[Purgatory] Count_v & DarkOneBG vs. [Warlords] NineTails

Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

Много митове се зародиха за войни между пъргатори и уорлърдс. Историята тук почва от нещо много семпло, и достагича своя връх чак сега. Сед нееднократни набези по планетите на ДаркУанБГ от страна на НайнТейлс, той решава да събере флот от невинния си търговски акаунт, за да се впусне в приключението на митовете носещи се из вселената. Първият набег от ответнатас трана със звезди бе факт, но НайнТейлс влиза, при което атаката бива върната. Може би всичко се заравя, но Каунт Ви, който пък бил "единствения решил да се изправи срещу уорлърдс" колонизира до въпросната и стационира флота си там след което излита. Резултатът го има в една тема по-долу. ДаркУанБГ като примерем съюзник се включва към делото велико, и 8мият колонизатор е запратен в същата скътана система. Звездите бяха нови, трябваше да се пробват. Дарк, пусна своят първи тираж и след като резултатите бяха изтеглени преди 2 часа, се получи нещо, което донесе ехидна усмивка до ушите на двамата нападатели :)

[Prugatory] DarkOneBG vs. [Warlords] NineTails
[Purgatory] Count_v vs. [Warlods] NineTails

След битката, НайнТейлс си колонизира отново планетата хранейки напразни надежди, че нещо ще кацне, въпреки че не е летяло :) Айде, нема нужда :)

На печелившите - честито. На останалите - дано не са ви спрели чешмяната вода :)
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Count_v
Редник (Private)
Регистриран: съб фев 24, 2007 4:36 pm
Контакти:

Мнение от Count_v »

RoYaL написа:QUOTE(RoYaL @ Jun 24 2008, 22:39) Много митове се зародиха за войни между пъргатори и уорлърдс. Историята тук почва от нещо много семпло, и достагича своя връх чак сега. Сед нееднократни набези по планетите на ДаркУанБГ от страна на НайнТейлс, той решава да събере флот от невинния си търговски акаунт, за да се впусне в приключението на митовете носещи се из вселената. Първият набег от ответнатас трана със звезди бе факт, но НайнТейлс влиза, при което атаката бива върната. Може би всичко се заравя, но Каунт Ви, който пък бил "единствения решил да се изправи срещу уорлърдс" колонизира до въпросната и стационира флота си там след което излита. Резултатът го има в една тема по-долу. ДаркУанБГ като примерем съюзник се включва към делото велико, и 8мият колонизатор е запратен в същата скътана система. Звездите бяха нови, трябваше да се пробват. Дарк, пусна своят първи тираж и след като резултатите бяха изтеглени преди 2 часа, се получи нещо, което донесе ехидна усмивка до ушите на двамата нападатели :)

[Prugatory] DarkOneBG vs. [Warlords] NineTails
[Purgatory] Count_v vs. [Warlods] NineTails

След битката, НайнТейлс си колонизира отново планетата хранейки напразни надежди, че нещо ще кацне, въпреки че не е летяло :) Айде, нема нужда :)

На печелившите - честито. На останалите - дано не са ви спрели чешмяната вода :)
Специални поздрави за кака Стефка че ме е блокнала в играта :crazy_pilot:
Потребителски аватар
dim4o
Полковник (Colonel)
Регистриран: пон авг 08, 2005 8:43 pm
Контакти:

Мнение от dim4o »

И приятно лете със кухите точки или както тя им вика - безполезна флота :P
Последна промяна от dim4o на вт юни 24, 2008 8:47 pm, променено общо 1 път.
Не признаете вы мое родство,
А я ваш брат, я человек.

