Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Хора даите да направиме едно сърварче за нас сички спамери от bulfa
Целта е да си играеме само ние и винаги да влизаме със същите никове от форума в сървара.Няма ли някого които разбира да се заеме и да ни направи едно сърварче,може дори админ да е.По този начин ще си разпускаме един другиго насилваики се с калашници и тем подобни
Аиде моля някой които има време да направи едно сърварче и да не го дава на собствените си приятели които не играят Булфа,само ние да си го знаеме,тва е целта!
като захапем -не пускаме
Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif
Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif
И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif
Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
Доста такива теми се изляга за ЦС и тем подобни крайния резолатат игра няколко дена и сървара го няма Ако се хване някой редовен да направи и да няма лаг и аз бих поиграл макарче, че съм си ботче и не съм играл отдавна
[color=#FF0000][i][b]dios и freeico са пример за подражание, учете се от тях ![/b][/i][/color]
Аиде некои да ми обесни ама подробно как се създава сървар,ше се радвам некои да опише секо едно мениу как и какво следва,с предимство са модераторите,и сървара ще е денонощен.Лаптопа ми е в много добро състояние и няма да има лог,притеснява ме само това че аз не съм в БГ и можеби Пинга ще требва да е около 200 за вас защото аз когато играя с БГ сървари ми е по 100 до 155 и се мести между тях постоянно за това требва на 200 да го направя,аз като играя тук в Пртугалия е по 11 до 17 до 33 не повече.
Аиде моля някои да помага!!!
като захапем -не пускаме
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif
На мене датата не ми я отвара понеже не съмв бг и маи че никога няма да ми отвори какъвто и линк да е от нея.Та ше се намери ли некои които поне да ми обесни,за да го направа?
като захапем -не пускаме
Надявам се че приемате и жени ахахаххахахах аз също играя,все още се уча и ме тупат редовно в нашия сървър,но пък играта е стрАААшнааа!
baba_qga
Последна промяна от deskataf на вт май 27, 2008 7:24 pm, променено общо 1 път.
Цитат[b]<22:38:17>adashosash : eeeeeeeeee ov4ariuuuuuuuuuu
<22:38:17>adashosash : pase6 li ovcete
<22:38:19>levenski : kvo iska6 be parcal
<22:38:19>adashosash : levenski e travers
<22:38:21>levenski : SMARDI
<22:38:22>adashosash : da ne si se nasral[/b][/quote]