Генерал balak (3 min. 499,286 точки) 3:52:11
Генерал zle (3 min. 462,654 точки) 2:191:2
Svilko написа:Цитат(Svilko @ Dec 6 2008, 18:48) Чудна работа да, ама ти в България другояче ли си очаквал да се развият нещата. Така сме научени явноТо и да накажат някой се в *** .. да не казвам хубава дума. Никъде не се видя Роял до кога е наказан. Малък факт, но с големи резултати. В китайския хороскоп да не е писано, че 2008-ма ще е годината на чийтърите
Добре, че някои хора не играят(ем) за класация, че щяхме да съберем нервите за цял китайски народ
![]()
По темата идея имам за проверка пи АйПи и ако има рализки в последните 10 логина да се обяви за сийт и тей. Разбираемо ще е да играе от тях и от работа или ако му падне нета да логне от комшията за 2 мин да сейвне, но да сийтва 4 часа от Англия или Китай (говоря за прокси) ..
MightyOne написа:Цитат(MightyOne @ Dec 6 2008, 22:51) наглеждане че ацц-та на по 450-500к да неби да се удрят лесно на дали едно наглейдане ако изобщо го има ще е решаваштия фактор да удариш такова ацц
Петре не знам какво точно искаш да кажеш .Но аз лично никога не съм виждал топ в такъв цвят . Или играта се промени или играчите.Mo`Money написа:Цитат(Mo`Money @ Dec 6 2008, 23:57) Да ако не се гледа, сиитва, ацц на даден играч шанс естествено че е по голям. повярвай ми , като опре ножа до кокала и колкото да бягаш винаги те сгащват, само ако играеш по правилата естествено . Това е бф, за да си играч се иска време
vesoo написа:Цитат(vesoo @ Dec 7 2008, 00:21) 50 на 50 е караб по малко и от двете
пп. да бе на вас се админите са ви виновни ,
и те са хора и те грешат, но незнам защо трябва да са виновни при полужение че гледат съвесто на работата си