Не искаме БОГАТСТВА не искаме ПАРИ искаме РАКИЯТА на старите ЦЕНИ !!!!
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

dim4o написа:Цитат(dim4o @ Jun 24 2008, 22:47) И приятно лете със кухите точки или както тя им вика - безполезна флота :P
Така ли му се вика в днешно време :) ех, променят се термините с годините...
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Потребителски аватар
SiDjiM
Редник (Private)
Регистриран: вт авг 14, 2007 9:09 am
Контакти:

Мнение от SiDjiM »

Адмирации ... :bravo:
[i]... да даваш 2,40лв за 100 нанки да даваш, ако не даваш - кьорав да оставаш ...[/i]

[color=#FF0000][u][b][i]... pArt 0f The TeaM 0n DrInKiNg BullFleet ! ...[/i][/b][/u][/color]
Потребителски аватар
dim4o
Полковник (Colonel)
Контакти:

Мнение от dim4o »

RoYaL написа:Цитат(RoYaL @ Jun 24 2008, 21:49) Така ли му се вика в днешно време :) ех, променят се термините с годините...
На "благодаря за битаката" ми се отговаря - благодаря за рециклажа на което аз отговарям " Не те ли е яд за тая флота все пак и получавам -

NineTails

2008-06-24 21:50:05 Докладвай

а дали това е целия флот? М? или
само това което не ми трябва? много
въпросителни нещо се събраха., как
мислиш?

Странно по прости сметки от 2те плнаети тряя да е направила 100к кухи ... поне
Но не се безпокойте висчко е наред тея 100к безполезни полеваци и тея 100к полезни кухи
Всичко е тип топ !
Последна промяна от dim4o на вт юни 24, 2008 8:52 pm, променено общо 1 път.
А я ваш брат, я человек.

steff1
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет фев 23, 2006 10:19 am
Контакти:

Мнение от steff1 »

Мхм много хубава история само дето не отговря на истината. Относно даркуан летя ми човечето с 2 дини преди време, ама нещо се отказа...Нз защо? А и не питам, защото знам.... Рояле, относно колонията...естествено че нищо не е летяло....не се прави на прост. направих я зящото ми е кеф.. нещо против?:D

Относно мнеието на оня там за "безполезния флот" - да моето момче, има такъв!
Последна промяна от steff1 на вт юни 24, 2008 8:57 pm, променено общо 1 път.
[i][color=#f4a460]Когато ти спиш, врагът не спи! Да съсипем врага от безсъние!
[/color][/i] [i] [/i]
steff1
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет фев 23, 2006 10:19 am
Контакти:

Мнение от steff1 »

dim4o написа:Цитат(dim4o @ Jun 24 2008, 22:52) На "благодаря за битаката" ми се отговаря - благодаря за рециклажа на което аз отговарям " Не те ли е яд за тая флота все пак и получавам -

NineTails

2008-06-24 21:50:05 Докладвай

а дали това е целия флот? М? или
само това което не ми трябва? много
въпросителни нещо се събраха., как
мислиш?

Странно по прости сметки от 2те плнаети тряя да е направила 100к кухи ... поне
Но не се безпокойте висчко е наред тея 100к безполезни полеваци и тея 100к полезни кухи
Всичко е тип топ !
мисли..мисли.... "Прости сметки за прости хора!" :D То и такива трябва да има....
Последна промяна от steff1 на вт юни 24, 2008 9:00 pm, променено общо 1 път.
[i][color=#f4a460]Когато ти спиш, врагът не спи! Да съсипем врага от безсъние!
[/color][/i] [i] [/i]
Потребителски аватар
dim4o
Полковник (Colonel)
Контакти:

Мнение от dim4o »

Не съм заядлив човек , просто започна да говориш глупости , много жесто поражение претърпя , всеки може да претърпи такова.
Правя ти еавала че събра флота събра над 1000 полеваци и 200 бойни и ме посещна ( това по време на атаката )
Просто беше време планетата да падне.
Бързо възтаноняване и до нови среши.
А я ваш брат, я человек.

Machoni
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет юни 29, 2006 12:37 pm
Контакти:

Мнение от Machoni »

...............а кога ще са новите срещи ? И двамата ви питам, че посиняхте не знам защо....може би се уморихте нещо, от времето може би.
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed”