Имало едно време един " боен " съюз [ СМЕРШ ], те летяли из вселената и се мислели за безсмъртни, но не било точно така. От 10-15 дена съм кацнал до " боеца " No_FeaR и чаках удобен момент да го ударя, но имаше късмет момчето че съм запален фен на футбола и нямах време да го дебна. За тези дни забелязах, че играе по един и същи начин, трупане на флота и нагло държание, като не правеше сейв а се логваше на всеки 29 мин. Един слънчев следобед се бяхме разбрали с Munata да ми го наблюдава а аз да излезна офлайн за да се успокои и ако му мерне флотата там да ми се обади по телефона. Така и стана, аз излязох офлайн и дигнах сейвън за 1 час, No_FeaR се успокои и си остави флотата без надзор. Бях при един приятел да му оправям нещо по лаптопа, когато телефона иззвъня и Munata ми съобщи, че въпросния " боец " отново е без сейв. На секундата логнах и атаката и рецките литнаха, но не би.... явно пича е бил заръчал на накого да ме следи и 1 мин. след това беше на линия, и тук вече стана трудно! Той продължаваше да трупа флота и да я зарязва на планетата, но зорко ме следяха и почти нямах вече шанс да го ударя
Ето я и самата битка: [ Warlords ] dirtylove vs [ СМЕРШ ] No_FeaR
п.п. И още веднъж поздравления за dirtylove, който е един отличен боец и тактик, дано занапред да гледаме още такива красиви мелета