Днешния ден беше успешен за съюза ALDAN и за мен лично. След успеха ми във вселена SPEED се разписах и тук Колегите от съюза ни не останаха по назад . Та на въпроса .......
wip написа:Цитат(wip @ Oct 4 2008, 21:51) Пздравления на колегите дано да намират все по-големи каси и флоти за рециклиране
Ето и от мен малко [ Aldan ] wip vs not
Рециклаторите ни пристигнаха и успяха да съберат:
45216 метал
45216 кристали
22608 газ
от: [5:86:7]
На този координат вече има:
0 метал
0 кристали
0 газ.
и
браво на бандата добре се е справила особено лидера направо кърти мивки давайте юнаци трябва да се развихрим както трябва
Браво и на Wipkiller това със тия щитове си е чиста доза печалба голяма А що се отнася до защитника явно не е усвоил още тактиките за правене на защита трябвало е да пусне някоя друга установка после няколко малки щита и накрая големия ... но все пак това е игра всеки си има стратегия сам да си преценява какво ще строи и какво не
[url=http://bulfleet.com/?recruit=2130713][/url]
[20:40:24] Small Evil says: що вие в Софийския как учите
[20:40:31] WarLock says: на пейките
soul_killer написа:Цитат(soul_killer @ Oct 5 2008, 02:21) браво на бандата добре се е справила особено лидера направо кърти мивки давайте юнаци трябва да се развихрим както трябва
Браво и на Wipkiller това със тия щитове си е чиста доза печалба голяма А що се отнася до защитника явно не е усвоил още тактиките за правене на защита трябвало е да пусне някоя друга установка после няколко малки щита и накрая големия ... но все пак това е игра всеки си има стратегия сам да си преценява какво ще строи и какво не
Ох браво другарчета мн жалко че неможах и аз да се включа в успешния ви ден ама на мене програмата ми беше пренатоварена с други ангажименти днес ще гледам да се реванширам
jokeyfirst написа:Цитат(jokeyfirst @ Oct 4 2008, 21:21) Днешния ден беше успешен за съюза ALDAN и за мен лично. След успеха ми във вселена SPEED се разписах и тук Колегите от съюза ни не останаха по назад . Та на въпроса .......