Булфа и играчите ....

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

От вчера още са ме налегнали едни мисли .... От 2 дена съм в топ10 по бойни точки на 2ра. Гледам и се чудя ...

Код: Избери всички

1      Тамплиери                dindo      95,661      180,141
2     АNSR             RoYaL     84,422     612,541
3     Red Army             enx     74,683     35,921
4     АNSR             garfild     73,393     54,590
5     Coca^Cola             BouH     72,603     42,985
6     Rofl             TATKO     64,997     52,533
7     ->ReLoAdeD             miro13     60,414     32,858
8     СССР             InSO     52,751     24,635
9     ВИС 2             uguoT     51,554     104,394
10     ->ReLoAdeD               PrincessPoli     51,230     121,345
Това е топа. Вижда се, че от всички, аз съм човека с най-малко ресурсни точки. Започвам сега пак да изчислявам. Спрях мода на 30ти май. Т.е. ден след като се прибрах от Сл. Бряг. Като изключим "дневните смени", тъй като през деня наблягах на задачи, и "вечерните", тъй като до 22:30 съм на работа, до 3ти юни почти не съм играл. Като спрях мода бях 17к бойни и 12к ресурсни, някъде между 37мо и 40то място. Като се има и на предвид, колко съм играл вчера, при положение, че са спрени атаките .... Какво остава като време ? Нищо. Снощи като се прибрах, викам да си подготвя за днес, че днес ще ми трябва сейв, ама нали са спрени атаките и ... Ама преди това викам и да напускам малко шпионажи на редовните каси. Напусках и на някои други, които ги следя редовно. Някои от тях, не са мръднали флота си от дни, ама аз нямам толкова да ги ударя. Други де го мърдат, де не го мърдат, стоят с часове оффлайн. След още една кратка сметка, си мисля, че ако бях с 25к повече точки, обърнати съответно във флот и скорости, за 3 дена, щях да вляза в топ3. Сега нека погледнем и нещо друго.

Код: Избери всички

Точки: 24634 (118 -то място от общо 2791 играчи)
Т.е. има още 117 играча в игровия диапазон 24 634 точки до 612 541 точки. Е, аджеба, това, което ме притеснява е - Къде отидоха битките ? Вече всички ли знаят само да мишкуват, да играят "тънко" и да продават ? Защо след 9 часов сейв, аз като седна имам точно 3 шпионажа - 1 от енкс, 1 от ЛордРеви и 1 от някой си друг ? Че аз вече научих и кои ме шпионират. Добре съм си тъпо говедо и си правя редовно сейв, че някой мой да му скимне нещо. Но пак питам - Къде отидоха битките ? Може ли човек на 19к /защото толкова бях като влязах в топ10/, да е сред 10те човека, които се "бият" най-много. И като се вземе на предвид, че Рояла няма бели .... Щом аз за няколко дни мога да направя толкова б.т., защо друг да не може ?
П.П. Говоря изцяло за 2ра вселена. Ако някой има някакви възражения по поста ми, нека го изложи пред всички !
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
TeRMiNaTe
Сержант (Sergeant)
Регистриран: ср авг 16, 2006 1:25 pm
Контакти:

Мнение от TeRMiNaTe »

Защо се оплакваш, че няма битки като си се регистрирал във втора вселена? Има точно 3 вселени, където сте стимулират битките, но втора е тази, където всичко е по старому. Като искаш да се биеш - имаш избор от 3 вселени, едната от които на скоро рестартирана. А иначе всеки може да седи на 10-20к точки и да бие новаците в играта и после да вика "аз съм велик, а ти си никой", въпроса е да си на много точки и да успееш да удариш някой наистина силен играч.
It'S JuSt OnE oF ThoSe DayZ You doN't WanNa Wake Up ... EveRyThiNg iS FuCked anD eVeRyBodY SuX ...[url=http://bulfleet.com/register.php][/url]
[quote="kaos"]Цитат(kaos @ Jul 2 2007, 05:19 PM) Яз кво моем да ти направим... Ехеееее... И немците не са го снимале още...[/quote][quote="JackDaniels"]Цитат(JackDaniels @ Jun 7 2008, 12:39) С Лоад и Терминет в една тема се чувствам като гаден капиталист в пещера с кумунисти.[/quote]
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Терминейт, аз не стоя умишлено на ниски точки. Напротив, старая се да вдигам точките и флота. Ако прочетеш хубаво, ще видиш, че точно сега ми трябва да съм около 50к с 1300 кърста на 8мо да речем. Никога не съм стоял умишлено на малки точки. Просто това, което качвам е от малко кражби и предимно от рециклажи, тъй като флота ми лети почти постоянно ...
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
Потребителски аватар
JackDaniels
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
Контакти:

