Bulfleet през телефон

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Zap
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: нед мар 26, 2006 7:06 pm
Контакти:

Мнение от Zap »

Знам,че тук сте доста компетентни по тази област и ми е интересно през Nokia 6230i има ли начин и ако има как да стане тъй,че да мога да си играя. Предполагам трябва да се сложи mini Opera,но ако ми го обясните с малко подробности ще съм доста благодарен.

ПП:Много нескопосано конфигуриран въпрос,но съм прекалил с кафетата и не мога да си го синтезирам в главата, за да е по-ясно :c022:
Into the darkness I command my soul
Never shall I repent, never shall I be saved
I go into the house of death
Before my last breath my enemies all shall die
messiah
Редник (Private)
Регистриран: нед авг 26, 2007 3:16 pm
Контакти:

Мнение от messiah »

Доколкото знам тая Нокиа е без уай-фай, т.е. дори и да можеш ще трябва да се насоляваш с доста кинти за ужасно бавен нет, като дори не съм сигурен дали ще можеш да играеш като хората....

Пример за добър телефон за игра - Н81, имам такъв и досега не съм имал проблеми с играта. Даже и във форума може да се влиза и да си пишеш :)
Потребителски аватар
ACTIVEX
Редник (Private)
Регистриран: вт фев 26, 2008 11:57 am
Контакти:

Мнение от ACTIVEX »

аз лично съм играл тази игра през комуникатор 9500 на нокиа но за 6230и не знам дали ще стане и верно си беше сметките бяха големи за нет-а не мога да се съглася ставаше си до толкова че да вдигнеш флота
Наказан сте поради някаква причина (вулгарни, обидни изрази или нечестна игра).
След изтичане на наказанието акаунтът ви ще бъде автоматично активиран до 30 минути, ако не го активирате сами.
Вижте таблицата с наказаните и за причината за наказанието
Zap
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: нед мар 26, 2006 7:06 pm
Контакти:

Мнение от Zap »

Като загледах разполага с GPRS, което не знам с каква скорост е, а аз освен за вдигане на флотата за друго няма да го ползвам,ако го позлвам изобщо.
Into the darkness I command my soul
Never shall I repent, never shall I be saved
I go into the house of death
Before my last breath my enemies all shall die
Потребителски аватар
ACTIVEX
Редник (Private)
Регистриран: вт фев 26, 2008 11:57 am
Контакти:

Мнение от ACTIVEX »

[quote name='Zap' date='Jun 10 2008, 16:30' post='490636']
Като загледах разполага с GPRS, което не знам с каква скорост е, а аз освен за вдигане на флотата за друго няма да го ползвам,ако го позлвам изобщо.
по удобно ще ти е ако през цсд я вдигаш тази флота понеже излиза по евтино
Наказан сте поради някаква причина (вулгарни, обидни изрази или нечестна игра).
След изтичане на наказанието акаунтът ви ще бъде автоматично активиран до 30 минути, ако не го активирате сами.
Вижте таблицата с наказаните и за причината за наказанието
Потребителски аватар
freeico
Адмирал (Admiral)
Регистриран: вт юни 28, 2005 10:15 am

Мнение от freeico »

Аз съм с 6280. През GPRS ще ти ходи с 10-15К някъде което ще ти отнема доста време на страница. Тези дни ми падна нета у дома и влизах през UMTS-a на моя което е 384К, но цената е същата на килобайт. Та глобул и Мтел искат 2.50 без ДДС на мегабайт, вивател искат 1.80. Аз съм на глобул. Минах през следните страници - логон страницата, след това ми се отвори новостите, от там преглед - имах 1 новина, отворих новини да видя каква е новината - бях ударен вече, не съм отварял самата битка, от там отворих флоти и остнаталата флота я избрах и я пуснах атака към друга планета, значи това са още 2те страници на флоти и директно затворих връзката. Значи това са общо 6 страници. Сумата беше 2.80 която ми беше по сметката след това браузване, като проверих.
Последна промяна от freeico на вт юни 10, 2008 2:57 pm, променено общо 1 път.
[color=red]We Gonna Ride Together, We Gonna Die Together. Bad Boys Forever!!![/color]
[url="http://www.free-iqtest.net/score.asp?id=12504882"][img]http://www.free-iqtest.net/images/badges2/l136.gif[/img][/url]
E_DEVIL
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб дек 31, 2005 12:30 am
Контакти:

Мнение от E_DEVIL »

На нокия н73 МЕ с ие идялно
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Яз пък съм с 3250r... и 'ич ми не дреме дали ти е 'идялно' :P .

