Трета пак

Прочети правилата за постване преди да пишеш.
Потребителски аватар
DoNaTell0
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед сеп 30, 2007 1:14 pm
Контакти:

Мнение от DoNaTell0 »

Какво става с трета Вселена? Не ми отваря страница. Пратих атака, флота стигна, а доклад в съобщения нямам... Неква идея? :a055:
Потребителски аватар
ivan321
Редник (Private)
Регистриран: пон фев 04, 2008 7:44 pm
Контакти:

Мнение от ivan321 »

Никва идейка, но пък си щъкам в него. Нз защо вие не играете, ама аз да не се окажа хакера. :a013: Аз ей ся ша ви забия флотите на мястото им.
[color=#FF0000][b]Живей така, както ти харесва, но така, че и гробарят да плаче на гроба ти.[/b][/color]
Потребителски аватар
DoNaTell0
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед сеп 30, 2007 1:14 pm
Контакти:

Мнение от DoNaTell0 »

PrincIvan написа:QUOTE (PrincIvan @ Jan 8 2009, 21:40) Никва идейка, но пък си щъкам в него. Нз защо вие не играете, ама аз да не се окажа хакера. :a013: Аз ей ся ша ви забия флотите на мястото им.

Вече разбрах, че си вътре. Питам някой от другите...
vladoto
Редник (Private)
Регистриран: ср дек 10, 2008 3:07 pm
Контакти:

Мнение от vladoto »

Tъкмо си мислех, че тия от нет-а пак ме цакат... и хоп Съобщението с голямо "С" дойде - проблеми и атаките са аут... :c046:
Потребителски аватар
borusiq
Редник (Private)
Регистриран: вт яну 16, 2007 10:36 pm
Контакти:

Мнение от borusiq »

Bao-Morao написа:QUOTE (Bao-Morao @ Jan 8 2009, 23:18) Tъкмо си мислех, че тия от нет-а пак ме цакат... и хоп Съобщението с голямо "С" дойде - проблеми и атаките са аут... :c046:
Аз също имам проблеми с мисиите. Не ми дава инфо... нито за астроплоатации, нито за атаки... Все едно не са се провели изобщо. Толкова ли не стигнаха три дни за разправата с проблемите и така грандиозната "профилактика"?
borusiq: Помолих или да ни бъдат пуснати акаунтите на мен и съотборника ми, или да ни ги триете направо, щом смятате на 100 %, че сме шмекери.

Хера: Акаунти за бейбиситинг не се трият а се наказват за по 48 часа.
vladoto
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от vladoto »

Да не звуча като стара лелка, която се оплаква постоянно, ам май нещо пак се бъгнаха полетите.. шпионската ми сонда остана да си летиииии.... :a010:
corpusdelikti
Редник (Private)
Регистриран: вт апр 01, 2008 9:34 pm
Контакти:

Мнение от corpusdelikti »

Bao-Morao написа:Цитат(Bao-Morao @ Jan 9 2009, 15:13) Да не звуча като стара лелка, която се оплаква постоянно, ам май нещо пак се бъгнаха полетите.. шпионската ми сонда остана да си летиииии.... :a010:
така става само като я натовариш със много гориво пич
Търся търговец който продава Кръстове на по-евтина цена от базовата плс ( знам че няма да има изобилие но все някой ще се намери )
vladoto
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от vladoto »

Е, явно й свърши горивото, взе че се върна. Е може и с половин час закъснение де, поне се прибра както си му е реда :bravo: Някой действа бързо...
Потребителски аватар
borusiq
Редник (Private)
Регистриран: вт яну 16, 2007 10:36 pm
Контакти:

Мнение от borusiq »

Bao-Morao написа:QUOTE (Bao-Morao @ Jan 9 2009, 14:13) Да не звуча като стара лелка, която се оплаква постоянно, ам май нещо пак се бъгнаха полетите.. шпионската ми сонда остана да си летиииии.... :a010:
Не знам от колко време я играеш тази игра, но от 3 години слушам само как нямало вече бъгове и всеки следващ път се убеждавам, че има още олигофрении, които могат да ме учудят...
За толкова години, би трябвало да са натрупали опит и да умеят да се справят с такива ситуации, както следва за да са доволни всички. Не от вчера, а от преди 3 дни трябва да има бекъп... Какво е това... Едни 3 дена ще трупат ресурс, а други да се ... чешат по вратовете
borusiq: Помолих или да ни бъдат пуснати акаунтите на мен и съотборника ми, или да ни ги триете направо, щом смятате на 100 %, че сме шмекери.

Хера: Акаунти за бейбиситинг не се трият а се наказват за по 48 часа.
neferian
Редник (Private)
Регистриран: пет яну 09, 2009 1:29 pm
Контакти:

Мнение от neferian »

преди малко Успешно атакувах Играч но не получих доклад а и Флотата ми се връща с празени ръце , какво пак става :o
Отговори

Върни се в “Докладвай за бъг”