Докага бъгерите ще бъдат толерирани?

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
korahmor
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт яну 24, 2006 11:10 am
Контакти:

Мнение от korahmor »

Ей... аман от тази измет бъгерите...

ама нали знаете... не виновен лудия дето яде 3-ти зелник... а онзи дето му ги дава... ;)
Последна промяна от korahmor на ср дек 03, 2008 3:13 pm, променено общо 1 път.
QUOTE [b]Господи, пази ме от "приятелите ми" ... с враговете си сам ще се справя.[/b][/quote]
Потребителски аватар
vesoo
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт юни 26, 2007 1:30 pm
Контакти:

Мнение от vesoo »

korahmor написа:Цитат(korahmor @ Dec 3 2008, 16:09) Ей... аман от тази измет бъгерите...

ама нали знаете... не виновен лудия дето яде 3-ти зелник... а онзи дето му ги дава... ;)
а ти кво само ревеш бе
играи си ,пък другите ги остави ,има си админи те ще решават кои какво прави и как го прави
vesoo ‎(08.3.2008 г. 17:02):
щот нали се сещаш че за 6 дни да направя 7 дини
Звезда на Смъртта
метал:4250000
кристали:3400000
газ:850000
[color=#FF0000]Време:04:40:18[/color]
Потребителски аватар
cuf
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед окт 01, 2006 11:07 am
Контакти:

Мнение от cuf »

Кво ми пука кой и какво си мисли за мене,важнато корахмор е че аз те победих психически,а скоро щях и физически, просто беше въпрос на време, но ти неиздържа и се предаде без бой , "ТИ СИ ВЕЛИК ИГРАЧ " :lol:
БФ АЛКОХОЛИК
Ludetina

Мнение от Ludetina »

cuf написа:Цитат(cuf @ Dec 3 2008, 16:34) Кво ми пука кой и какво си мисли за мене,важнато корахмор е че аз те победих психически,а скоро щях и физически, просто беше въпрос на време, но ти неиздържа и се предаде без бой , "ТИ СИ ВЕЛИК ИГРАЧ " :lol:
cuf, не мисля, че си прав ... ти не играеш по правилата (каквото правят и всички в държавата, че и по Света ... ) ... дори и игра, а не реален живот, мисля, че ПРАВИЛАТА трябва да се спазват ... също така не мисля, че си го победил психически ... идва момент, когато на някой му писва, от факта, че друг има наглостта да лъже, заобикаля правилата, че на всичкото отгоре се и хвали ...

мнението си е абсолютно мое и никого не задължавам да го чете ...

жалко наистина, че именно на ФрийИцо се налага да оправя тая гадост ...

Ице, отново се ИЗВИНЯВАМ най - официално .....
Последна промяна от Ludetina на ср дек 03, 2008 3:56 pm, променено общо 1 път.
mighty
Редник (Private)
Регистриран: нед апр 01, 2007 9:54 am
Контакти:

Мнение от mighty »

Описание (на съюз Темплиери)

Всяко нещо си има граници...
но нахалството и наглостта на елисееца надхвърли допустимото:

След като бе заловен да бъгва ... беше наказан за ... (смешно е).. за 40часа ...

Докато други ги наказват за 48 часа, заради това че са си пуснали протекция по-рано от 24 часа (нещо, което всъщност трябва да се контролира от геймплея на играта)

==========================

eliseeca

наливане с рециклажи:
1. на 27ми. излетял е в 11:58, битката е била в 12:38. Било е при 2:371:3 - планета на данте. Атакувал е Fingon
2. на 29ти в 22:15 е литнал по рециклаж от битка състояла се в 22:22 на координати 3:407:15. и е взел рециклажа в 23:11. mig20 е провел битката.

използване и недокладване на бъг за Удвояване на ресурс:
транспорт пратен от 2:407:10 в 5:43:46 и върнат в 5:43:50 на 1ви декември.
атака пратена от 2:407:10 на 28ми в 20:06:04 и върната 20:06:08.
атака пратена от 2:407:10 на 28ми в 04:24:09 и върната 04:24:13.

