Conductor vs maine

Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
JackDaniels
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
Контакти:

Мнение от JackDaniels »

След като няколко дни събирах флота и единствения ми удар беше Conductor vs AncienT_SouL днес реших да потроша малко флота. Историята с въпросния румънец започна преди 2 дни когато разделих флотата си на две за да го ударя по 2 негови планети: Conductor vs maine 1 и Conductor vs maine 2 . Минути след 2-рият удар човека ми писа, че не е можел да се логне в играта, изпратих му линка на обратна връзка и го посъветвах да опише подробно какво се е случило. На следващия ден ми благодари, администрацията му беше възтановила флотата, това си и чаках, хъ хъ хъ. Спайвах го, спайвах го до снощи и тая заран го бях забравил (почти), явно си беше направил дълъг сейвън, но по едно време се сетих и пак го спайнах, флотата му на планетата, а той явно дреме отвъд Карпатите, резултата - флотата 4 часа без надзор, 2 атаки през галактика и вече предполагам за съжаление няма да му възтановят флотата, а ето и атаките: Conductor vs maine 3 и Conductor vs maine 4

преди битката;
Нападател: 26к(нокси) - Защитник: 33к(нокси)
след битката;
Нападател: 22.5к - Защитник: 16.5к

Рециклажите от битките възлизащи на 17 500 000 са прибрани или ще бъдат прибрани в най-скоро време най-доволно от вас. Със здраве да си ги харчите.

Генералисимус, ако някъде съм пропуснал запетая, не поправяй защото ще те напсувам, а Злата Сила не е пила отдавна и ще ме накаже за по-дълъг период от 2 дни.
Последна промяна от JackDaniels на съб май 31, 2008 4:56 am, променено общо 1 път.
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
Потребителски аватар
shushi
Редник (Private)
Регистриран: чет май 29, 2008 6:16 pm
Контакти:

Мнение от shushi »

Браво ! Добра Битка ето такива биткаджии трябва да има в Speed :bravo: :bravo: Не като повечето си пазят флота за Деатмача :)
[url=http://lines.akusherstvo.ru/][/url]
[url=http://bulfleet.com]bulfleet.com[/url]

R.I.P. M. J.
gajet_killer

Мнение от gajet_killer »

Айде бре Джак, беше се усетило отсъствието ти във форума :) Бе повече от добри битки, светил си му маслото на тоа, ха, че и румънец - двойна радост :)
Потребителски аватар
t_o_n
Редник (Private)
Регистриран: съб окт 08, 2005 11:05 am
Контакти:

Мнение от t_o_n »

_RoYaL_ написа:Ето го и реца :)
Рециклаторите ни пристигнаха и успяха да съберат:

1319040 метал
1319040 кристали
659520 газ
от: [1:483:3]

На този координат вече има:
0 метал
0 кристали
0 газ.
Последна промяна от t_o_n на съб май 31, 2008 8:39 am, променено общо 1 път.
Pixoo
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед сеп 02, 2007 8:29 am
Контакти:

Мнение от Pixoo »

Бравооооо ! Смерш са мъже

message Генерал Генерал EmPi ( 22,030 точки) 4:190:7 ЛЕВСКАР Е МАЙ ЩОТОТ СВЕТИ В СИНЬО

message Генерал Генерал gigabyt ( 20,979 точки) 3:438:9 ЛЕВСКАР Е МАЙ ЩОТОТ СВЕТИ В СИНЬО

message Дипломат Дипломат varkulaka ( 16,303 точки) 4:277:1 ЛЕВСКАР Е МАЙ ЩОТОТ СВЕТИ В СИНЬО

message Генерал Генерал Loveless ( 12,303 точки) 2:183:2 ЛЕВСКАР Е МАЙ ЩОТОТ СВЕТИ В СИНЬО

message Генерал Генерал gajet_killer ( 4,724 точки) 1:209:12 ЛЕВСКАР Е МАЙ ЩОТОТ СВЕТИ В СИНЬО

