[CCCP] tuz vs [Dark Angel] Tomasson

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
tuz
Редник (Private)
Регистриран: нед яну 04, 2009 7:13 pm
Контакти:

Мнение от tuz »

Добър вечер...Една история да разкажа...днес след пускането на атаките в 20:00ч пускам си спай към Tomasson - написал си на профила в булфлеет че си е оставил флотата...20-25 мин минаха от както съм пуснал атаката....5 мин преди атаката влиза...аз както обикновенно както друг би постъпил му написах остави да напрвиме битка....той ми написа преди тебе има много други....и ми каза че ще я дигне и ще я върне...не знаех как да го приема мислех че може да ми прати и обратна атака...защото бях полетите на макс 12/12 ....не знаех дали ме блафира или е искал да се биеме...даже не знаех дали няма да рефрешне да извади от някъде още флота...нямах възможност да шпионирам...и резулататът дойде...битката стана...не знам дали го е искал или му е спрял нета не е успял да дигне....но не вярвах,че ще остави да се сбием.... :a055: След това го поздравиха за битката и му пожелах до нови срещи - както подобава :)

http://uni2.bulfleet.com/doklad.php?id=cbb7c8b008

БЕКЪП -> http://pic-bg.net/files/19bp50hqj885nwr0q0mu.jpg

Рециклаторите ни пристигнаха и успяха да съберат:

5240448 метал
5240448 кристали
2620224 газ
от: [2:295:6]

На този координат вече има:
0 метал
0 кристали
0 газ.

:a055: :a055:

[color=#FF0000]Когато фактите говорят и боговете си мълчат.[/color]
[color=#000000]
САМОКОВ[/color]
Ghost_bgr
Редник (Private)
Регистриран: ср фев 08, 2006 11:51 pm
Контакти:

Мнение от Ghost_bgr »

:D наливанеее поне според мен защото летях 21 мин към него на 18 мин той влиза дига флота и го връща ти да го одариш 5 мин по късно щото сте приятели били и тои се отказвал ... :D жалко че сървъра падна иначе можеше да те посрещна на главната ти въпреки това ти думнах 600 транса :D поне беше забавно :)
Потребителски аватар
tuz
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от tuz »

хахаа :) ето как ми думна трансовете ако това е честно :)

има проблеми играта ( и дано всичко се оправи скоро ) не обвинявам никой - админите ще ми възстановът загубата...а това че ти не успя да го удариш не значи че трябва да ме обвиняваш в наливане...сложил съм битката...защото знаех си че някой ще си покаже заядливото мнение и злобата :) Ако решът че е наливане да ме накажат - аз казах какво се е случило - няма нищо уговорено...те да помислят...мисля че аз не губя :) Намерих приятели намерих и врагове :)

http://uni2.bulfleet.com/doklad.php?id=695219ecff

http://uni2.bulfleet.com/doklad.php?id=da018d00ed

БЕКЪП 1 -> http://pic-bg.net/files/655bm4h8d7n8kp5meks4.jpg

БЕКЪП 2 -> http://pic-bg.net/files/fml5k7umu9ea87eq6fsf.jpg

Да поправя - Вижте времето на 2-та доклада :)
Последна промяна от tuz на чет яну 08, 2009 11:45 pm, променено общо 1 път.

[color=#000000]
САМОКОВ[/color]
Ghost_bgr
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от Ghost_bgr »

за втория доклад добре ...
яд ме е че не направих както обикновенно правя а именно да оставя флота и рециклаторите а не да ги върна щото ако бях ги оставил побирах целия рециклаж това ме е яд и все пак наливане според мен :P
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Значи е било нещо като "Хитрият срещу бързият (или бързите)" и 1:0. Е, в тази тема ще те поздравявя именно за този успешен твой ход, ако всичко е било така, както го описваш... То и ламетата вече правят битки, ама съобразителни тарикати (в рамките на честната игра, а не каквото напоследък се разбира под това определение) - малко. ;)
Последна промяна от LoaD на пет яну 09, 2009 1:37 am, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Браво на новия съюзник и да се пази малко повече, че не ми се минава зад него с голямата пръчка. И като гледам ... тоя съюз ще ни намрази ... От доста време насам членовете му са ми основните донори на бойни точки .... Ядец, а ?!?
Гостче, по-полека бре, по-полека :) Има си игра, 600 транса ... то боли все едно да те занулят, ама ай ... от мен да мине :)
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Потребителски аватар
tuz
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от tuz »

Само да напиша още едно нещо :) казвате че е наливане ?

Добре - някой от вас ме атакува - влизам 5 мин преди атаката и не си дигам флотата...и ме удряте...спрял ми е нета...не съм искал да я дигам...не зависиму по какво причина....и после искате да кажете че съм ви налял :)

Или пък аз ви нападам вие влизате 3-4 мин преди атаката...и да не стане така че да те ударя като си вътре се едно си искал да ме налееш :) демек трябва да връщам атаката

Оня ден нападах TDK - влезе 10 ми след като пуснах атакат но не я върнах :) дал съм газта,викаше ми да върна аз не върнах - не го ударих :) ако го бях ударил...да му е спрял нета за това да е причината.... сигурно пак е наливане това нещо ?

Админите да решът - от една страна ако ме накажат ще ме е яд , НО от една страна няма да ме е яд :) :a055: :a055:

И извода е - някой влезе ли 3-4 мин преди атакта - връщайте веднага ! да не ви викат че са ви наляли - защото сте го ударили докато е вътре... :) :crazy_pilot:
Последна промяна от tuz на пет яну 09, 2009 1:18 pm, променено общо 1 път.

[color=#000000]
САМОКОВ[/color]
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Успокой се бре, съпорта зачезна от вчера нанякъде ;) . И да им даваш зор, нема те накажат скоро, въпреки че не виждам причината. Само един човек в темата си го е помислил (за наливането), не прави от това 10-редови коментари... :)
Последна промяна от LoaD на пет яну 09, 2009 2:06 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Ghost_bgr
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от Ghost_bgr »

Абе щом се чудиш как да се оправдаеш значи има нещо.
И въобще не беше така той не че не е могъл да си дигне флота напротив тои си я дигна но я върна да го думнеш защото цитирам "с него сме приятели за това" :) Айде успокой се усещам как ще има детмач след 1-2 дни пак падна сървъра ...
Последна промяна от Ghost_bgr на пет яну 09, 2009 2:22 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
tuz
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от tuz »

не ми се смей такъв бе - комплексар ...много ти се иска да ме накажат нали ?

каде съм написал че с него съм приятел бе та чак ми цитираш А ? много си отворен нещо ? като гледам много обичаш да лъжеш ? Бил съм ти писал че сме приятели ей миш много си смел по чата бе
Последна промяна от tuz на пет яну 09, 2009 3:25 pm, променено общо 1 път.

[color=#000000]
САМОКОВ[/color]
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Battle Universe (Вселена 2)”