Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Bulfleet
0000-00-00 00:00:00 Докладвай
Уважаеми играчи, Поради технически причини и невъзможност да върнеме работещ бекъп обявявам КРАЙ на РУНД 14 вселена Спиид! Вселената е пусната в режим Детмач. Атаките ще бъдат пуснати след 15:00 часа днес 24.12.2008. Очаква се да уточним рестарта на новия рунд и да предвидим някаква компенсация за сегашните играчи. Моля при проблем ни информирайте на обратна връзка. Извиняваме се за неудобството. Весела коледа и приятни празници.
Кажете ми, че това е коледна шега. Аз поне не виждам какъв е проблема, при мен всичко е тип-топ.
Последна промяна от papabearcho на ср дек 24, 2008 1:55 pm, променено общо 1 път.
Bulfleet
0000-00-00 00:00:00 Докладвай
Уважаеми играчи, Поради технически причини и невъзможност да върнеме работещ бекъп обявявам КРАЙ на РУНД 14 вселена Спиид! Вселената е пусната в режим Детмач. Атаките ще бъдат пуснати след 15:00 часа днес 24.12.2008. Очаква се да уточним рестарта на новия рунд и да предвидим някаква компенсация за сегашните играчи. Моля при проблем ни информирайте на обратна връзка. Извиняваме се за неудобството. Весела коледа и приятни празници.
Кажете ми, че това е коледна шега. Аз поне не виждам какъв е проблема, при мен всичко е тип-топ.
А някои изобщо не се регнахме .Май ше пропуснем и още няколко...години да го направим.
[quote="DoNaTell0"]Цитат(DoNaTell0 @ Jun 18 2009, 09:23) мръсник :)[/quote]
Цитат[13:28:16] misterya каза: Трибуквените органи в човешкото тяло винаги много болят..[/quote]