от правилата:

3.1. Ако играч открие бъг в играта, той е длъжен незабавно да уведоми администрацията. За използването и недокладването на бъг, играчът се наказва до края на рунда с ПОЗВОЛЕНИ АТАКИ към него.
-------------------------------------------------------------

Ако тези неща, които ги пише в Описанието на съюза са верни, вместо 1 безкрайно честен, почтен и добър играч като Korahmor да счете за необходимо да сложи край на играта си, eliseeca не е изтрит или поне наказан минимум до края на рунда, мисля че за пореден път се доказва пълното междучасие на "админите" и техния непукизъм относно играта.
[url=http://bulfleet.com/?recruit=3111147][/url]
skorpionbg

Мнение от skorpionbg »

Прави сте... има правила и трябва да се спазват. С две ръце съм за това да се ликвидира бъгавия акаунт! ...обаче...има едно обаче, което само админа си го знае. Повярвайте, няма как да знаете всичко, няма как да ви е ясно какво точно е целял админа, какво е направил и защо е взел еди-какво си решение. Някои истини просто не могат да се видят от всички...

Хубаво е да запазите спокойствие. Всичко ще си дойде по местата....
Потребителски аватар
cuf
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед окт 01, 2006 11:07 am
Контакти:

Мнение от cuf »

Ама вие май неразбирате , аз НЕ бах наказан за бъгване, бах наказан за съмнение в такова поради факта че бах върнал 2 атаки и 1 транспорт секунди след като сам ги пратил,и не че сам длъжен да ви обяснява, но това стана защото пробвах нивото на шпионаж на корахмор 2 пъти и затова си връщах атаките, а транспорта беше с цел да видя дали найстина може да се транспортира ресурс на играчи под 10к

Карбанкал-Светата вода ненапита .И от кога се тества шпионаж с натоварени кораби . И господин тестваш транспорта там маи е при други условия - и като го тестваш пак си товариш ресурса ли . Имаш късмет .
Последна промяна от cuf на ср дек 03, 2008 4:11 pm, променено общо 1 път.
БФ АЛКОХОЛИК
corpusdelikti
Редник (Private)
Регистриран: вт апр 01, 2008 9:34 pm
Контакти:

Мнение от corpusdelikti »

cuf написа:Цитат(cuf @ Dec 3 2008, 17:01) Ама вие май неразбирате , аз НЕ бах наказан за бъгване, бах наказан за съмнение в такова поради факта че бах върнал 2 атаки и 1 транспорт секунди след като сам ги пратил,и не че сам длъжен да ви обяснява, но това стана защото пробвах нивото на шпионаж на корахмор 2 пъти и затова си връщах атаките, а транспорта беше с цел да видя дали найстина може да се транспортира ресурс на играчи под 10к
тея неща на някой друг ги разправяй!!!!как така пък всичките атаки са вурнати точно 4 сек след пускането а?
Търся търговец който продава Кръстове на по-евтина цена от базовата плс ( знам че няма да има изобилие но все някой ще се намери )
charovna

Мнение от charovna »

cuf написа:Цитат(cuf @ Dec 3 2008, 17:01) Ама вие май неразбирате , аз НЕ бах наказан за бъгване, бах наказан за съмнение в такова поради факта че бах върнал 2 атаки и 1 транспорт секунди след като сам ги пратил,и не че сам длъжен да ви обяснява, но това стана защото пробвах нивото на шпионаж на корахмор 2 пъти и затова си връщах атаките, а транспорта беше с цел да видя дали найстина може да се транспортира ресурс на играчи под 10к
С пълни с ресурс кораби? Дали аз нещо не съм разбрала?
Ако обичате не нападайте Ицо! Вместо да му благодарите, че се опитва нещо реално да направи!....
Потребителски аватар
seazar
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб апр 08, 2006 9:07 am
Контакти:

Мнение от seazar »

Ае май премълчаваш нещо тук..съвсем за канарчета ги взе хората :)
Абе още ли не се научихте как се проверява шпионажа, че с атаки кат ламета :) ?
[url=http://www.bgpetition.com/diskriminacia/index.html]http://www.bgpetition.com/diskriminacia/index.html[/url]

[url=http://vbox7.com/play:ecba408e]http://vbox7.com/play:ecba408e[/url]
Отговори

Върни се в “Off Topic”