битка
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
- petarmir4ew
- Редник (Private)
- Регистриран: пон апр 16, 2007 8:52 pm
- Контакти:
- monty
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пет яну 13, 2006 6:20 pm
- Контакти:
petarmir4ew написа:Цитат(petarmir4ew @ Jul 11 2008, 18:19) поредната безсънна нощ изпълнена с много екшън и адреналин след непрестанинния терор от ламез , http://dirtylove1.hit.bg/dirtylove_goliat.htm с цената на 2 паднали паднали и многобройни полети на безумни флоти,![]()
Браво Петре
-
goliat
- Редник (Private)
- Регистриран: съб май 10, 2008 9:42 am
- Контакти:
petarmir4ew написа:QUOTE(petarmir4ew @ Jul 11 2008, 18:19) поредната безсънна нощ изпълнена с много екшън и адреналин след непрестанинния терор от ламез , http://dirtylove1.hit.bg/dirtylove_goliat.htm с цената на 2 паднали паднали и многобройни полети на безумни флоти,![]()
петърчо ли си къв си незнам,знам само че си голям късметлия,щото тия звездички пътуваха към теб и ако не бях объркал часовете на стац. щях и аз да се включа към звездната ти гонка.
-
Pixoo
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: нед сеп 02, 2007 8:29 am
- Контакти:
ххахахх . БРАВО МЪЖ СИ от класа ! Оправдания след битката ...Пич кава се просто едно БРАВО и си тръгваш с наведена глава ... НЕ да се оправдаваж като жена и на отиване да ти се смеят и сочатgoliat написа:Цитат(goliat @ Jul 11 2008, 19:18) петърчо ли си къв си незнам,знам само че си голям късметлия,щото тия звездички пътуваха към теб и ако не бях объркал часовете на стац. щях и аз да се включа към звездната ти гонка.
-
Pixoo
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: нед сеп 02, 2007 8:29 am
- Контакти:
goliat написа:Цитат(goliat @ Jul 11 2008, 19:37) ти пък кой беше
Честно ли , никой . Поне за теб . Тук не става дума кой , кой е , става дума за морал . Ти си прецени ,по - добре си едитни поста преди да са го видяли всички ...
Последна промяна от Pixoo на пет юли 11, 2008 5:43 pm, променено общо 1 път.
-
goliat
- Редник (Private)
- Регистриран: съб май 10, 2008 9:42 am
- Контакти:
Pixoo написа:QUOTE(Pixoo @ Jul 11 2008, 19:43) Честно ли , никой . Поне за теб . Тук не става дума кой , кой е , става дума за морал . Ти си прецени ,по - добре си едитни поста преди да са го видяли всички ...
тебе пък какъм морал те гони в тоя опорочен рунд,май си объркал форума.може да ходиш у същия на искренно и лично.