Относно играта от GSM

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Machoni
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет юни 29, 2006 12:37 pm
Контакти:

Мнение от Machoni »

Та имам едно питане и дано някой ме осветли...преди време влизах от телефона си в булфлийт, после по едно време не можех...всеки път ми даваше грешен потребител или парола. Влизах , ползвайки за отправна точка мобилния ми оператор. През wi-fi се оказа, че няма проблем да се джитка. Та има ли някакъв проблем с операторите или филма е в моята държава ?
Потребителски аватар
maks
Сержант (Sergeant)
Регистриран: нед май 28, 2006 10:19 am
Контакти:

Мнение от maks »

хммм не знам аз влизах скоро май от глобул.ма скоро скоро 1 месец :)
[url=http://met.hit.bg][/url]
[url=http://prize.bg/myzrael][/url]
Machoni
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от Machoni »

Аз съм на другия известен ;) Та за него питам...
Потребителски аватар
maks
Сержант (Sergeant)
Регистриран: нед май 28, 2006 10:19 am
Контакти:

Мнение от maks »

не знам сега пробвах от глобул си влизам без проблем :) явно нещо ментел пак са оплели конците :)
[url=http://met.hit.bg][/url]
[url=http://prize.bg/myzrael][/url]
madafaka
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пет яну 14, 2005 3:27 pm
Контакти:

Мнение от madafaka »

От mtel немога да влезна и аз - пиша правилно юзър и парола и не става. Това е поне от началото на Speed вселената т.е. поне 1 месец вече. През wifi влизам.
Потребителски аватар
Kairen
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб мар 04, 2006 11:57 am
Контакти:

Мнение от Kairen »

Пробвал съм от Глобул и през Wi-Fi... и по двата начина работи и няма проблем.

П.п. Сега пробвах и през другия - и там нямам проблем, всичко върви.
Последна промяна от Kairen на вт май 27, 2008 12:27 pm, променено общо 1 път.
http://www.airsoftbulgaria.com
v1/TheDragon - Bulfleet veteran ;)
Machoni
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от Machoni »

Както вече казах, говоря за другия оператор. Както madafaka каза...ей за това иде реч. И не е от месец, а по - отдавна.
Потребителски аватар
CORWIN
Майор (Major)
Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
Контакти:

Мнение от CORWIN »

Machoni написа:Цитат(Machoni @ May 27 2008, 12:40) Както вече казах, говоря за другия оператор. Както madafaka каза...ей за това иде реч. И не е от месец, а по - отдавна.
нямам проблеми с този оператор.........
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.

[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]

[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.

Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
Machoni
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от Machoni »

А да дадеш обяснение защо го прави ако знаеш ? Страницата зарежда..всичко е наред до момента, в който натиснеш логин. Мислех си по едно време дали не е от бавното написване на всичко и нещо с номерцата да се обърква, тия за ботчека. Ама пък от друга страна с wi-fi веднага се влиза...както и да е. Дано не ни се налага да го ползваме ;)
Потребителски аватар
CORWIN
Майор (Major)
Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
Контакти:

Мнение от CORWIN »

Machoni написа:Цитат(Machoni @ May 27 2008, 13:02) А да дадеш обяснение защо го прави ако знаеш ? Страницата зарежда..всичко е наред до момента, в който натиснеш логин. Мислех си по едно време дали не е от бавното написване на всичко и нещо с номерцата да се обърква, тия за ботчека. Ама пък от друга страна с wi-fi веднага се влиза...както и да е. Дано не ни се налага да го ползваме ;)
основното е ботчека......
де факто той при мен е картинка.... и ако му забраня зареждането, съответно имам проблем и аз....
практикувам следното, имам функция за запаметяване на ник и пас, и не губя време за тях (на всеки е ясно как се работи с тия смотани клавиатури)...
остава ми само попълванто на ботчека и не губя време за него.... ако се забавя и мен ме изхвърля.....

като браузър, ползвам миниопера.... доволен съм от нея и не ми създава проблем.....

виж по-нататък ми дава проблеми с рефреша на преглед, но с това се свиква....

друго не ми иде на ума в момента, дано съм ти бил полезен
Последна промяна от CORWIN на вт май 27, 2008 12:30 pm, променено общо 1 път.
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.

[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]

[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.

Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
Отговори

Върни се в “Off Topic”