[->ReLoAdeD]quit vS. wwwl

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
DooM4o
Редник (Private)
Регистриран: нед сеп 10, 2006 12:09 pm
Контакти:

Мнение от DooM4o »

Снощи, след проверка на близките системи околу планетата си, quit попада на въпросния wwwl който тъкмо е влязъл във коефициента му и има бездействие околу 20 мин. Без да се бави пуска АТАКАТА и зачаква :crazy_pilot: Обаче няма нужните рециклатори за събирането на боклука, а наоколу всичко кърти :c018: . Изкупува някой друг рециклатор от борсата и литва.

Ето ви и Бекъп

Прибира само 50% от рециклажа, защото неочаквано след битката се появява льольо и успява да отмъкне другата половина. Но това няма значение, важното е че има битка.. =))
От мен поздрави за добрата работа и да продължава да ни радва с подобни доклади.. =))
E_DEVIL
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб дек 31, 2005 12:30 am
Контакти:

Мнение от E_DEVIL »

Пак проспах :c022: :c022: :c022: иначе мн добра битка :c022: :c022: :c022: :c022: :c022: :c022: :c022:
wwwl
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пет фев 10, 2006 11:06 am
Контакти:

Мнение от wwwl »

Ех да му се не види за втори път има битка с мое участие в трибуна и за втори път аз съм тоя дето яде боя :c022:
DooM4o написа:QUOTE(DooM4o @ Jul 25 2008, 19:00) ... Обаче няма нужните рециклатори за събирането на боклука, а наоколу всичко кърти :c018: . Изкупува някой друг рециклатор от борсата и литва. ...
Забавна подродробност 5 от рециклаторите с които ме рециклираха са купени от мен :c018: на това се вика с мойте рецки по мойта глава!

Иначе браво! Забравих да си вдигна флотата у въздуха преди да заспя и се намерили добри хора да я вдигнат вместо мене. :crazy_pilot: :a075:
Последна промяна от wwwl на пон юли 28, 2008 8:16 am, променено общо 1 път.

Същността на войната не е да умреш за родината си, а да накараш другите копелета да умрат за своята...
ген. Патън

Таралежа е горда птица. До като не го ритнеш - няма да литне.

[url=http://bulfleet.com/?recruit=278040][/url]
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Battle Universe (Вселена 2)”