E, те админите не ядат доматите с колците, според мен

.
Някой да се изшвятка в мен като ще, после из целия форум да пише, че било финална битка, единственото наказание, което ще отнеса, ще бъде форумно, защото ще му кажа, че с тия селски номерца може само да ми яде... вафлите. Самото правило е хубаво и трябваше да си го има още много отдавна, но като всяко нещо в тази игра - и на него ще му хванат цаката и ще го... "изродят". В трибуната (ако стигнат до там де) изведнъж ще почнат да се появяват една гора тактици, дето я сейвън засекли (естествено, знаейки точния час на кацане от първоизточника...), я ти направили оня готин **р-капан, дето и аз няколко рунда подред обичах да го правя, докато накрая не сполучи... е, такива работи. Има си някои тънкости в играта, дето чисто и просто няма как да се контролират на 100%. Но и това, което се прави сега, не е малко. Забраната за финални битки под 20 дни преди края на рунда си мисля, че е най-читавото нещо.
Това трябваше да направят и със съюзите, когато се появиха тарикатите, дето си правят съюзи точно преди да вземат статистиката за края на рунда, а не с тая седем дневна глупост, чието оправдание за нея беше "щото да не скачат много из съюзите през рунда", то понеже въобще някой го правеше това (освен ситуацията с тарикатите в края на рунда, естествено...), разбираш ли. Все казвам, че нито админите ядат доматите с колците, нито ние - играчите, ама и двата лагера са на различно мнение от моето явно. А всяко такова, е грешно. Точка

.
Keep space clean, it's not yours.