Нагоре ме домързя да гледам . защотото щях да се отчаям още повече
Потребителски аватар
t_o_n
Редник (Private)
Регистриран: съб окт 08, 2005 11:05 am
Контакти:

Мнение от t_o_n »

Само ЛЕВСКИ ! :girl_witch:
Pixoo
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед сеп 02, 2007 8:29 am
Контакти:

Мнение от Pixoo »

t_o_n написа:Цитат(t_o_n @ May 31 2008, 12:12) Само ЛЕВСКИ ! :girl_witch:

Дам :) И аз съм на това мнение :Р
gajet_killer

Мнение от gajet_killer »

Pixoo написа:Цитат(Pixoo @ May 31 2008, 12:08) Бравооооо ! Смерш са мъже
message Генерал Генерал EmPi ( 22,030 точки) 4:190:7 ЛЕВСКАР Е МАЙ ЩОТОТ СВЕТИ В СИНЬО

message Генерал Генерал gigabyt ( 20,979 точки) 3:438:9 ЛЕВСКАР Е МАЙ ЩОТОТ СВЕТИ В СИНЬО

message Дипломат Дипломат varkulaka ( 16,303 точки) 4:277:1 ЛЕВСКАР Е МАЙ ЩОТОТ СВЕТИ В СИНЬО

message Генерал Генерал Loveless ( 12,303 точки) 2:183:2 ЛЕВСКАР Е МАЙ ЩОТОТ СВЕТИ В СИНЬО

message Генерал Генерал gajet_killer ( 4,724 точки) 1:209:12 ЛЕВСКАР Е МАЙ ЩОТОТ СВЕТИ В СИНЬО
Нагоре ме домързя да гледам . защотото щях да се отчаям още повече

Опааа, не пребързвай с изводите младеж, че много бързо ме причисли към частта фенове на Левски - разочароване, ЦСКА-ар съм :c022: Но няма сега да обсъждаме футболни пристрастия, нали :)

Та, на мен ми е много любопитно, защо обръщаш внамание (и не само ти) само на "левскарите" в СМЕРШ (сиреч модиралите) !?!? Половината сме били в синьо, ма не знам си к'вооо или 'щоооо... Бе не мислиш ли, че стана изтъркано брееее. И то стана изтъркано и банално вече (именно) заради такива като теб, на които аз лепвам етикета "кон с капаци" - лепне ли някой си мод (няма значение съюза) и вече му се преписва прозвището "страхливец", "аматьор", "ламер", "мишок" и тем подобни без изооообщо да се замислиш за причината. Не ти ли идва на акъла (ако го имаш), че понякога човек е зает и няма време да се зомбясва по 25 часа в денонощието (както ти например правиш). Не ти ли идва на акъл, че играта си я играя когато имам макс. свободно време за да мога да и се насладя повече, или викаш да не пускам модове, а да карам на 25/30 часови сейвъни само и само някой си сульо или пульо да не ме нарича във форумите с онези интерсни прозвища /брех, пусти му акъл, брех - тежко им на тези, които го имат :) /... Ааааа, естествено, че това искаш - нямам време за игра, а това довежда и до по-слаба игра, която почти задължително довежда до зануляване и тиии, ама как иначе, ще постнеш една темичка във форумчето и самодоволно ще се биеш по гърдите коооолко, аджаба, си бил велик боец, а аз каква смешна каса, рЪзбир'ш ли, съм бил :lol:

Ама ми е забвано де, продължавайте в същия дух момци, то иначе е скучно по форумите :a055:

(щях да забравя) - САМО ЦСКА!!! :P :p140:
Последна промяна от gajet_killer на съб май 31, 2008 3:32 pm, променено общо 1 път.
Skullcollector`
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
Контакти:

Мнение от Skullcollector` »

[/off]Ама вие още ли гледате български футбол :c010: .OMG [/off]
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]

[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]

ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed”