Реда на офертите в търговския център!

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
stan4o
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет мар 29, 2007 7:40 pm
Контакти:

Мнение от stan4o »

ако офертите се редят по време т.е. най старата оферта най от горе (с изклчение на ВИП) то май има някакъв проблем!
вчера над мойте 3 оферти имаше 5 други и двете мои бяха най от долу, сега има доста повече оферти пуснати явно след мойте от вчера, но едната седи най-отдолу а другата по средата?
ето часа на пускане на по-старата оферта:
2008-08-09 18:29:49 Кръстосвач 5 100000/35000/0 Откажи <- тази в момента е последна в списъка.
Потребителски аватар
dios
Полковник (Colonel)
Регистриран: пет мар 04, 2005 8:36 am
Контакти:

Мнение от dios »

Офертите не се редят по време. Ако искаш да ти е най-отгоре,оферираш с вип оферта.
Потребителски аватар
stan4o
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от stan4o »

А как се редят? 1. по азбучен ред? 2. по брой? 3. по симпатия? 5. произволно? WTF. как?

Опцията за ВИП оферти не ме устройва 1. защото не съм "много важна личност" 2. като куповач купувам само "бели" и не мисля че помага ;)

Та как се подреждат офертите след като не е по дата на пускане? Дал съм възможни отговори ;)
Потребителски аватар
CORWIN
Майор (Major)
Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
Контакти:

Мнение от CORWIN »

stan4o написа:Цитат(stan4o @ Aug 10 2008, 12:39) А как се редят? 1. по азбучен ред? 2. по брой? 3. по симпатия? 5. произволно? WTF. как?

Опцията за ВИП оферти не ме устройва 1. защото не съм "много важна личност" 2. като куповач купувам само "бели" и не мисля че помага ;)

Та как се подреждат офертите след като не е по дата на пускане? Дал съм възможни отговори ;)
по време на пускане....
всяка оферта си има отделно ID, което се начислява в момента на обявяването на борсата.... то е поредно и е за всяка заявка към нея
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.

[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]

[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.

Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
Потребителски аватар
stan4o
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от stan4o »

CORWIN написа:QUOTE(CORWIN @ Aug 10 2008, 12:58) по време на пускане....
ОК значи "имаме новина" както би казал един водещ :)
Докато чаках отговор, попитах на ЛС niki_god ми сподели, че неговите оферти са пуснати днес "рано сабалем", а моите са от вчера по пладне. dios не беше онлайн в играта и за това не го питах него от кога са му офертите, понеже и негови оферти изплуваха над мойте :)

надявам се че ще бъде обърнато внимание на проблема.

благодаря!
EvilForce
Полковник (Colonel)
Регистриран: пон юли 11, 2005 9:05 pm
Контакти:

Мнение от EvilForce »

Корупция как може такова нещо!!!!!!! Червените са виновни! :p020: :a032:
Сори за спама колеги не се сдържах просто :P
[quote="DoNaTell0"]Цитат(DoNaTell0 @ Jun 18 2009, 09:23) мръсник :)[/quote]
Цитат[13:28:16] misterya каза: Трибуквените органи в човешкото тяло винаги много болят..[/quote]
Потребителски аватар
CORWIN
Майор (Major)
Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
Контакти:

Мнение от CORWIN »

stan4o написа:Цитат(stan4o @ Aug 10 2008, 13:07) ОК значи "имаме новина" както би казал един водещ :)
Докато чаках отговор, попитах на ЛС niki_god ми сподели, че неговите оферти са пуснати днес "рано сабалем", а моите са от вчера по пладне. dios не беше онлайн в играта и за това не го питах него от кога са му офертите, понеже и негови оферти изплуваха над мойте :)

надявам се че ще бъде обърнато внимание на проблема.

благодаря!
стига бре.... днес е неделя, тъкмо ден в който Бареков да не изплува и от консерва копърка.... и ти дай сега да го извикаме....

нормално е всяка следваща оферта излиза отгоре.... съответно предходните заседяват (надолу в списъка)
затова и е даден ВИП варианта - да си е винаги най-отгоре :)
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.

[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]

[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.

Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
Потребителски аватар
free_styler212
Сержант (Sergeant)
Регистриран: пет апр 21, 2006 11:35 am
Контакти:

Мнение от free_styler212 »

Ако мога да те успокоя, че ще ти кажа - Че аз лично, първо преглеждам всички оферти, гледам тези които са най-изгодни ако няма такива съвсем произволно си избирам ... Понякога от тези, които имат най-много пуснати оферти или тези, които са най-отдолу, защото офертите им са най-стари и такам :p140:
[url=http://snoop-oggy-dogg.mybrute.com]Само за професионалисти - станете и вие от тук! Изберете си човече и бой :)[/url]

[b][color=#000080]"WARS COME AND GO ... BUT MY SOLDIERS STAY ETERNAL"[/color][/b]

[color=#00BFFF]Хера - Царица на боговете, богиня на брака, съотвествие - Юнона[/color]

[url=http://bulfleet.com/?recruit=1175814][/url]

[url=http://snoop-oggy-dogg.mybrute.com]Само за професионалисти - станете и вие от тук! Изберете си човече и бой :)[/url]

[url=http://bulfleet.com/?recruit=3119611][/url]

Потребителски аватар
dios
Полковник (Colonel)
Регистриран: пет мар 04, 2005 8:36 am
Контакти:

Мнение от dios »

Как няма да ми изплуват офертите отгоре? Твойте са стари,застояли, а моите с нови лъскави корабчета. А ма ха. Къде се буташ с трошките. Пък и тарикат - без пари неговите най-отгоре да били.
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Аз имам само един въпрос (може и да съм недочел) - това с новата версия на играта ли е въведено? Щото досега май беше на хаотично подреждане - справка: Вселена 2 ;) .
Последна промяна от LoaD на нед авг 10, 2008 2:59 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Отговори

Върни се в “Off Topic”