[HarshTimes]Raid vs Lukcho[SEYMOUR]

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
Raid
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пет авг 04, 2006 11:41 am
Контакти:

Мнение от Raid »

Видях ,че не е вътре от 20 минути и литнах , ето ги и резултатите.

http://hellyea.hit.bg/Bulfleet/Raid%20vs%20Lukcho.htm

http://hellyea.hit.bg/Bulfleet/Raid%20v ... ho%201.htm

http://hellyea.hit.bg/Bulfleet/Raid%20v ... ho%202.htm

http://hellyea.hit.bg/Bulfleet/Raid%20v ... ho%203.htm

Всички рециклажи са прибрани от мен.
Последна промяна от Raid на пет сеп 12, 2008 11:49 pm, променено общо 1 път.
freeico: а де...
raid: каква е тая диктатура , човек подпис неможе да си сложи...
Потребителски аватар
playHARDgoPRO*
Редник (Private)
Регистриран: съб апр 26, 2008 9:02 am
Контакти:

Мнение от playHARDgoPRO* »

Ех, Манафиньо, Манафиньо, още 1вата бира не съм си получил, а вече ми дължиш 2 :) За битката 1 голямо браво, цял рунд го дебнеш, най-сетне търпението ти беше възнаградено :bravo: :a055:

PS.: Ама си ми куха лейка... поне backup-ите да си беше направил като хората (не че аз някога съм го правил, но все пак... :) :c022: ). За тези, които не могат да си ги оправят сами и не им се гледат маймунджулъци -> Page -> Encording -> More -> Unicode (UTF-8) :)

CORWIN: а ти с колко ника се подвизаваш из форума бреее..... я се осефери кой си, и другите дел.... че ще те хване шизофрения от толкова много акаунти....

е... сега... другите са за камофлаж :>
Последна промяна от playHARDgoPRO* на съб сеп 13, 2008 11:40 am, променено общо 1 път.
[color=black][b][i]When lives are on the line, sacrifice everything.[/i][/b][/color]

QUOTE (Raid)Ти си ми идола, бате! (bow)[/quote]
Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
Контакти:

Мнение от Mo`Money »

Този рунд е вече ясен раид, го взима . Защо ли стана така, във 1-ва да са ясни победителите още на по средата на рунда . Не е вече същото както първите рундове, във топ 100 да са акаунда със еднакъв брой точки. Имало е интриги битки, а сега се прави една битка на високосна година . Сега за самата битка и за участниците . Едно голямо браво за това че има хора, на който още им пука от играта, и си правят кефа . Браво на раид, че е го е омазал ,а на защитника бързо възстановяване, те от САИМАР си знаят как .И очаквам развръзката , както и на защитника неговия отговор :a055:
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има

[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]

Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)

Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
Потребителски аватар
duinox
Полковник (Colonel)
Регистриран: съб яну 21, 2006 6:04 pm
Контакти:

Мнение от duinox »

аз пък мисля че няма да го вземе той ;)
Победата Ще Бъде Наша
lil
Редник (Private)
Регистриран: пет ное 23, 2007 11:35 am
Контакти:

Мнение от lil »

Ами какво да кажа грешката си е моя,не предвидих .че е дигнал 15 спай.Омазване е малко силна дума за случая.Райд,ако има желание може да понапише и за предисторията и за това ,че и той пострада лекичко миналия месец,но не мисля просто,че това са битки достойни за публикуване и затова съм ги спестил и не съм ги публикувал.А относно рунда,който има време за игра,той ще го вземе.Аз нямам такова,нито пък имам такива амбиции.
Awak?n
Редник (Private)
Регистриран: ср сеп 03, 2008 9:25 am
Контакти:

Мнение от Awak?n »

:lol: не правете битки през един месец моля ...
[url=http://bulfleet.com/?recruit=2128232][/url]

чорабе търговец ;)

Buba

2008-09-28 11:45:49 Докладвай

дали ще постъпя глупаво ако
обява 10млн награда за
главата ти?
Отговори Изтриване АЙДЕ !
Machoni
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет юни 29, 2006 12:37 pm
Контакти:

Мнение от Machoni »

Първо искам да кажа, че толкова зле първа не съм я виждал никога. И преди имах много работа, ама ми беше интересно и пак джитках, въпреки ангажиментите. Разликата сега е, че предпочитам да си бачкам, толкова ми е интересен булфа. Предполагам Лукчо се чувства по същия начин. Да не споменавам всички мизерии, на които е способен Raid и колко е важно за него да гледа в чуждата паница, а не на своята маса. Тайния му беше проблем, докладваше го през 3 мин, после Лукчо му беше проблем, айде пак, че и по - лоши работи. Ама то и Роял е замесен там, така че много неща се изясняват.

Иначе хванал - ударил. Убеден съм, че Лил е спрял да се занимава да те гони и да ти гледа простотиите.
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

Machoni написа:Цитат(Machoni @ Sep 17 2008, 10:10) Първо искам да кажа, че толкова зле първа не съм я виждал никога. И преди имах много работа, ама ми беше интересно и пак джитках, въпреки ангажиментите. Разликата сега е, че предпочитам да си бачкам, толкова ми е интересен булфа. Предполагам Лукчо се чувства по същия начин. Да не споменавам всички мизерии, на които е способен Raid и колко е важно за него да гледа в чуждата паница, а не на своята маса. Тайния му беше проблем, докладваше го през 3 мин, после Лукчо му беше проблем, айде пак, че и по - лоши работи. Ама то и Роял е замесен там, така че много неща се изясняват.

Иначе хванал - ударил. Убеден съм, че Лил е спрял да се занимава да те гони и да ти гледа простотиите.
По дефолт ли? Хайде стига сте ме замесвали в болните си мохабети.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Machoni
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет юни 29, 2006 12:37 pm
Контакти:

Мнение от Machoni »

Да го кажем ясно и просто - нямам намерение да водим диалог по тези въпроси. Ти винаги си чист за себе си, за мен не си и точка по въпроса.

Имам само едно питане, в коя вселена няма да играеш, за да играя аз ? Имам желание есента в спийда да поиграя, дано не се регнеш и там да окипазиш и бъдещия рунд.
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

Machoni написа:Цитат(Machoni @ Sep 17 2008, 14:49) Да го кажем ясно и просто - нямам намерение да водим диалог по тези въпроси. Ти винаги си чист за себе си, за мен не си и точка по въпроса.

Имам само едно питане, в коя вселена няма да играеш, за да играя аз ? Имам желание есента в спийда да поиграя, дано не се регнеш и там да окипазиш и бъдещия рунд.
Съжалявам за паническия страх, който си развил ... но точно в спийда мислех да се регна следващия рунд :) )))
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена 1”