таа ставам аз сутринта,паля компа,отварям си експорера (IE7 OS:Winboz XP sp2 ) отварям страницата на BF, логвам се,и като отида на меню сгради или проучвания и се получава следната сируация :
ред 1 картинка на сградата или проучването
ред 2 информацията за сградата (цена,време, от сорта)
ред 3 картинка на следващата по ред сграда или проучване
ред 4 информацията за нея ....
и така до долу
някакви идеи от какво може да се получава така?
проверил съм си браузъра (вчера нямах такива проблеми)
(вселена 3)
благодаря предварително
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
[quote="RoYaL"]Цитат(RoYaL @ Sep 3 2008, 23:08) btw. Къде отиде OMFG (OhMyForumGod) ?[/quote]
[quote="dios"]Цитат(dios @ Jan 26 2009, 16:44)Имал си бол ресурс,купил си я. В момента ти лети само една звезда,другата изчезна безвъзвратно.
Прочети правилата.
Позволена е САМО ПО ЕДНА ЗнС на акаунт Как цял рунд само един човек пристъпи тази граница,а ти не стига че си гид,не стига че си ги купил,ами и в атака пуснал. Никога не е било правено така че да не можеш да си купуваш или строиш след като имаш вече една. Така че сега ще трябва да преглътнеш загубата.[/quote]
[quote="dios"]Цитат(dios @ Jul 4 2009, 23:37) Искаш бекъп? А баничка с боза да ти донеса утре в леглото и да те цункам за добро утро?[/quote]
на мен също ми е така от ИЕ7 но с мозила си е наред...опитай да отидеш в "галактика" задържаш Ctrl и кликаш на някой от свободните полета в слънчевата система и то ти го маркира след което със скрола на мишката можеш да контролираш резолюцията
Последна промяна от E_DEVIL на съб юни 28, 2008 10:54 am, променено общо 1 път.
ЕДИТ: преди малко си влязох в компа унас (Radmin RulzZ) логнах се и пак същото ..... и там съм с ИЕ 7
(сори ама май бях онлайн на пцто на което съм сега и унас,извинявам се ако съм нарушил някое правило,не е било умишлено)
ЕДИТ2 : оправи се незнайно как ....
Последна промяна от TZeRbeR на съб юни 28, 2008 3:27 pm, променено общо 1 път.
[quote="RoYaL"]Цитат(RoYaL @ Sep 3 2008, 23:08) btw. Къде отиде OMFG (OhMyForumGod) ?[/quote]
[quote="dios"]Цитат(dios @ Jan 26 2009, 16:44)Имал си бол ресурс,купил си я. В момента ти лети само една звезда,другата изчезна безвъзвратно.
Прочети правилата.
Позволена е САМО ПО ЕДНА ЗнС на акаунт Как цял рунд само един човек пристъпи тази граница,а ти не стига че си гид,не стига че си ги купил,ами и в атака пуснал. Никога не е било правено така че да не можеш да си купуваш или строиш след като имаш вече една. Така че сега ще трябва да преглътнеш загубата.[/quote]
[quote="dios"]Цитат(dios @ Jul 4 2009, 23:37) Искаш бекъп? А баничка с боза да ти донеса утре в леглото и да те цункам за добро утро?[/quote]