Мнение от JackDaniels »

TeRMiNaTe написа:Цитат(TeRMiNaTe @ Jun 7 2008, 06:32) Защо се оплакваш, че няма битки като си се регистрирал във втора вселена? Има точно 3 вселени, където сте стимулират битките, но втора е тази, където всичко е по старому. Като искаш да се биеш - имаш избор от 3 вселени, едната от които на скоро рестартирана. А иначе всеки може да седи на 10-20к точки и да бие новаците в играта и после да вика "аз съм велик, а ти си никой", въпроса е да си на много точки и да успееш да удариш някой наистина силен играч.

Аз съм велик а ти си никой! Ако имаш възражения, на съответния координат :P
...................
Ван всички мишкуват, не играя във втора но предполагам, че топа пак е обвързан с неформални алианси докато не дойде момента в който Роял преебава всички. Точно затова съм може би единствения който е на 99% доволен от промените в останалите вселени които наистина превърнаха играта в булфлийт, надявам се да имам време в спийда да докажа, че има една стратегийка която хем не ти изисква повече от 5/6 часа на ден хем ти позволява да си в топ, хем със сигурност съм убеден, че тея които говорят, че хората на 20/30/40к са мишки имат голяма нужда да си отворят очите.
Последна промяна от JackDaniels на съб юни 07, 2008 7:56 am, променено общо 1 път.
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Забравих. Терминейт, щом всеки може, защо не го направи ?
[color=red]

misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

Едно не разбрах обаче...
Ти Фалиш ли се или се оплакваш?!
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
TeRMiNaTe
Сержант (Sergeant)
Регистриран: ср авг 16, 2006 1:25 pm
Контакти:

Мнение от TeRMiNaTe »

VaN__ написа:Цитат(VaN__ @ Jun 7 2008, 11:54) Забравих. Терминейт, щом всеки може, защо не го направи ?
Не го правя защото е тъпо... Замисли се... Какъв е смисъла да стоя на малки точки и да трепя всеки новак дето не е чувал за сейв? Еми то много ясно, че какъвто и характер да е, като го ударя 2-3 пъти и ще се изтрие и ще се откаже от играта... Това ли е целта? Да отказваме новите играчи толкова рано? Не е ли по-добре битката да се пренесе на по-високи ресурсни точки с повече флота и повече дебнене? Ще се повтора - ВСЕКИ МОЖЕ ДА ИГРАЕ ЛЕСНО като седи на ниски точки, явно на повечето от вас не им стиска да дигнат малко повечко точки, защото нагоре вече има невероятни числа и планетите не са толкова устойчиви, нали?
It'S JuSt OnE oF ThoSe DayZ You doN't WanNa Wake Up ... EveRyThiNg iS FuCked anD eVeRyBodY SuX ...[url=http://bulfleet.com/register.php][/url]
[quote="kaos"]Цитат(kaos @ Jul 2 2007, 05:19 PM) Яз кво моем да ти направим... Ехеееее... И немците не са го снимале още...[/quote][quote="JackDaniels"]Цитат(JackDaniels @ Jun 7 2008, 12:39) С Лоад и Терминет в една тема се чувствам като гаден капиталист в пещера с кумунисти.[/quote]
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Оплаквам се ... То не е за хвалене ... Аз не съм добър играч, просто играя за развлечение и удоволствие.
Едит. Терминейт, а това прочете ли го ?

ЦитатТерминейт, аз не стоя умишлено на ниски точки. Напротив, старая се да вдигам точките и флота. Ако прочетеш хубаво, ще видиш, че точно сега ми трябва да съм около 50к с 1300 кърста на 8мо да речем. Никога не съм стоял умишлено на малки точки.[/quote]

Цитата е мой. Да, играл съм на големи точки. И да, имал съм флот да ударя всеки без Рояла, както са в момента. И даже повечето на печалба. Летели са по мен с дини, ама то беше време оно ... Последния път, макар дините да бяха стацнати до мен, летяха по Ангела. А защо ли ? А удар през 2 галактики със 4к кръста ? При положение, че човека си беше редовен. А ти летял ли си по Карб, при положение, че 6 от 10 сонди са счупени и имаше флот да ми мине отгоре като куцо магаре - прясна ярма ?
Казвам ти това, което виждам. А аз виждам .. едно нищо. Добре е Енкс да понатупва тук-там някой и Рояла, да бие и-тата ...
Последна промяна от VaN__ на съб юни 07, 2008 8:10 am, променено общо 1 път.
[color=red]

LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

VaN__ написа:Цитат(VaN__ @ Jun 7 2008, 09:10) И като се вземе на предвид, че Рояла няма бели ....
Сбърка... (i)-тата са "бели" на всички ;D.

Специално за топ-а - не си мисли, че е толкова лесно да се праскат всеки ден. За пример мога да ти дам - dindo. Откакто качи точките да се изкачи към челото на класацията - въобще не качва на ден толкова бойни точки, колкото преди. Може и друга да е причината, ама... в топ-а по ресурсни точки хич не е толкова лесно да наковеш някой, както го правиш с всички заблудени риби на по 8-9к, дето и на 6к да си само на флот - пак ще счупиш на пълна печалба...

А дано някой ден се завърне PALAVKOCH да взима рунд във вселена 1, да видим акаунт 1,500,000 точки (от бойните му точки от (i)-та) + 500,000 точки (от ресурсните му точки / 3) :lol: .

P.S.: Последно в uni1 се дават бойни точки от (i)-та, нали? Или напротив? :)
Последна промяна от LoaD на съб юни 07, 2008 8:11 am, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Потребителски аватар
JackDaniels
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
Контакти:

Мнение от JackDaniels »

TeRMiNaTe написа:Цитат(TeRMiNaTe @ Jun 7 2008, 07:04) Не го правя защото е тъпо... Замисли се... Какъв е смисъла да стоя на малки точки и да трепя всеки новак дето не е чувал за сейв? Еми то много ясно, че какъвто и характер да е, като го ударя 2-3 пъти и ще се изтрие и ще се откаже от играта... Това ли е целта? Да отказваме новите играчи толкова рано? Не е ли по-добре битката да се пренесе на по-високи ресурсни точки с повече флота и повече дебнене? Ще се повтора - ВСЕКИ МОЖЕ ДА ИГРАЕ ЛЕСНО като седи на ниски точки, явно на повечето от вас не им стиска да дигнат малко повечко точки, защото нагоре вече има невероятни числа и планетите не са толкова устойчиви, нали?

Големи лафове пускаш бе човек. Що ни обиждаш, знаеш ли колко добри играчи седят на малки точки. А пък нужно ли е аз да ти изброявам по никове и да обиждам хората от топовете по ресурсни във всички вселени които как да се изразя....., не са "много професионалисти". Някой някъде беше казъл, че новобранците не минават 10к, има голяма доза истина в това. Аз пък твърдя и правя комплимент, че 5 от топ 10 на всяка вселена по ресурсни разбират повече от ядрена физика отколкото от булфлийт, а върви ми доказвай, че не е така, като съм ненормален и въобще няма да те слушам.
Последна промяна от JackDaniels на съб юни 07, 2008 8:14 am, променено общо 1 път.
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
Отговори

Върни се в “Off Topic”