ЗНС

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Akwa
Редник (Private)
Регистриран: пет сеп 12, 2008 8:35 am
Контакти:

Мнение от Akwa »

Ами регнах се отново да играя играта, от миналата година не съм играла и ми стана скучно , а bufleet си има тръпка :) Значи........ , това ми е втори път , в който играя . Акаунтчето ми е във вселена Speed - харесва ми как се развиват нещата там бързичко някак си . Миналият път като играх (във вселена 1 ) , си направих пазарчето до послено и си купих една звездичка :a013: , защото сама неможех да си я направя ( купих си я на 12 000 точки някъде ,или на 13 000.... нещо такова май беше ) . Интересното беше , че не съм нападала много сериозно със звездичката , просто като ме разузнаеше някой и като я види и .... дотам :lol: Докато станах на 4-но повече точки си играех спокойно без да си крия нищо -всичко при планетата със звездичката и дотук :) После стана по-интересно - почнаха да ми я преследват да я унищожат, но аз пък вече си бях изпонакупила и един куп бойни корабчета, и ставаше интерено като ми дойдат :lol: Сега във Speed вселената - май немога да си купя звездичка, май немогат да се продават. Тръгнах да се развивам в тази насока - да си я направя сама. Ужасно бавен процес. Много работи на много нива иска. Ще предложа за следващият път да не иска толкова много неща за звездичка играта :) Въпросът сега е , че днес си направих малко сметка и се оказа, че ако продължа сама да си правя нещата за звездичката, ще вдигна много-много точки , за които няма да имам никакви бойни корабчета, а само проучвания. Лошото е , че тръгнах в тази посока от началото и ......... може и да не е много късно да спра и да си направя някакви кораби за война. Вие какво мислите по въпросът ? Аз все още съм под 5 000 точки , но ........... се чудя вече какво да правя :)
gajet_killer

Мнение от gajet_killer »

Малко ти е рано, първо се позабавлявай из галактиките, та после ;) Сега ще ти излезе доста тегавичко :)
Потребителски аватар
duinox
Полковник (Colonel)
Регистриран: съб яну 21, 2006 6:04 pm
Контакти:

Мнение от duinox »

щом е спеед прави флота мани ги тия звезди за сега ;)
Последна промяна от duinox на съб сеп 13, 2008 8:54 am, променено общо 1 път.
Победата Ще Бъде Наша
Akwa
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от Akwa »

Ами май така ще направя , въпреки че много исках пак да си имам звездичка , много си я харесвах . Чак след като си направих акаунтчето във вселената и прочетох , че немогат вече да се купуват за съжаление........ . Явно ще трябва наистина първо да направя кораби с които да махам натрапниците и после да мисля за звездичката.
Потребителски аватар
JackDaniels
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
Контакти:

Мнение от JackDaniels »

Ако може едно съветче: Не прави тоя рунд звезди, изчакай до следващия, просто е късно, сателитите по принцип в спийда се пускат между 20тия и 25 ден, макс до 30тия от началото на рунда, след това се правят 5-6 дни, после гравитацията се прави още 6 дни, след това ЗНС с 1ниво фабрика за тертети се прави още 5 дни и така, първите партиди стават малко преди средата на рунда и имаш достатъчно време да направиш нещо с тях. Забележи казвам партиди, не една звездичка, защото тая една звездичка е кажи речи "неконвертируема", при условие, че си на 40к-50к с една звезда, то скоростите са ти слаби и летиш бавно, проучванията за динята са ти натоварили акаунта с точки, и човек на твойте точки би те опукал. Има смисъл от звезда, само ако е с още поне 6-7 себеподобни. От друга страна, ставал съм свидетел и на чудеса. Успех, каквото и да предприемеш.
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
EvilForce
Полковник (Colonel)
Регистриран: пон юли 11, 2005 9:05 pm
Контакти:

Мнение от EvilForce »

Джак е прав.На 5к точки не е много трудно да промениш стертегията си и да обърнеш стила на игра,особено при наличието на корабната борса,за отрицателно време,можеш да събереш сносна флота и да се позабаляваш.А моя опит със звездите показва че чудо с тях се случва на 5-6 високосни години веднъж,особено като са по една.Предния рунд от толкова сейвове и атаки,единственото което успях да съборя за месец и половина беше нива на складове и нива на търговски център.Даже кекавите и-та дето се сейввах по тях 1 не падна. :p011:
Последна промяна от EvilForce на съб сеп 13, 2008 2:05 pm, променено общо 1 път.
[quote="DoNaTell0"]Цитат(DoNaTell0 @ Jun 18 2009, 09:23) мръсник :)[/quote]
Цитат[13:28:16] misterya каза: Трибуквените органи в човешкото тяло винаги много болят..[/quote]
Akwa
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от Akwa »

Ама аз не съм искала да унищожавам планетите на никого ! Смятам че е гадно - ти правиш , правиш разни работи по планетата, трудиш се да се развие и хоп-дойде някой и нея я няма. Не. Просто........ със звездичката ми беше по-сигурно някак си , незнам как да го кажа по друг начин . Затова исках и сега да си имам една. Но явно няма да има за момента. Реших , че сте прави , за което ви благодаря за съветите :) Вече понакупих малко кораби .Харесах си бойните, изглеждат по.......... симпатични. Онзи зад стъклото на кръстосвачите ми изглежда като изруд някакъв. Дори пробвах да се попазаря лекичко с един дето продава на пазарчето, да ми продаде на цена по-ниска от пазарната :a013: Обаче не се съгласи , а то май и неможе :lol:
gajet_killer

Мнение от gajet_killer »

Регистрирай се във втора вселена, ако искаш. Там рунда е още в началото си, а и е разрешена търговията със звездичките :) Можеш да си купиш без да да чакаш много за напрвата и ;) Нищо, че развитието е по-бавно, пак е забавно :k045:
Потребителски аватар
MeriAn
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт авг 30, 2005 5:50 pm
Контакти:

Мнение от MeriAn »

Прави флота и се забавлявай :a013:
Да се копа не е за нежните женски ръце ;) За тая работа има услужливи съседи - кавалери :lol: Наздраве за тях :a055:
[quote=""Karbankal""][color=#00bfff][b]- Защо някои са наказани с мълчание?[/color][/quote]
[color=#FF0000]Може би защото много знаят ;)[/b][/color]
Потребителски аватар
Dan7e_
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб мар 03, 2007 9:35 pm
Контакти:

Мнение от Dan7e_ »

MeriAn написа:QUOTE(MeriAn @ Sep 13 2008, 23:51) Прави флота и се забавлявай :a013:
Да се копа не е за нежните женски ръце ;) За тая работа има услужливи съседи - кавалери :lol: Наздраве за тях :a055:
Мери сериозно почваш да ме плашиш :lol:
[url=http://uni4.bulfleet.com/signatures/35718.jpg]http://uni4.bulfleet.com/signatures/35718.jpg[/url]
Отговори

Върни се в “Off Topic”