Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
misterya написа:Цитат(misterya @ Jul 2 2008, 10:57) Знам, че е рано, но пък ще е интересно да се види коя ще е първата битка тук.
Пиленце шарено.. агънце гиздаво.. вместо да спамиш във форумчето.. ела да играш не в трибуната а в играта.. че от отдавна сам си те заплюл да те пръсна на съставни части из вселената
P.С. Нямам тук кирилица но по късно сте го кирилицирам
misterya: Кирилизиран си!
Последна промяна от sifon на чет юли 03, 2008 11:08 am, променено общо 1 път.
[b][color=#000000][u]misterya:[/u][/color][/b]
Sifon ти капаченце на всяко гърне, ти Сифон на всяка тоалетна ако обичаш спри да спамиш...
Хайде народе, който разбира - тук се спира ... да се поФалят първите летци на Вселената и да си премерят ... /кой-каквото има /
[color=red][b]Колкото повече, толкова повече ...![/b][/color]
[color=red][b]Ритуалното самоубииство винаги е решение![/b][/color]
[color=red][b]КОЙТО ОЦЕЛЕЕ, ЩЕ ЗАКУСВА ![/b][/color]
Fr0z3nSouL™ написа:Цитат(Fr0z3nSouL™ @ Jul 3 2008, 17:57) Явно е решил да се изфука с 1ви скаут
Кой ли ще изкара след 2-3 дена първи рецки
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има
Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
Mo`Money написа:QUOTE(Mo`Money @ Jul 3 2008, 18:01) Кой ли ще изкара след 2-3 дена първи рецки
аз шЪ си замълча
[quote="JackDaniels"]QUOTE (JackDaniels @ Oct 4 2008, 13:11) Природата е в равновесие, виж себе си например, благодарение на теб, много други хора са умни :)[/quote]
малко ни в клин ни в ръка питам ама информацията за вселените дето е на началната страница актуална ли е!? Щото гледам много хора с под 100 точки във 1ва а тя уж е ден 182 :?
IcE_cLaW написа:Цитат(IcE_cLaW @ Jul 3 2008, 20:38) малко ни в клин ни в ръка питам ама информацията за вселените дето е на началната страница актуална ли е!? Щото гледам много хора с под 100 точки във 1ва а тя уж е ден 182 :?
Ден 3 ...
Летим, летим и се въртим децата веселим
[b]Запазвам си правото да не съм прав и когато ми е удобно да съм неудобен .