Седя си аз и си попийвам леко биричка в очакване на флотата ми да е върне и получавам смс-че, Мечо Пух бил литнал към мен и то от доста далече.
Не знаех кога точно ме е спайнал и за това незнаех какво е видял на планетата (не бях бил F5 от доста време), но веднага звъннах на един приятел да погледне от неговият акаунт и да ми каже на колко точки е...оказа се че е около моите точки и в името на някоя и др бойна точка реших да не рефрешвам за да не се върне, пък каквото стане.
Битка: http://uni1.bulfleet.com/doklad.php?id=1d2fbd84c8
Бекъп: http://apendix.hit.bg/pooh.html
П.П. Знам че не е кой знае каква битка, но аз по се кефя на начина по който се получи битката, пък и при тая суша в трибуната....
[IZRODITE]hihi vs. [Old Forest]pooh
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
-
The Ripper
- Редник (Private)
- Регистриран: ср фев 22, 2006 10:08 am
- Контакти:
- CORWIN
- Майор (Major)
- Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
- Контакти:
Пешооооо, Пешоооооо..... седи си гледай жената бря....
що пак си ръгнал да литкаш по чужди кошери
п.п.
и да вземеш един телефон да завъртиш.... и приятелите, и те хора
що пак си ръгнал да литкаш по чужди кошери
п.п.
и да вземеш един телефон да завъртиш.... и приятелите, и те хора
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.
[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]
[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.
Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.
[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]
[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.
Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]