Проблемче

Прочети правилата за постване преди да пишеш.
Потребителски аватар
fena_p
Редник (Private)
Регистриран: пет апр 18, 2008 1:11 pm
Контакти:

Мнение от fena_p »

Защо не мога да го атакувам не е в ваканция а ми изписва че е до онзи ден го атакувах а не е влизал от 15 дни :(

Не съществува планета на зададените координати: [5:393:1].
Или сте задали повече кораби отколкото имате.

Не можете да нападате този играч, защото е във ваканционен мод. На 20тия ден неактивност ще можете

Несъответствие във ресурсите (може би не достига газ за полета)
Потребителски аватар
Karbankal
Полковник (Colonel)
Регистриран: вт мар 08, 2005 7:38 pm
Контакти:

Мнение от Karbankal »

Защото е генерал.Те могат да се атакуват след 20ден на неактивност или ако отпадне генералството му .
Последна промяна от Karbankal на пон сеп 15, 2008 3:24 pm, променено общо 1 път.
[color=#00bfff][b]Защо някои са наказани с мълчание?[/b][/color]
Потребителски аватар
fena_p
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от fena_p »

Да но до преди 3 дни го атакувах а и не е в мод би трябвало и сега да мога да си го обирам беше ми много тлъста касичка :(
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

fena_p написа:Цитат(fena_p @ Sep 15 2008, 19:07) Да но до преди 3 дни го атакувах а и не е в мод би трябвало и сега да мога да си го обирам беше ми много тлъста касичка :(
Е, явно е станал И.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Потребителски аватар
fena_p
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от fena_p »

RoYaL написа:QUOTE(RoYaL @ Sep 15 2008, 19:15) Е, явно е станал И.

Може ама не е влизал от 15 дни какъв е начина да стане без да влиза а и ника му не е син , дори е с (i} но май не ви се занимава .... Както и да е!!!
charovna

Мнение от charovna »

fena_p написа:Цитат(fena_p @ Sep 15 2008, 19:22) Може ама не е влизал от 15 дни какъв е начина да стане без да влиза а и ника му не е син , дори е с (i} но май не ви се занимава .... Както и да е!!!
На кой не му се занимава? Точно това се опитват да ти обяснят хората тук. Не е влизал 14 дни, получил е (i) и на всичкото отгоре е генерал. Точно за това не можеш да го атакуваш, ще трябва да минат 20 дни от последното му влизане или да му падне генералството и тогава ще можеш отново! По- просто обяснение аз не мога да измисля, ако някой може да го сподели :)
Отговори

Върни се в “Докладвай за бъг”