Та, по въпроса за конкретния телефон...
Zap написа:Цитат(Zap @ Jun 10 2008, 15:30) Знам,че тук сте доста компетентни по тази област и ми е интересно през Nokia 6230i има ли начин и ако има как да стане тъй,че да мога да си играя.
Мда, дотук си добре с информацията - трябва ти mini opera (тъй като другите браузъри не зареждат цифричките при логин, откакто дойде новия БФ скин - държа да подчертая това ;P), като за начало опитай да я докопаш през Google. Инсталирането... ти ще кажеш как е, тъй като съм свикнал само на моя телефон, не знам как е при останалите :) . Един приятел играеше точно през същата (ако не се лъжа), така че - може. Относно CSD ли, MSD ли, що ли... много си зависи... но ако ще правиш сейвън - лев и нещо, до два, стига да си бърз. То при CSD това му е цаката - да действаш бързо. Ако всеки път правиш като мен, т.е. - зяпаш и статистиката, гледаш си ЛС-та, прегледаш за рециклажи, то поне 3 лв не ти мърдат. Има една тънкост - като ти зареди докрай статистиката - затваряш с червената слушалка... преглеждаш си я от-до и тогава пак цъкаш някъде да тръгне да зарежда... по-малко взима така... ако и при теб става :>
Как да си активираш нета на телефона... влизаш в mtel.bg и оттам и сам ще се оправиш. Мисля, че някъде в Моят MTEL имаше информация... даже ти имаше опция да ти пратят настройките по SMS (безплатно). След това пусни операта и опитай да се логнеш... (ако ти изпише цифричките за логин, значи всичко е точно). И докато стигнеш ~ 20 стотинки, вече ще знаеш става ли, не става ли за игране. То впрочем за игране ясно, че ще плащаш луди сметки де, по-скоро ще ти е за рефреш, за сейвън или да пуснеш мод като ти падне нета, а те мързи за сейвън (излиза по-евтино да влезнеш през gsm и да пуснеш безплатен мод, отколкото да пращаш SMS :P ). Пускал съм така мод и с 12 стинки в телефона, така че няма страшно... ;)

И се ослушвай за промоции на операторите, Мtel да речем в началото на годината (от някой си януари до края на февруари) си пуснаха безплатен нет... за "тестване" :) .
Последна промяна от LoaD на вт юни 10, 2008 5:33 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Потребителски аватар
maks
Сержант (Sergeant)
Регистриран: нед май 28, 2006 10:19 am
Контакти:

Мнение от maks »

батка оня нет от мтел беше за пц бе .аз съм със самсунг и съм с опера от нея си влизам през GPRS колкото да дигна ми да ви кажа не ми прави голям трафик евтиниикйа излиза,а през CSD не ми отваря операта нещо не може да се свърже(на глобул съм) неска ми се наложи да влезна от тела супер айляк тегли новата 4.1 много е опростена :) като зареди в началото ме кара на страницата вътре в ацц-то ми :)
[url=http://met.hit.bg][/url]
[url=http://prize.bg/myzrael][/url]
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

maks написа:Цитат(maks @ Jun 10 2008, 21:23) батка оня нет от мтел беше за пц бе .аз съм със самсунг и съм с опера от нея си влизам през GPRS колкото да дигна ми да ви кажа не ми прави голям трафик евтиниикйа излиза,а през CSD не ми отваря операта нещо не може да се свърже(на глобул съм) неска ми се наложи да влезна от тела супер айляк тегли новата 4.1 много е опростена :) като зареди в началото ме кара на страницата вътре в ацц-то ми :)
Мда. Рекламата "Интернет е навсякъде около вас" точно за "ПЦ" се отнасяше, как си я разбрал само. И на самата реклама, оня дет ползваше нета в метрото, сигурно имат предвид да си занесеш настолния компютър там, докат пътуваш за работа, да си цъкаш, а? :>

Все пак, добре кат е за ПЦ. Ама да знаеш, че го казваш на човек, на чийто gsm си му я активираха тая услуга и си я ползваше... ..., та, мисля, че се досещам за коя реклама говориш ти (оная, дето си ръгаш една малка червена джаджа кат USB в лаптопа и си щракаш), но аз нямах предвид нея, а точно тази, която течеше януари и февруари 2008 по телевидението ;) . Дано пак я пуснат тая промоция и ще ти я покажа :P .
Последна промяна от LoaD на вт юни 10, 2008 9:18 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Отговори

Върни се в “Off Topic”