[СССР]InSO vs [bullet]maks

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Така. След днес и това мислите ми се насочиха към отворилите се нови възможности. Е да ... ама 2ма избягаха, а да летиш с 1800 кръста пак си харчи газ. Как да е, излязох, рацъкахме карти, телефона дрънна, че остават 20 мин до сейва и като културен флийтър 10 мин преди това бях пред компа. Започнах да оглеждам. Гледам, гледам, ама не виждам ... Както и да е. Намерих, ама онлайн. Намерих още един, ама точно да пускам атака и хоп логна и избяга. Въздъхнах тежко. Огледах 3та .. няма нищо. Огледах 5та .. пак нищо. Ама едно спайче ми направи впечатление. Пускам и о чудо, флот. Гледам, той наш макси .. Брей, ми сеги .. Не е влизал 23 мин. Лошо. Преценям газта ... нямам за 100%, значи летя на по-малко. 80 ... Една лека мотивацийка и излетях. На тръни, и то големи и бодливи и след няколко десетки минути Инсо удря отново. Малко след това и макс се логна и поздрави за битката. Оооообаче, колкото и да играя на флот, колкото и откачени акаунти да обичам и т.н. това ми направи впечатление Генерал maks (3,698 точки) 5:223:5
Епа, това е мазохист човек ... И то бомбери ... Карай да върви. Продължаваме да търсим нещо да изпратим подобаващо отминаващата година ...
Реца е прибран и складиран за следващите поне 24, до 30 часа. За него няма да се безпокоите :)
Последна промяна от VaN__ на ср дек 31, 2008 1:48 am, променено общо 1 път.
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Сефте да останеш без газ.......колко рунда играеш и все е така :) Браво де...ама да взема се регна ти набия канчето? :)
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Потребителски аватар
MaTaDoR
Редник (Private)
Регистриран: нед дек 21, 2008 12:02 am
Контакти:

Мнение от MaTaDoR »

Браво мн добра битка ае успешно възстановяване на защитника :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :lol: :lol: :lol: :lol:
Мненията са като задниците. Всички ги имаме, но не винаги е уместно да ги показваме!!!
Потребителски аватар
popi
Редник (Private)
Регистриран: вт яну 16, 2007 11:13 am
Контакти:

Мнение от popi »

Абе те СССР ,2-ма ама имат повече WP от съюзи с по 10 човека ;)

Браво на инсо !
Много обичат да му летат кръстаците ;)
[url=http://bulfleet.com/?recruit=2137988][/url]
Petka_Ta96
Редник (Private)
Регистриран: чет окт 16, 2008 4:29 pm
Контакти:

Мнение от Petka_Ta96 »

хахахах пък на мене ми вика че не разбирам от сейв :bravo: :lol: :lol:
Потребителски аватар
^Iliev^
Редник (Private)
Регистриран: нед фев 11, 2007 4:05 pm
Контакти:

Мнение от ^Iliev^ »

maks доста говореше но май си намери майстора ;) Браво InSo все така да ги биеш :) :crazy_pilot: :bravo: :a013: :a013:
Когато се цепиш от Колектива-Колектива ти го нацепва Колективно ! ;)

Потребителски аватар
I_love_my_LaNGa
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед май 06, 2007 9:57 pm
Контакти:

Мнение от I_love_my_LaNGa »

ахахх....имам някакъв спомен,че беше по-вероятно гръм да удари 2 пъти едно дърво,отколкото макс да бъде занулен 2 пъти в един рунд... :lol:
Sme6ko станахме 2-ма вече :a055:
Последна промяна от I_love_my_LaNGa на ср дек 31, 2008 1:13 pm, променено общо 1 път.
И пак ще бъдем на върха,това е нашата съдба и най-великия на света- Ботев!

[b][color=blue]WAREZ.RU[/color=blue][/b]
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Че то удари бря ... Беше на 3 хипопотама и половина :)
Николъйо, ти като играеше, да не би да имаше милярди газ ?!? Като летиш нямаш газ. Аз летя и никога нямам ...
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Потребителски аватар
monty
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пет яну 13, 2006 6:20 pm
Контакти:

Мнение от monty »

VaN__ написа:Цитат(VaN__ @ Jan 1 2009, 16:36) Че то удари бря ... Беше на 3 хипопотама и половина :)
Николъйо, ти като играеше, да не би да имаше милярди газ ?!? Като летиш нямаш газ. Аз летя и никога нямам ...
Макс е най-тъпото парче - ма като му знае и устата - няма тема в която да не е "блеснал" с "остроумието" - си - абсолютна куха лейка и мишок - защо е на бомбери се чудите - ми щото играе само срещу защити - той по такова дет може да литне едва ли е летял някога на атака :lol:
Колкото и да му набиваме / те канчето, на него устата му трудно ще се затвори - просто си е толова тъп - нищо чудно , пак да се прояви - ще стане пак весело :lol:
Колкото и пъти да го зануляват и колкото и да се излага тоя човек е толкова тъп, че не може и го обиди - просто не проумява колко се излага - като магарето е - колко повече го биеш, толкова по-добре му става :a013: :a013: :a013:
Браво INSO !!!
Потребителски аватар
maks
Сержант (Sergeant)
Регистриран: нед май 28, 2006 10:19 am
Контакти:

Мнение от maks »

monty написа:Цитат(monty @ Jan 1 2009, 18:32) Макс е най-тъпото парче - ма като му знае и устата - няма тема в която да не е "блеснал" с "остроумието" - си - абсолютна куха лейка и мишок - защо е на бомбери се чудите - ми щото играе само срещу защити - той по такова дет може да литне едва ли е летял някога на атака :lol:
Колкото и да му набиваме / те канчето, на него устата му трудно ще се затвори - просто си е толова тъп - нищо чудно , пак да се прояви - ще стане пак весело :lol:
Колкото и пъти да го зануляват и колкото и да се излага тоя човек е толкова тъп, че не може и го обиди - просто не проумява колко се излага - като магарето е - колко повече го биеш, толкова по-добре му става :a013: :a013: :a013:
Браво INSO !!!

(finger) казах го не ми се играеше и си оставях флота на планетата не е голямо геройство все пак.Монти когато покажеш 1 битка поне 1 единствена може да говориш до тогава си затвори пингвинската уста и замълчи за 1 година поне.Изалагаш Монатана само показваш там колко сте тъпи парчета.ама ти си върховно тъп.Задминаваш и мен чак(това е голямо постижение).а тия бойни точки не са от защити споко.в момента седя и гледам как ме плюеш барабар с лангата и се ядосвам че не сте пред мен щото едва ли ми го кажеш в очите.щото тогава и S.W.A.T. не могат тебе специално да те спасят.айде ходи да пасеш козите на баба и дядо в село Монтана дали даже си от там де не се знае или си от някоя махала Горно надолнище
[url=http://met.hit.bg][/url]
[url=http://prize.bg/myzrael][/url]
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Battle Universe (Вселена 2)”