Нанокредити срещу ресурс

За всякакви предложения към играта и форума. Временно е включена опцията за премодериране. Тоест преди да се появи преложението Ви, ще мине през одобрение на модератор.
Потребителски аватар
niki_adv
Редник (Private)
Регистриран: вт фев 13, 2007 3:44 pm
Контакти:

Мнение от niki_adv »

Докато чакам флота ми да се домъкне от поредната атака ровя из форума и току попадам на някой, който проплаква, че не можел да си купи нанокредити, я поради финансови затруднения, я защото бил в чужбита, я по куп други причини, били те основателни или не и че това затруднявало играта му /което си е и вярно де :) /

Та предложението ми е - след като може да се купи ресурс срещу нанокредити, защо да не е възможно и обратното - срещу ресурс да се купят нанокредити. Вече е въпрос на преценка е колко и какъв ресурс за колко нанокредите. Но ми се струва разумно примерно - едноседмичния добив от мините срещу 100 нанокредита.

А-а-а - и задължително изразходвания за закупуване на нанокредити ресурс трябва да се отразява върху ресурсните точки на играча.

Ще се радвам ако предложението ми бъде прието или поне темата не бъде заключвана скоро за да се видят мненията на възможно повече играчи.
Отговори

Върни се в “Предложения”