Какво има да казвам - ама битките говорят сами, аз само ще доуточня, какво как и защо.
В момента в който Райд ми стана бял му пуснах атака със звезди през 14 системи, аз мъничкия на 2 пъти по малко точки и флота и много по бавен като скорост. Ето резултата:
Битка1
Добре не е имал време да реагира все пак това е бърза атака 14 системи със знс-та ухаааа, добре ама след като станционирах до него влезна в мод и реши да влиза късно през ноща , тогава по принцип спя и не играя и друго си е опонента да не е онлайн, че шубето голям страх. Ама каква изненада тамън бях сейвнал , гледам спай от Райд - влезнал бил когато си мислел че не сам он - браво ама върнах сейва и му причиних това :
Битка2
Добре атаката беше когато той е нонстоп он, получи смс, имаше възможност да ме посрещне и то така че да не остане нищо от мене - обаче както виждате - не ме посрещна, че шубето голям страх , това че имаш 2х флота и точки и скорости и те е шубе да се посрещнеш хахаха е извода всеки може сам да си направи, малката мишка JAG те делка парче по парче а ти нищо не правиш по въпроса
Нямам какво да коментирам, освен - You not have the balls - Незнам кой може да следва такъв играч и да му се радва , сигурно някой още по страхлив и от теб .......
П.С Моля темата да бъде оставена тук ще слагам и победи и загуби от Райд.
П.С Райд момко дано си извадиш поука от случващите се събития в тази игра ........ и то правилните , че болката тепърва започва, а накрая ще е агония Аз JAG казх ......