Нямат милост тия!!!
- MartinNosovich
- Майор (Major)
- Регистриран: нед фев 13, 2005 9:23 pm
- Контакти:
-
EvilForce
- Полковник (Colonel)
- Регистриран: пон юли 11, 2005 9:05 pm
- Контакти:
Зверска ще е...Много са бързи тия от близард,аз още 2-ката не съм изтрил и хоп 3-ка.Дано да успея да си събера сета на некрото че да го видя най сетне тоя некро-магико-вампиро-мансър преди да я изкарат.И отнякъде ако ми падне един зод... 
Последна промяна от EvilForce на пон юни 30, 2008 11:28 am, променено общо 1 път.
[quote="DoNaTell0"]Цитат(DoNaTell0 @ Jun 18 2009, 09:23) мръсник :)[/quote]
Цитат[13:28:16] misterya каза: Трибуквените органи в човешкото тяло винаги много болят..[/quote]
Цитат[13:28:16] misterya каза: Трибуквените органи в човешкото тяло винаги много болят..[/quote]
Явно чакат някакъв нов "самолет" да излезе щом като системните изисквания ще ги дават по-късно. 
Последна промяна от milanoff на пон юни 30, 2008 12:35 pm, променено общо 1 път.
[url=http://help.xs-software.com/index.php]FAQ[/url]
[url=http://www.xs-software.com/contacts.php]Feedback[/url]
- MartinNosovich
- Майор (Major)
- Регистриран: нед фев 13, 2005 9:23 pm
- Контакти:
-
DeadMan
- Майор (Major)
- Регистриран: пет окт 14, 2005 2:23 pm
- Контакти:
Аз бих заложил на средно ниво изисквания, като извлекат максимума от тях...няма да прекалят, не е в техен стил да ги надуват.
Абе важното е, че пак ще се развърти barb-a...дано има и некромансърче покрай него : ) (или тоз новия witch doctor)
Абе важното е, че пак ще се развърти barb-a...дано има и некромансърче покрай него : ) (или тоз новия witch doctor)
Последна промяна от DeadMan на пон юни 30, 2008 1:08 pm, променено общо 1 път.
[i]Dread One[/i]
[i]Better dead and walking than alive and crawling.[/i]
[i]Better dead and walking than alive and crawling.[/i]
- niki_god
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
- Контакти:
Амазонка рулзззз.Кат ти нахака 10 тина стрели у гъзо и ти само се пенявиш щот друго не мож напра
.Или Бат Вълчо друидов кат избесней,малииииииии.
цитат 100jan :
Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.
Мой собствен извод :
Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.
Мой собствен извод :
Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!