урок 1

Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

venio78
Редник (Private)
Регистриран: пет мар 09, 2007 9:31 pm
Контакти:

Мнение от venio78 »

Еми няма кой знае каква история копам си аз тихо и кротко и никого съм закачал до деня в който джедито и компания решиха щом изляза от играта да ми летят и да ме грабят като клошари ( извинявам се за израза,но 50-60к ресурс откраднат за мен си е клошарство) и така решавам днес да го шпионирам и гледам малко ресурс.Нищо особено дори не си направих труда да литна.Излизам аз следобяд да си мина колата на преглед и да си платя телефона връщам се и какво да гледам нашичкия барабар с Aphasia ми летят.Е чашата преля и други ми се оплакваха от него та гледам аз излязъл в 20:50 часа викам си сигурно прави офлайн час пускам шпионките да летят и какво да видя ....

Шпионаж на х:ххх:хх
метал: 324088 кристали: 58646
газ: 18387 Енергия: 5459

Информация за корабите и защитните установки:

Транспортьор 50 (0 ниво)
Скаут 8 (0 ниво)
Кръстосвач 10 (6 ниво)
Рециклатор 20 (0 ниво)

Шанс за провал 11% : Изтриване

викам си е сега е момента да му се даде урок,че дори да е джедай не е безсмъртен.битката не е кой знае какво,но я поствам за назидание!!!

http://u1.bulfleet.com/doklad.php?id=c022875c17

[ SimplePlan ]venio78 vs. [ Warlords ]jadai

Рециклаторите ни пристигнаха и успяха да съберат:

146560 метал
146560 кристали
73280 газ
от: [х:ххх:хх]

На този координат вече има:
0 метал
0 кристали
0 газ.

чакам ответния удар от страна на лордовете :P :girl_witch: :a055:
Последна промяна от venio78 на чет ное 20, 2008 3:28 pm, променено общо 1 път.
[color=#0000FF]МНОГО ОПАСЕН,МОЖЕ БИ ЛУД!!![/color]
goliat
Редник (Private)
Регистриран: съб май 10, 2008 9:42 am
Контакти:

Мнение от goliat »

някой май ще преподава уроци този рунд на джадайчето.успех в рунда!
Потребителски аватар
jadai
Редник (Private)
Регистриран: ср мар 15, 2006 11:51 pm
Контакти:

Мнение от jadai »

грешката си е моя... не съм офкал без сейван ами заспах :) ..
и бях достатъчно време офнал за да ме занулиш примерно ...защо не се разходи към главната ми ами към мизенрата колонийка.. нищо и това си е удар няма да се оправдавам :)
Но както и ти каза мизерните кражби и мизерните колонии са само признак за интересна развръзка понататък

ПС: голиат ,нека ми преподадат уроци има какво да се научи... радвам се все пак че си помниш урока от миналия рунд
venio78
Редник (Private)
Регистриран: пет мар 09, 2007 9:31 pm
Контакти:

Мнение от venio78 »

jadai написа:Цитат(jadai @ Nov 20 2008, 00:04) грешката си е моя... не съм офкал без сейван ами заспах :) ..
и бях достатъчно време офнал за да ме занулиш примерно ...защо не се разходи към главната ми ами към мизенрата колонийка.. нищо и това си е удар няма да се оправдавам :)
ех джеди искаше ми се,но половината флот ми се престационираше,все пак не съм камикадзе я. :P :a055:
[color=#0000FF]МНОГО ОПАСЕН,МОЖЕ БИ ЛУД!!![/color]
goliat
Редник (Private)
Регистриран: съб май 10, 2008 9:42 am
Контакти:

Мнение от goliat »

jadai написа:Цитат(jadai @ Nov 20 2008, 00:04) грешката си е моя... не съм офкал без сейван ами заспах :) ..
Но както и ти каза мизерните кражби и мизерните колонии са само признак за интересна развръзка понататък

ПС: голиат ,нека ми преподадат уроци има какво да се научи... радвам се все пак че си помниш урока от миналия рунд
ти май не разбра какво стана миналия рунд.мисля,че бях доста изчерпателен.уроци никой не ми преподава без мое съгласие!
Потребителски аватар
maks
Сержант (Sergeant)
Регистриран: нед май 28, 2006 10:19 am
Контакти:

Мнение от maks »

как ще заспиш бре човек :) толкоз рано верно аз един път заспах в 8:30 и станах в 1 посред нощ ама все пак :)
[url=http://met.hit.bg][/url]
[url=http://prize.bg/myzrael][/url]
Потребителски аватар
jadai
Редник (Private)
Регистриран: ср мар 15, 2006 11:51 pm
Контакти:

Мнение от jadai »

goliat написа:QUOTE (goliat @ Nov 20 2008, 00:16) ти май не разбра какво стана миналия рунд.мисля,че бях доста изчерпателен.уроци никой не ми преподава без мое съгласие!
наистина не съм разбрал какво е станало освен че те удариха поне 2 пъти .. ми по-предния рунд какво стана ? то така кат гледам секи рунд май нещо ти става на тебе
Потребителски аватар
MaRchanT
Редник (Private)
Регистриран: чет окт 30, 2008 8:53 pm
Контакти:

Мнение от MaRchanT »

jadai написа:Цитат(jadai @ Nov 19 2008, 23:25) наистина не съм разбрал какво е станало освен че те удариха поне 2 пъти .. ми по-предния рунд какво стана ? то така кат гледам секи рунд май нещо ти става на тебе
Него го удрят само по негово съгласие, иначе НЕ!
Последна промяна от MaRchanT на ср ное 19, 2008 11:57 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
cejiuo
Полковник (Colonel)
Регистриран: нед юни 26, 2005 2:19 pm
Контакти:

Мнение от cejiuo »

адаш убу си го ударил ама дайте нещо по голямо вече в тая трибуна,стига с тия мини :c022:
[u][b]I say i dream of yr face but i don't like u,i just love to chase [/u][/b]
[u]1,2,3 - 1 шише,2литра,3лева[/u]
[quote="jadai"]QUOTE (jadai @ Nov 25 2008, 01:21) ако ми побелееш ще разбия още 15 транса[/quote]
[quote="venio78"]QUOTE (venio78 @ Nov 25 2008, 01:27) аз и с един мога да направя шоуто :P[/quote]
Потребителски аватар
CORWIN
Майор (Major)
Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
Контакти:

Мнение от CORWIN »

cejiuo написа:Цитат(cejiuo @ Nov 20 2008, 07:26) адаш убу си го ударил ама дайте нещо по голямо вече в тая трибуна,стига с тия мини :c022:
in mines veritas :a066: :a066: :a066:
Последна промяна от CORWIN на чет ное 20, 2008 7:44 am, променено общо 1 път.
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.

[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]

[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.

Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed”