ЗНС
-
Akwa
- Редник (Private)
- Регистриран: пет сеп 12, 2008 8:35 am
- Контакти:
Ами регнах се отново да играя играта, от миналата година не съм играла и ми стана скучно , а bufleet си има тръпка
Значи........ , това ми е втори път , в който играя . Акаунтчето ми е във вселена Speed - харесва ми как се развиват нещата там бързичко някак си . Миналият път като играх (във вселена 1 ) , си направих пазарчето до послено и си купих една звездичка
, защото сама неможех да си я направя ( купих си я на 12 000 точки някъде ,или на 13 000.... нещо такова май беше ) . Интересното беше , че не съм нападала много сериозно със звездичката , просто като ме разузнаеше някой и като я види и .... дотам
Докато станах на 4-но повече точки си играех спокойно без да си крия нищо -всичко при планетата със звездичката и дотук
После стана по-интересно - почнаха да ми я преследват да я унищожат, но аз пък вече си бях изпонакупила и един куп бойни корабчета, и ставаше интерено като ми дойдат
Сега във Speed вселената - май немога да си купя звездичка, май немогат да се продават. Тръгнах да се развивам в тази насока - да си я направя сама. Ужасно бавен процес. Много работи на много нива иска. Ще предложа за следващият път да не иска толкова много неща за звездичка играта
Въпросът сега е , че днес си направих малко сметка и се оказа, че ако продължа сама да си правя нещата за звездичката, ще вдигна много-много точки , за които няма да имам никакви бойни корабчета, а само проучвания. Лошото е , че тръгнах в тази посока от началото и ......... може и да не е много късно да спра и да си направя някакви кораби за война. Вие какво мислите по въпросът ? Аз все още съм под 5 000 точки , но ........... се чудя вече какво да правя 
-
gajet_killer
-
Akwa
- Редник (Private)
- Контакти:
Ами май така ще направя , въпреки че много исках пак да си имам звездичка , много си я харесвах . Чак след като си направих акаунтчето във вселената и прочетох , че немогат вече да се купуват за съжаление........ . Явно ще трябва наистина първо да направя кораби с които да махам натрапниците и после да мисля за звездичката.
- JackDaniels
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
- Контакти:
Ако може едно съветче: Не прави тоя рунд звезди, изчакай до следващия, просто е късно, сателитите по принцип в спийда се пускат между 20тия и 25 ден, макс до 30тия от началото на рунда, след това се правят 5-6 дни, после гравитацията се прави още 6 дни, след това ЗНС с 1ниво фабрика за тертети се прави още 5 дни и така, първите партиди стават малко преди средата на рунда и имаш достатъчно време да направиш нещо с тях. Забележи казвам партиди, не една звездичка, защото тая една звездичка е кажи речи "неконвертируема", при условие, че си на 40к-50к с една звезда, то скоростите са ти слаби и летиш бавно, проучванията за динята са ти натоварили акаунта с точки, и човек на твойте точки би те опукал. Има смисъл от звезда, само ако е с още поне 6-7 себеподобни. От друга страна, ставал съм свидетел и на чудеса. Успех, каквото и да предприемеш.
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
-
EvilForce
- Полковник (Colonel)
- Регистриран: пон юли 11, 2005 9:05 pm
- Контакти:
Джак е прав.На 5к точки не е много трудно да промениш стертегията си и да обърнеш стила на игра,особено при наличието на корабната борса,за отрицателно време,можеш да събереш сносна флота и да се позабаляваш.А моя опит със звездите показва че чудо с тях се случва на 5-6 високосни години веднъж,особено като са по една.Предния рунд от толкова сейвове и атаки,единственото което успях да съборя за месец и половина беше нива на складове и нива на търговски център.Даже кекавите и-та дето се сейввах по тях 1 не падна. 
Последна промяна от EvilForce на съб сеп 13, 2008 2:05 pm, променено общо 1 път.
[quote="DoNaTell0"]Цитат(DoNaTell0 @ Jun 18 2009, 09:23) мръсник :)[/quote]
Цитат[13:28:16] misterya каза: Трибуквените органи в човешкото тяло винаги много болят..[/quote]
Цитат[13:28:16] misterya каза: Трибуквените органи в човешкото тяло винаги много болят..[/quote]
-
Akwa
- Редник (Private)
- Контакти:
Ама аз не съм искала да унищожавам планетите на никого ! Смятам че е гадно - ти правиш , правиш разни работи по планетата, трудиш се да се развие и хоп-дойде някой и нея я няма. Не. Просто........ със звездичката ми беше по-сигурно някак си , незнам как да го кажа по друг начин . Затова исках и сега да си имам една. Но явно няма да има за момента. Реших , че сте прави , за което ви благодаря за съветите
Вече понакупих малко кораби .Харесах си бойните, изглеждат по.......... симпатични. Онзи зад стъклото на кръстосвачите ми изглежда като изруд някакъв. Дори пробвах да се попазаря лекичко с един дето продава на пазарчето, да ми продаде на цена по-ниска от пазарната
Обаче не се съгласи , а то май и неможе 
-
gajet_killer
- Dan7e_
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: съб мар 03, 2007 9:35 pm
- Контакти:
Мери сериозно почваш да ме плашишMeriAn написа:QUOTE(MeriAn @ Sep 13 2008, 23:51) Прави флота и се забавлявай![]()
Да се копа не е за нежните женски ръцеЗа тая работа има услужливи съседи - кавалери
Наздраве за тях
![]()
[url=http://uni4.bulfleet.com/signatures/35718.jpg]http://uni4.bulfleet.com/signatures/35718.jpg[/url]