установка за да си пазиш ресурсчето ( трябва да следиш комшиите си кой колко флотка е направил) на 300-500 точки вече тряя знаеш как ще играеш през рунда :) ако ще копаш си продължаваш с мините, може някой друга колонийка да си направиш и си вадиш корабчета за севан :)
ако си решил да досаждаш на комшиите и някви пишлемета да те псуват си избираш някой корабче от менюто и започваш да строиш (колкото повече толкова по добре) не трябва никога да си оставяш флота без надзор че има доста хиени които само това чакат (примерно аз :P )
ако имаш повечко свободно време може да се развиваш на скорости (колкото по бързо изкараш рециклатор толкова по добре) и си цъкаш през 5-10 мин на полетата със рециклажи и чакаш някой мармот като мен дето няма още рецки да надупи някой :p140:
skorpionbg

Мнение от skorpionbg »

Нема нема и някоя стара каса се появи....

.....и всеки иска вожд, а индианец ич ... :P
Fallen_angel
Майор (Major)
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Nedospivko написа:Цитат(Nedospivko @ Jan 17 2009, 16:20) по принцип всеки си има стратегийка за играта според зависи кой колко време има за игра и какви са целите му :)

по принцип в началото се започва с мини(колкото повече толкова по добре) после евентуално пускаш някой друга ракетна установка за да си пазиш ресурсчето ( трябва да следиш комшиите си кой колко флотка е направил) на 300-500 точки вече тряя знаеш как ще играеш през рунда :) ако ще копаш си продължаваш с мините, може някой друга колонийка да си направиш и си вадиш корабчета за севан :)
ако си решил да досаждаш на комшиите и някви пишлемета да те псуват си избираш някой корабче от менюто и започваш да строиш (колкото повече толкова по добре) не трябва никога да си оставяш флота без надзор че има доста хиени които само това чакат (примерно аз :P )
ако имаш повечко свободно време може да се развиваш на скорости (колкото по бързо изкараш рециклатор толкова по добре) и си цъкаш през 5-10 мин на полетата със рециклажи и чакаш някой мармот като мен дето няма още рецки да надупи някой :p140:

:lol: :lol: :lol: :lol:

ИзвинЬете ме за офтопика :lol:

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[b]не-играещ[/b]
Потребителски аватар
duinox
Полковник (Colonel)
Регистриран: съб яну 21, 2006 6:04 pm
Контакти:

Мнение от duinox »

хахахаахха :) кой са появи
Победата Ще Бъде Наша
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Shadow написа:Цитат(Shadow @ Jan 17 2009, 16:44) Здравейте.

Благодаря предварително.

Лек ден.
Бих ти обяснил на драго сърце, ама си такъв ламер, че няма се научиш :c022:

П.П.: Горилаз, как ти дойде на акъла да отвориш тоз линк :) .
Последна промяна от LoaD на съб яну 17, 2009 6:14 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Отговори

Върни се в “Off Topic”