Кораби и защити

За всякакви предложения към играта и форума. Временно е включена опцията за премодериране. Тоест преди да се появи преложението Ви, ще мине през одобрение на модератор.
LordDevastator
Редник (Private)
Регистриран: пет юли 04, 2008 9:36 pm
Контакти:

Мнение от LordDevastator »

Така искам да изкажа мнението си относно играта Bulfleеt. Според мен точките опит не бива да падат при унищожаване на флотилията или защитите на съответния играч. Трябва да е например както е в хановете. Според мен така играта ще привлече повече играчи защото аз примерно искам да я играя но след 2-3 месеца събиране на флот накрая ми го разбиват и изведнъж съм на последните места. Повечето играчи като им разбият флота просто се отказват а това е излишно много по интересно ще е опита да не може да пада. Благодаря за вниманието. :a055:
charovna

Мнение от charovna »

LordDevastator написа:Цитат(LordDevastator @ Jul 5 2008, 01:44) Така искам да изкажа мнението си относно играта Bulfleеt. Според мен точките опит не бива да падат при унищожаване на флотилията или защитите на съответния играч. Трябва да е например както е в хановете. Според мен така играта ще привлече повече играчи защото аз примерно искам да я играя но след 2-3 месеца събиране на флот накрая ми го разбиват и изведнъж съм на последните места. Повечето играчи като им разбият флота просто се отказват а това е излишно много по интересно ще е опита да не може да пада. Благодаря за вниманието. :a055:
Явно не си много добре запознат с играта, но ще се опитам да ти обясня. В тази игра не падат точките опит, а падат ресурсните точки. Но май трябва да почна по- отдалече. Та в играта има 2 вида точки- ресурсни и бойни. Ресурсните се получават на база похарчен ресурс, а бойните при битки като разлика от разрушена структура на флота. Та да се върна на въпроса. Бойните точки си остават, ресурсните падат с толкова, колкото си похарчил за загубената флота. При битките има коефициент за атака, кой е на база ресурсни точки и ако не ти паднат ресурсните точки ще останеш в коефициента на по- силните играчи, където може и да не те оставят да се възстановиш никога. Точно това е една от основните разлики с Хановете. Не съм много изчерпателна, но това е с няколко думи.
Отговори

Върни се в “Предложения”