" В началото на играта PrincessPoli
/Емо/ се настани до мен и редовно
ми "крадкаше", както той се
изразява, ресурсче...
Реших че тази няма да я бъде и
дойде момента ...
" http://uni2.bulfleet.com/bericht.php?pol_id=1757733a
Някой се престраши да литне,макар и по колония.Похвално
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]
[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]
ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
Ох как ми идват 5 дни почивка ще те накарам да моднеш колкто до планетата евала мн късмет от първата атака тва си е пълен шанс а и това "крадкане" 1 път не съм го казал
И не виждам кое е за трибуната това че е с много хубави % или това че атакува празна планета докато съм офф поне да бях онлайин да да съм избягал само че нямаше ;( или от това че дарина цял рунд не е направила 1 хубава битка ??
Последна промяна от E_DEVIL на пон авг 11, 2008 4:44 pm, променено общо 1 път.
Вместо да злобееш ни покажи твойта хубава битка за тоя рунд
Киси ламуго женска, не пиши повече в тоя форум, ако банани се раздаваха в тоя форум за мизерник на всички времена, то твоята надежда би била единствено твоя пра-пра внук да изпрати някой терминатор в миналото да избие всички модератори ...
thuglife написа:Цитат(thuglife @ Aug 11 2008, 19:06) Вместо да злобееш ни покажи твойта хубава битка за тоя рунд
Мм е аз имам някви битки в трибуната само че незнам дарина дали има 1 поне .... аа да знам НЯМА щото цял рунд си седи и си прави нимички и си касирам (rofl)
Мдам .. Човека, който молеше Емо да ме разбие, да не го бия ... Бухахахахахахахаха ... Иначе изкарал късмет, лошо няма. Ама ми е интересно, защо като, след като ...
Емо, касо такава, не те ли е срам ? Да си офф докато те атакуват ...
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
VaN__ написа:Цитат(VaN__ @ Aug 11 2008, 20:46) Мдам .. Човека, който молеше Емо да ме разбие, да не го бия ... Бухахахахахахахаха ... Иначе изкарал късмет, лошо няма. Ама ми е интересно, защо като, след като ...
Емо, касо такава, не те ли е срам ? Да си офф докато те атакуват ...
Работя...няма как да влизам...аз иначе получих смс че ме атакувам ама кел файда
Последна промяна от E_DEVIL на пон авг 11, 2008 7:45 pm, променено общо 1 път.
Еми ... какво да ти кажа ... Грешката си е твоя. Ако ме беше разбил щеше да е само за теб .... Е ... то отделен въпрос дали щеше .....
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
VaN__ написа:Цитат(VaN__ @ Aug 11 2008, 21:54) Еми ... какво да ти кажа ... Грешката си е твоя. Ако ме беше разбил щеше да е само за теб .... Е ... то отделен въпрос дали щеше .....
кой пък е казал че теб съм щял да разбивам чекай верно пих 1 бира ама чак па да не мога да усмисля какво казваш не ми се вярва...айде модче и утре на работа след 48ч ще мисля