... и как са напращели ...
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
Гледам, че си говорите за дини, и техния сезон... На пазара изнесоха още една, за жалост оказа се некачествена :S
http://u1.bulfleet.com/doklad.php?id=15617140
[Lamez] whynot vs, [аЗрудите] LordDarkar
hint: Като взимате акаунти на такива точки, освен да харчите ресурса за глупости е хубаво да гледате кога ви стават и корабите...
http://u1.bulfleet.com/doklad.php?id=15617140
[Lamez] whynot vs, [аЗрудите] LordDarkar
hint: Като взимате акаунти на такива точки, освен да харчите ресурса за глупости е хубаво да гледате кога ви стават и корабите...
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Разбий им шпионски на стойност 8500 ресурс, и пусни битката, никакъв проблем.DoomGard написа:Цитат(DoomGard @ Jul 3 2008, 09:02) :D не учаквах да се пуска битката в трибуната...браво на нападателя, скифта ме неподготвен![]()
П.С. съвет: недейте да пускате такива "напращели" битки, в който само 1 нещо участва,НЕЗАВИСИМО че е знс, да не взема да офлуудя трибуната с атакувания по леваци и разбиването им на 1-ната шпионка![]()
Е некой да направи...nCuXaPaa написа:Цитат(nCuXaPaa @ Jul 3 2008, 09:48) Направи бекъп бе рояле... не се прави на ударен.
Напълнил съм се със чужди бекъпи, няма място ...
Айде бе, ти ако разбиеш ЗНС дори и 1 да е как ще се кефиш и 10 пъти ще постнеш биткатаDoomGard написа:QUOTE(DoomGard @ Jul 3 2008, 09:02) :D не учаквах да се пуска битката в трибуната...браво на нападателя, скифта ме неподготвен![]()
П.С. съвет: недейте да пускате такива "напращели" битки, в който само 1 нещо участва,НЕЗАВИСИМО че е знс, да не взема да офлуудя трибуната с атакувания по леваци и разбиването им на 1-ната шпионка![]()
ЛОЛ, цели 2 пъти...DoomGard написа:Цитат(DoomGard @ Jul 3 2008, 10:40) вече 2 пъти разбивах знс.Разбирам, не всеки ден се оставя по 1 знс на планетата , но да вземеш чак да се пускат битки...пък после защо има толкова голяма история на битките...
Признай си, че те е яд, вместо да разтягаш лукуми.