minata mi

Прочети правилата за постване преди да пишеш.
Потребителски аватар
DarkWatch
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: ср май 30, 2007 1:32 pm
Контакти:

Мнение от DarkWatch »

Я погледни мината дето е на 15то ниво дали не е случайно Кристална ? Че когато се максне една мина тя изчезва ;)
[color=#FF0000][i][b]dios и freeico са пример за подражание, учете се от тях ![/b][/i][/color]
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

tasotaso написа:Цитат(tasotaso @ Sep 29 2008, 17:48) молясе на си4ки админи да оправят този бъг в вселена speed поне при мене се слу4и и ги моля да ми го оправат по-бързо вдигам мината ми за метал на 21 ниво и кото натис след това сгради мината ми беше на 15 ниво

МОЛЯВИ АДМИНИ ПОМОГНЕТЕ
Сигурен ли си че не гледаш мината за кристал, след като си вдигнал тази за метал.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

tasotaso написа:Цитат(tasotaso @ Sep 29 2008, 17:48) молясе на си4ки админи да оправят този бъг в вселена speed поне при мене се слу4и и ги моля да ми го оправат по-бързо вдигам мината ми за метал на 21 ниво и кото натис след това сгради мината ми беше на 15 ниво

МОЛЯВИ АДМИНИ ПОМОГНЕТЕ
При построяването на мина за Метал 21 ниво ( това важи само за вселена Спийд http://www.bulfleet.org/viewtopic.php?t=53300) , сградата изчезва и на първо място по позиция излиза следващата "незатворена" сграда, която може би ти отчита 15 ниво :)
За да разрушите последното ниво при "затворена" сграда се осъществява от меню Техника/Сгради.
Последна промяна от misterya на пон сеп 29, 2008 3:01 pm, променено общо 1 път.
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
Отговори

Върни се в “Докладвай за бъг”