..........
- expendable
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: ср яну 18, 2006 12:29 am
- Контакти:
..........
...........
Последна промяна от expendable на пон юли 24, 2017 12:59 pm, променено общо 1 път.
- expendable
- Лейтенант (Lieutenant)
- Контакти:
........
........
Последна промяна от expendable на пон юли 24, 2017 12:59 pm, променено общо 2 пъти.
-
gajet_killer
Хуманизма лека полека погубва човечеството, мдам! Сам го каза - равновесието се руши (но все още не е нарушено)!!! Казваш че природата е жестока, хммммexpendable написа:Цитат(expendable @ Sep 10 2008, 02:47) Но дали всъщност ние да имаме грешна представа за хуманизма.
П.п. Цитирах те по-горе. Ами не знам дали имаме грешна представа за хуманизма, но според мен той може да ни изиграе лоша шега. Аз лично така свързвам нещата.
Последна промяна от gajet_killer на ср сеп 10, 2008 11:12 pm, променено общо 1 път.
- expendable
- Лейтенант (Lieutenant)
- Контакти:
- expendable
- Лейтенант (Lieutenant)
- Контакти:
.....
............
Последна промяна от expendable на пон юли 24, 2017 12:59 pm, променено общо 1 път.
-
misterya
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
- Контакти:
Кхъъъм... Това ни кара да оцеляваме пред другите видове... Ма да не изпадам в дървени философии!gajet_killer написа:Цитат(gajet_killer @ Sep 11 2008, 02:20) ... че хуманизма лека полека погубва човечеството.
expendable, кажи ми моля те: кога и къде ще е следващата изложба (че предишната изпуснах - срам!) и моля те нека да е в "големия град", че не искам да я изпусна, а страшно искам да я видя...
- Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
- Bizarre
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: съб юни 25, 2005 7:12 am
- Контакти:
Както каза, хората лъжат, хората се стремят към оцеляване. Точно и за това се лйже. Оцелява се по лесно, когато трябва да се излъже. Защото лъжата представлява, икривяване на истината, а човек по-лесно може да приеме света, в който живеем когато "изкриви" един или няколко факти в живота си. Ако човек не се бори за своето оцеляване, ако знаем, че сме безсмъртни няма смисъл да лъжем, защото ще имаме цялото време на света и няма да се притесняваме дали утре ще сме живи. Но тъй като живеем около 70-80 години и ни се налага до изкривим определени неща около нашия живот, и започваме да лъжем.
В следствие мого сома да добавя, че е в човишката природа да лъжем, то е първично, както е първичен и секса.
В следствие мого сома да добавя, че е в човишката природа да лъжем, то е първично, както е първичен и секса.
-
gajet_killer