Здравейте!
Опитвам се да възпроизведа (и обясня) примера за редукцията с 10-те скаута и 2 унищожителя.
Ето го и анализа на рунд 1 от калкулатора:
"10 Скаут (Нападател) удря Унищожител с 3500 Атака
0 Унищожител (Защитник) Редукция: 567
2 Унищожител (Защитник) удря Скаут с 25000 Атака
5 Скаут (Нападател) Редукция: 1500"
Първия ред е ясен - силата на скаутите като цяло.
На втория ред обаче се появява 0 унищожител (и изчислената редукция). От къде идва 0 унищожител?
Третия ред показва атаката на унищожителите като цяло.
Четвъртия ред отново ми е странен: 5 скаут... (и редукцията за бронята им).
Някой ще може ли да ми обясни 2-ри и 4-ти ред от анализа (на калкулатора)?
P.S. Бях се объркал, че има бъг (впоследствие видях анализа в долния край на рунд1 в калкулатора). Молбата ми е темата да бъде преместена във "Задай въпрос".
Calculator vs Tutorial.
-
Fallen_angel
- Майор (Major)
- Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
- Контакти:
0 унищожителя са разбити - 2ри редomg написа:Цитат(omg @ Nov 15 2008, 01:32) Здравейте!
Опитвам се да възпроизведа (и обясня) примера за редукцията с 10-те скаута и 2 унищожителя.
Ето го и анализа на рунд 1 от калкулатора:
"10 Скаут (Нападател) удря Унищожител с 3500 Атака
0 Унищожител (Защитник) Редукция: 567
2 Унищожител (Защитник) удря Скаут с 25000 Атака
5 Скаут (Нападател) Редукция: 1500"
Първия ред е ясен - силата на скаутите като цяло.
На втория ред обаче се появява 0 унищожител (и изчислената редукция). От къде идва 0 унищожител?
Третия ред показва атаката на унищожителите като цяло.
Четвъртия ред отново ми е странен: 5 скаут... (и редукцията за бронята им).
Някой ще може ли да ми обясни 2-ри и 4-ти ред от анализа (на калкулатора)?
P.S. Бях се объркал, че има бъг (впоследствие видях анализа в долния край на рунд1 в калкулатора). Молбата ми е темата да бъде преместена във "Задай въпрос".
5 скаута са разбити - 4ти ред
Други въпроси?
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]