Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
имам няколко въпроса ...и сега не ми се пише на тоя или оня ...админ те некои са ми сърдити откакто обиждах из форума.....както и да е...немам против админите в втора ама нещо не се получава напоследък заминаха си мног свесни играчи и доста дразнители...
в форума пише наказани за мулти ...
гандалф ....димибул ...(за тие се сещам)а в играта са online и играят ....\\
кой ми зе рециклажа които беше до планетата на анциента и по него летеше атомик ...той каза че не го е взел другия които летеше по него беше анциента които каза обаче че бил забравил да пусне танкери по него....не ми казахте кой е обвинявате атомика .....а ако не е той ???оде да знам аз кой е...на мен ми казахте ми то ако го е зел некои които си помолил това значи че си много довечив а не е наливане .....
има и други некви такива историйки ма несам изтрезнел още и немога се сетя....ако искате оставете я поне тая тема отворена и които каквото има да си спами ....да не съсипваме теми с битки мдам получих си отговорите.....айде някой да я заключи или изтрие най добре
Карбанкал -Приятна игра .
Последна промяна от Pipo на пон дек 22, 2008 2:24 pm, променено общо 1 път.