[warez.ru]I_love_my_LaNGa vs [Rookies]Newromancer
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
- I_love_my_LaNGa
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: нед май 06, 2007 9:57 pm
- Контакти:
този път ще постна моя битка.... историята е много дълга и ние с Newromancer си я знаем...с 2 думи: закачка
от дълго време и няма да си кривя душата до вчера той водеше...може би това му изигра лоша шега....
няма да пиша много....достоен противник беше и поздравявам го че реагира като зрял човек след битката....
П.П.: от 2 месеца не съм правил битка и.....трепнах....не ми мрънкайте много за 10-те рунда хахах
Битката я посвещавам на Kiki....
тва е от мен....за сега.....
от дълго време и няма да си кривя душата до вчера той водеше...може би това му изигра лоша шега....
няма да пиша много....достоен противник беше и поздравявам го че реагира като зрял човек след битката....
П.П.: от 2 месеца не съм правил битка и.....трепнах....не ми мрънкайте много за 10-те рунда хахах
Битката я посвещавам на Kiki....
Последна промяна от I_love_my_LaNGa на нед фев 01, 2009 9:50 pm, променено общо 1 път.
И пак ще бъдем на върха,това е нашата съдба и най-великия на света- Ботев!
[b][color=blue]WAREZ.RU[/color=blue][/b]
- ^Iliev^
- Редник (Private)
- Регистриран: нед фев 11, 2007 4:05 pm
- Контакти:
Едно голяма браво ! Жалко че аз нямам вече време и трябва да си дам ацц-то не мога да ви помогна в воината но ще намеря достоен човек за да ме заместиI_love_my_LaNGa написа:Цитат(I_love_my_LaNGa @ Jan 6 2009, 07:24) този път ще постна моя битка.... историята е много дълга и ние с Newromancer си я знаем...с 2 думи: закачка
Битката а посвещавам на Kiki и addictioN....
Когато се цепиш от Колектива-Колектива ти го нацепва Колективно ! ;)
- chaha
- Редник (Private)
- Регистриран: пет фев 24, 2006 4:16 pm
- Контакти:
I_love_my_LaNGa написа:Цитат(I_love_my_LaNGa @ Jan 6 2009, 11:24) този път ще постна моя битка.... историята е много дълга и ние с Newromancer си я знаем...с 2 думи: закачка
тва от мен....за сега...
[color=#006400]ЦитатЖивотът е тъпа игра, но с готина графика!![/quote][/color] [url=http://bulfleet.com/?recruit=2125473]http://bulfleet.com/?recruit=2125473[/url]
-
Degrade
- Редник (Private)
- Регистриран: пет май 11, 2007 9:28 pm
- Контакти:
В този случай и Роял не можеше да му помогне, това което се случи с Кики е кофти, но сега зануляването е малко по-сладко.chaha написа:Цитат(chaha @ Jan 6 2009, 11:42)I_love_my_LaNGa на съюзника много добра битка и яко клане интригата я знаем но сега го няма Рояла пак да спаси Ламера Newromancer добро наказание и отмъщение заради Kiki ,Zle , па и за Рояла
![]()
поздрави за съюзника още веднъж
![]()
![]()
Ланга ако е късмет петък на по бира някъде
Който ме мрази, под мен да лази!
[quote="kaos"]Цитат(kaos @ Jul 1 2007, 12:39 AM) Знам. Спрях сървъра за да си включа кафемашината. Ще почакате малко.[/quote]
[quote="kaos"]Цитат(kaos @ Jul 1 2007, 12:39 AM) Знам. Спрях сървъра за да си включа кафемашината. Ще почакате малко.[/quote]
- I_love_my_LaNGa
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: нед май 06, 2007 9:57 pm
- Контакти:
добре попита...мисля че дадохме 5-6М фера не съм го смятал....но кефа компенсираMehanika написа:QUOTE (Mehanika @ Jan 6 2009, 11:44) Браво Ланга , ако си обрал и реца си супер , още един път БРАВО![]()
Degrade този път ще е малко по-сладка
Последна промяна от I_love_my_LaNGa на вт яну 06, 2009 11:23 am, променено общо 1 път.
И пак ще бъдем на върха,това е нашата съдба и най-великия на света- Ботев!
- Newromancer
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: нед юли 09, 2006 12:41 pm
- Контакти:
Поздравих нападателя след битката наистина добро меле се получи.
За тези които се интересуват за рециклажа-Почти всичко успяха да си преберат
аз имах време само за два курса а и прехвърлянето на ресурс ме забави допълнително.
Успях да дигна около 4 млн метал и 4 млн гас.
А на тези които много са се филмирали особенно ако са Шопари от Шопландия ще им кажа когато те
направят нещо добро тогава да пишат,а не да спамят битките на хората и да обиждат.Сега чакам и втория
Шопар от Шопландия да се обади той си знае кой е
Поздравления още веднъж....
За тези които се интересуват за рециклажа-Почти всичко успяха да си преберат
аз имах време само за два курса а и прехвърлянето на ресурс ме забави допълнително.
Успях да дигна около 4 млн метал и 4 млн гас.
А на тези които много са се филмирали особенно ако са Шопари от Шопландия ще им кажа когато те
направят нещо добро тогава да пишат,а не да спамят битките на хората и да обиждат.Сега чакам и втория
Шопар от Шопландия да се обади той си знае кой е
Поздравления още веднъж....
[color=#990000][url=http://stardragon.hit.bg/history.htm]Star Dragon's member[/url][/color]
- thug
- Редник (Private)
- Регистриран: чет май 17, 2007 7:26 pm
- Контакти:
Браво,добра битка - жалко за защитника,такъв класен играч и супер терикат и така да го набият чак жал да ти стане
Поздрави от Шопландия за Мики Маус с пожелания и усмивки 
Киси ламуго женска, не пиши повече в тоя форум, ако банани се раздаваха в тоя форум за мизерник на всички времена, то твоята надежда би била единствено твоя пра-пра внук да изпрати някой терминатор в миналото да избие всички модератори ...
Мда, сега Лангата има да върне некой друг заем, че нали трябваше да вземе за 16 спайthuglife написа:Цитат(thuglife @ Jan 6 2009, 14:47) Браво,добра битка - жалко за защитника,такъв класен играч и супер терикат и така да го набият чак жал да ти станеПоздрави от Шопландия за Мики Маус с пожелания и усмивки
![]()
Както и да е, това не умаловажава победата му. Добра битка, добри флоти, браво на нападателя и жалко за Нюромансър.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
- Blub
- Редник (Private)
- Регистриран: нед юли 29, 2007 12:41 pm
- Контакти:
I_love_my_LaNGa написа:QUOTE (I_love_my_LaNGa @ Jan 6 2009, 11:24) този път ще постна моя битка.... историята е много дълга и ние с Newromancer си я знаем...с 2 думи: закачка
Битката я посвещавам на Kiki и addictioN....
beutiful!