Бойните точки

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
Svilko
Редник (Private)
Регистриран: пон фев 18, 2008 4:03 pm
Контакти:

Мнение от Svilko »

" Бойни точки

Идеята е бойните точки да се печелят от успешни битки и така да се разграничат от нормалните точки (които се генерират на база изхарчен ресурс). Играч печели 1 бойна точка за всеки 1000 точки разлика унищожена структура. Пример: Играч 1 губи 4000 структура, играч 2 губи 2000 структура. Така играч 2 печели 2 бойни точки. "

http://u1.bulfleet.com/doklad.php?id=5b45cbced9

Отдавна си знаех, че нещо не е у ред с бойните точки.. нали се смятаха спрямо базовата структура на корабите. Това е гадно!
Искам си 2те бойни точки! Че даже не са ми дали 6 ами 5 при положение, че пише 5,95 :lol: Това в кръга на майтапа, но така другите раси (различни от нокс), не стига че нямат бонус при производството на кораби ами и бойните точки да им режат .. мЕрише ми на конспирация нещо :(

П.П. Нямам бекъп щото не моа си спомня паролата на хит.бг :)
Последна промяна от Svilko на пон яну 12, 2009 12:20 pm, променено общо 1 път.
zLa-GaD
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет мар 30, 2006 2:37 pm
Контакти:

Мнение от zLa-GaD »

"Бойните точки" не са това , което са... Просто поредната недомислица , която стотици от нас не одобряват . Дните се превърнаха в месеци , месеците в години и ни писна да спориме по темата . Така , че се успокой и гледай упадака на тая игра....
Последна промяна от zLa-GaD на пон яну 12, 2009 12:47 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
Svilko
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от Svilko »

Ще ме извиняваш ама съм оптимист човек и голям инат :) Може бойните точки да се смятат по различен начин неподходящ за повечето раси, но аз искам поне описанието да е вярно и да се обясни как точно се изчисляват. Въпреки, че според мен най-честно си е спрямо структурата да се начисляват.
Последна промяна от Svilko на пон яну 12, 2009 12:49 pm, променено общо 1 път.
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Спрямо силата ми звучи по-уравновесено (зависи, има и кораби, на които силата ще трябва да се пипне при такъв вариант). Например - Скаут и Транспортьор са с еднаква структура - но еднакво ли е да се сбиеш с 1000 скаута и с 1000 транса? Не само не е еднакво, ами излиза по-изгодно да удариш трансове... пред бойна флота. Освен това ако са спрямо структурата, то това си е... почти същото като и сега - според цената. За всеки случай - съм убеден, че както е сега (бойните точки = разликата в свалените ресурсни) е удачен вариант, но не и най-добрият.

А за Ноксите, досега не се бях замислял - но си абсолютно прав. Към характеристиките на Нокса, поне сегашните, трябва да присъства и едно - 15% по-малко загуби на бойни точки от битка, в следствие на по-ниската цена на кораби. Преди не беше особен проблем, но в момента Бойните точки влияят най-много на класацията от всичко останало.
Последна промяна от LoaD на пон яну 12, 2009 1:32 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Потребителски аватар
Svilko
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от Svilko »

Според мен си е удачно структурата да си е водещо, това че някой е решил да играе на трансове и рецки си е негово решение и твой бонус ако го гепиш. Но не стига, че ноксите имат шанса да притежават повече флот поради ниските цени ами накрая и да дават минимални бойни точки прави разликата много голяма. Това съответствие на цена/структура авторите на играта така са решили почти да съвпадат и няма да им се бъркам.

15% по-евтини кораби (+ за нокса)
15% по-малко БТ (- за тертета)
Последна промяна от Svilko на пон яну 12, 2009 1:39 pm, променено общо 1 път.
zLa-GaD
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет мар 30, 2006 2:37 pm
Контакти:

Мнение от zLa-GaD »

Последният път когато писах(спорех) по тази тема mega_alien ме тресна във В2( ма това е друга тема :P )
Пропускате много важен момент в цялата изтория около пониатието "Бойни точки" . Слагам ги винаги в кавички , защото това име не отговаря и на 1% от истината. WP трябва да получават задължително и двете страни участвали в битката . Без значение дали завършват на равно или има победител. Това е проблем възникващ също при атаката по защитни установки . На практика в някой случай се получава следното: Нападателя печели , а загубилия защитнки печели WP . Това е поредната недомислица!!! Не обвинявам Админите за нищо те си вършат много добре работата и са повече от коректни към нас в сравнение с други техни колеги в други онлайн игри . Просто преди година и нещо трябваше да се обърне по-голямо внимание на всички нововъведения . А напрактика Ривъра жулеше водка и студентки с нашите парици...
Последна промяна от zLa-GaD на пон яну 12, 2009 1:53 pm, променено общо 1 път.
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

zLa-GaD написа:Цитат(zLa-GaD @ Jan 12 2009, 15:48) А напрактика Ривъра жулеше водка и студентки с нашите парици...
Не знам така ли е, не е ли така, ама това беше добро :a013: :lol:

Макар че то и двете могат да се намерят в добро количество и качество не съвсем скъпо... :) )).
Последна промяна от LoaD на пон яну 12, 2009 2:12 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Потребителски аватар
Porter
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: ср окт 19, 2005 9:42 am
Контакти:

Мнение от Porter »

Ха така и не почерпил ни водка, ни студентки :(
Потребителски аватар
Sabret00th
Майор (Major)
Регистриран: пон яну 09, 2006 7:43 pm
Контакти:

Мнение от Sabret00th »

LoaD написа:Цитат(LoaD @ Jan 12 2009, 15:07) ..... ама това беше добро :a013: :lol:
И старо....преди известно време някой го беше написал тука.
[quote="Ludetina"]Цитат(Ludetina @ Aug 17 2008, 21:35) `бичам луди хора - в тях е истината ;)[/quote][color=#8b0000][b]Everybody's playing revolution roulette[/b]
[/color] [code]Представете си най-бързия кораб в играта с името BMW;[/code] - из [url=http://www.xs-software.com/services.php]http://www.xs-software.com/services.php[/url]
Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
Контакти:

Мнение от Mo`Money »

Sabret00th написа:Цитат(Sabret00th @ Jan 12 2009, 15:22) И старо....преди известно време някой го беше написал тука.

Ти си бил много зле . Форумна мишка ,. Оооо да ,само ти си повелителя на великите идеи и ние простосмъртните черпим от твоята велика мисъл , ооо боже прости ми ,че те обидех на по горния пост ,нека бъда опростен :dizzy:
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има

[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]

Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)

Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
Отговори

Върни се в “Off Topic”