(ще помоля само някой за бекъп понеже още не съм в час с тея работи)
[ HarshTimes ] PsYcHo vs mati155 [Purgatory
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
- Black_Jack
- Редник (Private)
- Регистриран: вт юли 22, 2008 6:46 pm
- Контакти:
- Raid
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пет авг 04, 2006 11:41 am
- Контакти:
хаха браво брад'чед
утре ще го полеем
ПП. моля защитника да даде коментар , все пак не е някой неизвестен носи му се славата!
ПП. моля защитника да даде коментар , все пак не е някой неизвестен носи му се славата!
Последна промяна от Raid на ср юли 30, 2008 11:55 pm, променено общо 1 път.
freeico: а де...
raid: каква е тая диктатура , човек подпис неможе да си сложи...
raid: каква е тая диктатура , човек подпис неможе да си сложи...
- playHARDgoPRO*
- Редник (Private)
- Регистриран: съб апр 26, 2008 9:02 am
- Контакти:
/off Един ден ще пусна мод и ти ще ми го земеш като излезе от протекция, абе ти душа носиш ли?!
Битката е супер и сигурно 1вата, която наистина си заслужава отделна тема
ШефЪ вече обеща 1 черпене, имаш 1 и от мен
Колкото до защитника, успешно възстановяване и го чакам обратно на 2:163 да си поиграем

Битката е супер и сигурно 1вата, която наистина си заслужава отделна тема
[color=black][b][i]When lives are on the line, sacrifice everything.[/i][/b][/color]
QUOTE (Raid)Ти си ми идола, бате! (bow)[/quote]
- bobon4e
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: вт юли 10, 2007 9:10 pm
- Контакти:
Ти като те гледам само говоришplayHARDgoPRO* написа:QUOTE(playHARDgoPRO* @ Jul 31 2008, 09:33) /off Един ден ще пусна мод и ти ще ми го земеш като излезе от протекция, абе ти душа носиш ли?!![]()
Битката е супер и сигурно 1вата, която наистина си заслужава отделна темаШефЪ вече обеща 1 черпене, имаш 1 и от мен
Колкото до защитника, успешно възстановяване и го чакам обратно на 2:163 да си поиграем
![]()
![]()
и PsYcHo не че не си наясно и незнаеш как а не ти се занимава... вече даже и бебе може да направи бекъп, но май няма кой да прочете а ? нека ти кажа как за да знаеш (ако ти се занимава) ако си с мозила цъкаш горе File после Save Page As избираш име и даваш Save. Тва е
и П.С : битката е екстра!!!!
[url=http://greek-radio.hit.bg/][/url]
[color=pink]Друго[/color][color=green] си[/color][color=pink] е[/color][color=green] сезона [/color][color=pink]на[/color][color=green] Дините[/color][color=pink]!!![/color]
[url=http://greek-radio.hit.bg/]Само гръцки хитове и поп-фолк парчета! - НОН СТОП[/url]
[color=pink]Друго[/color][color=green] си[/color][color=pink] е[/color][color=green] сезона [/color][color=pink]на[/color][color=green] Дините[/color][color=pink]!!![/color]
[url=http://greek-radio.hit.bg/]Само гръцки хитове и поп-фолк парчета! - НОН СТОП[/url]
- Black_Jack
- Редник (Private)
- Регистриран: вт юли 22, 2008 6:46 pm
- Контакти:
- playHARDgoPRO*
- Редник (Private)
- Регистриран: съб апр 26, 2008 9:02 am
- Контакти:
Не те знам кой си, но предполагам че си просто устат недорасляк и не е имало кой да те научи, като не знаеш за какво става въпрос да не си отваряш устатаbobon4e написа:Цитат(bobon4e @ Jul 31 2008, 09:52) Ти като те гледам само говоришмодове протекций , колко изкара вече ?
и PsYcHo не че не си наясно и незнаеш как а не ти се занимава... вече даже и бебе може да направи бекъп, но май няма кой да прочете а ? нека ти кажа как за да знаеш (ако ти се занимава) ако си с мозила цъкаш горе File после Save Page As избираш име и даваш Save. Тва е![]()
и П.С : битката е екстра!!!!![]()
Позна - 3 дни
dios
Когато човек има здравословни проблеми се грижи преди всичко за тях, така че следващия път когато дадеш подобен коментар без през празната ти глава да мине мисълта, че може би имам причина да го правя, по-добре го изтрий!
P.S.: Надявам се с този offtopic да закрием темите, които не се отнасят за битката
Последна промяна от playHARDgoPRO* на чет юли 31, 2008 3:08 pm, променено общо 1 път.
[color=black][b][i]When lives are on the line, sacrifice everything.[/i][/b][/color]